לפני קניה מחר, מבקש עזרה ONKYO 707 VS Denon 2310 VS YAMAHA 765
אחרי שכבר השתכנעתי ונואשתי מחיפושים והחלטתי ללכת על האונקיו 607, התחלתי לחשוב פעמיים והגעתי למסקנות הבאות:
אחרי השוואה בין כל הרסיברים, וחפירה בפורומים בחו"ל, נשארתי עדיין עם התלבטות
גם פיוניר 1019 בתמונה למרות שכרגע הוא "מפסיד"
לאונקיו 707 כניסת פטיפון ויציאות PRE אבל מחירו בארץ (כ-7000 שקל) מוגזם ביחס לארה"ב 599 דולר, ולא נראה לי שאני רוצה להשתתף בחגיגת התמחורים של היבואן
לפיוניר אין כניסת פטיפון, וגם אין יציאות PRE, מחירו כ-6.5 בארץ
לימאהה אין כניסת פטיפון, יש יציאות PRE, מחירו כ-5000 בארץ מול כ-600 דולר בארה"ב (שימו לב למחיר דומה בינו לבין האונקיו בארה"ב, מול המחיר המוגזם בארץ)
לדנון 2310 יש כניסת פטיפון ויציאות PRE, מחירו בארה"ב 849$ (!) מול כ-6600 ש"ח בארץ, מכאן הסקתי איכשהו שהוא יתן תמורה יחסית הוגנת לכסף
מה דעתכם?
פרטי שאר חלקי המערכת נמצאים פה: http://www.hometheater.co.il/vt104750.% ... 7%90%D7%95
אחרי השוואה בין כל הרסיברים, וחפירה בפורומים בחו"ל, נשארתי עדיין עם התלבטות
גם פיוניר 1019 בתמונה למרות שכרגע הוא "מפסיד"
לאונקיו 707 כניסת פטיפון ויציאות PRE אבל מחירו בארץ (כ-7000 שקל) מוגזם ביחס לארה"ב 599 דולר, ולא נראה לי שאני רוצה להשתתף בחגיגת התמחורים של היבואן
לפיוניר אין כניסת פטיפון, וגם אין יציאות PRE, מחירו כ-6.5 בארץ
לימאהה אין כניסת פטיפון, יש יציאות PRE, מחירו כ-5000 בארץ מול כ-600 דולר בארה"ב (שימו לב למחיר דומה בינו לבין האונקיו בארה"ב, מול המחיר המוגזם בארץ)
לדנון 2310 יש כניסת פטיפון ויציאות PRE, מחירו בארה"ב 849$ (!) מול כ-6600 ש"ח בארץ, מכאן הסקתי איכשהו שהוא יתן תמורה יחסית הוגנת לכסף
מה דעתכם?
פרטי שאר חלקי המערכת נמצאים פה: http://www.hometheater.co.il/vt104750.% ... 7%90%D7%95
נערך לאחרונה על ידי Yuval-F ב 30/01/2010 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכותרת טיפה נחתכה,Amir27 כתב:על איזה ימהה אתה מדבר?
בכל מקרה לימהה יש את ה 863 עם כניסת PHONO וגם PRE OUT. רסיבר מצויין שעדיין נמכר בחנויות וניתן להשיג במחיר טוב היום. נחשב יותר טוב מבחינת הגברה מה 765 החדש יותר....
דיברתי במקור על ה-765
אתה חושב שה-863 טוב יותר מהדנון והאחרים?
תודה
תודה,orenpeled כתב:לגבי המחירים תקי בחשבון שאתה בא לסגור עסקה תמיד המחירים נמוכים באיזה 10-20%. מחירי ZAP אינם אינדיקציה לכלום.
הכי טוב שתגש לאחת מהחנויות המתמחות ותשווה ותקבל הצעות מחיר....
גם אם מתחשבים ב-10-20%, עדיין יוצא שה-ONKYO מתומחרים מאוד גבוה, אולי שלא כצדק, בהנחה שהימאהה 863 גם בתמונה הייתי שמח לעזרה בהתלבטות בין ה-707 ל-863 ולדנון 2310, בארץ כולם באותו איזור מחיר
כאן קבורה הבעיה, למצוא חנות עם הרמקולים שלי (JBLים שלא נמכרים יותר) זו משימה לא אפשרית, מה שכן אפשרי תיאורטית אבל מעשית לא הגיוני זה לקחת את כל הרמקולים שלי לחנות, אולי אני אקח רק את האחוריים בתקווה שזה יעזור להחליט.orenpeled כתב:בסופו של דבר זה עיניין של שילוב מתאים עם הרמקולים שלך.
אני מציע שתמצא חנות עם הרמקולים שלך ותבצע שם את ההשוואה.
לדעתי השוואה שמישהו עשה עם רמקולים אחרים לא בטוח שתתאים לך....
בכל מקרה קיוויתי לקבל המלצה אפילו ממישהו ששמע עם רמקולים אחרים.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
סליחה על הבורות אבל ..... את הרפרנס של "איך יצלצלו הרמקולים עם הרסיבר" אתה מבסס על האחוריים ???אולי אני אקח רק את האחוריים בתקווה שזה יעזור להחליט....
תעשה מאמץ קח את הקידמיים שלך ותקבל תמונה ברורה יותר לגבי השילוב בין השניים. אתה ממש לא מעוניין לשבת בבית להאזין למוסיקה בתחושה שמשהו בפרונט לא מצלצל לך נכון ביחס למה שציפית .
בהצלחה ושיהיה לנו שבוע טוב.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
נראה לי שהרמקולים שלך ישמעו הכי טוב עם האונקיו. לגבי המחיר - אם תלך לחנות שעובדת חזק עם טופ אודיו צפה להנחה של 20-25% מהמחיר שאתה רואה בזאפ
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
תודה,danlior כתב:נראה לי שהרמקולים שלך ישמעו הכי טוב עם האונקיו. לגבי המחיר - אם תלך לחנות שעובדת חזק עם טופ אודיו צפה להנחה של 20-25% מהמחיר שאתה רואה בזאפ...
החלטתי כנראה כן "לחסוך" ולהחליף את המועמד של אונקיו ב-607, לא חושב שיש לי משהו לעשות עם ה-PRE-OUT ואני אוכל לשרשר אותו לפונו סטייג' בשביל PHONO
יש לי אפשרות לרכוש את הדנון ב-5300, ה-607 עולה כ-4000, זוהי ההתלבטות היחידה שנשארה לי, אם נוציא רגע את החיבור עם הרמקולים, על מה הייתם הולכים?
אין ספק,uriler כתב:אי אפשר "להוציא את החיבור עם הרמקולים" - זו השאלה העיקרית....
רציתי לדעת מי יותר טוב בכל הפרמטרים האחרים, לפני שאקח את הרמקולים לחנות. כי אם הרמקולים ישמעו לי דומה, השובר שיוויון יקבע לפי זה.
כמו למשל העובדה שלדנון יש PRE-OUTS וכניסת PHONO, והאודיסי Multi EQ ועוד כמה דברים שאני לא כ"כ מבין עדיין את משמעותם
- danlior
- חבר מכור קשה

הממירים של יס עם HDMI עושים אפסקייל בעצמם טוב יותר מכל רסיבר שראיתיYuval-F כתב:האם 607 לא יודע לעשות Upscaling לאות שמגיע דרך HDMI (כמו יס HD, שמשדר ערוץ 2 דרך HDMI)?
לא ראיתי HDMI -> HDMI שם, כשבדנון כן ראיתי, ונראה לי שגם ב-707....
מה לגבי תוכן מ-HTPC שיוצא ברזולוציה נמוכה מ-720P?danlior כתב:הממירים של יס עם HDMI עושים אפסקייל בעצמם טוב יותר מכל רסיבר שראיתיYuval-F כתב:האם 607 לא יודע לעשות Upscaling לאות שמגיע דרך HDMI (כמו יס HD, שמשדר ערוץ 2 דרך HDMI)?
לא ראיתי HDMI -> HDMI שם, כשבדנון כן ראיתי, ונראה לי שגם ב-707.......
- danlior
- חבר מכור קשה

ממחשב הסיגנל יוצא תמיד ברזולוציה אחידה, אותה הרזולוציה אותה אתה מכוון בכרטיס המסך.Yuval-F כתב:מה לגבי תוכן מ-HTPC שיוצא ברזולוציה נמוכה מ-720P?danlior כתב:הממירים של יס עם HDMI עושים אפסקייל בעצמם טוב יותר מכל רסיבר שראיתיYuval-F כתב:האם 607 לא יודע לעשות Upscaling לאות שמגיע דרך HDMI (כמו יס HD, שמשדר ערוץ 2 דרך HDMI)?
לא ראיתי HDMI -> HDMI שם, כשבדנון כן ראיתי, ונראה לי שגם ב-707..........