בעיה עם חיבור הLCD למחשב
-
orel13orel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
כבר הרבה זמן שיש לי מסך FULL HD שמחובר למחשב בעזרת כבל HDMI TOHDMI בין הכ. מסך (8600GT) לטלוויזיה , החיבור תומך קול אבל אני לא רואה את קצוות/פינות המסך אלא אם אני משנה את הרזולוציה ל800:600 או כל אחת אחרת ביחס של 3:4. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הספציפי (חיברתי ללפטופ, למחשב נייח אחר וגם לXBOX360 ואין את הבעיה הזאת) בנוסף לפני שה(7)WINDOWS אין את הבעיה הזו גם כן, הרזולוציה היא HD-R ואני די בטוח שרואים את כל המסך (הרקע שחור ).
מישהו מכיר בעיה זו?? או מכיר פיתרון לבעיה??
תודה מראש , אוראל.
כבר הרבה זמן שיש לי מסך FULL HD שמחובר למחשב בעזרת כבל HDMI TOHDMI בין הכ. מסך (8600GT) לטלוויזיה , החיבור תומך קול אבל אני לא רואה את קצוות/פינות המסך אלא אם אני משנה את הרזולוציה ל800:600 או כל אחת אחרת ביחס של 3:4. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הספציפי (חיברתי ללפטופ, למחשב נייח אחר וגם לXBOX360 ואין את הבעיה הזאת) בנוסף לפני שה(7)WINDOWS אין את הבעיה הזו גם כן, הרזולוציה היא HD-R ואני די בטוח שרואים את כל המסך (הרקע שחור ).
מישהו מכיר בעיה זו?? או מכיר פיתרון לבעיה??
תודה מראש , אוראל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
נסה לחפש בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך פרמטרים של overscan/underscan ונסה לשחק איתם.
כדאי גם לנסות לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך מהאתר של אנוידיה.
נסה לחפש בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך פרמטרים של overscan/underscan ונסה לשחק איתם.
כדאי גם לנסות לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך מהאתר של אנוידיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
orel13orel
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה , אני אנסה לעשות את מה שאמרתה אחרי שאני אבדוק לדרייברים חדשים ואעדכן בהתאם בהמשך
-
orel13orel
-
- חבר שרק התחיל

עידכנתי דריברים ושיניתי את הרזולוציות.
לדעתי הבעיה בווינדוס ולא כרטיס
יכול להיות א אני יפרמט הבעיה תיעלם ??
לדעתי הבעיה בווינדוס ולא כרטיס
יכול להיות א אני יפרמט הבעיה תיעלם ??