אף פעם לא זרם לי חלק ברשת לא סרטים לא תמונות כלום אפילו לדפדף היה איטי כנראה הגדרות רשת לא טובות
פרמטתי את המחשב שלי כי הייתי צריך וכי לא היה לי כוח להתעסק עם כל זה הגדרתי שיתוף רשת רגיל בחרתי תיקיה לשתף
וכמובן שצריך להיכנס להגדרות המודם לשנות את זה לתקן 802.11 G/N בשביל שישדר על תקן N עכשיו משהו חשוב שצריך לדעת במידה ומחובר לכם מחשב נוסף באינטרנט אלחוטי או אייפון או כל מכשיר שלא משתמש בתקן N אז המודם לא ישדר לכם N לאקסטרימר רק ברגע שכל מה שמחובר למודם בתקן N אתם תקבלו את התקן הזה ואת המהירות המתאימה באקסטרימר . בהגדרות אבטחה במודם עדיף להוריד את הצפנה ואת הגנה לWAP למי שחושב שלא צריך יותר מזה אחרי כל הגדרות האלה סוף סוף אני מזרים 720 חלק ו1280 שנתקע ממש לפעמים במרחק של 10 מטר ומחדר ממד!!! מספיק לי להזיז את המודם קצת לכיוון הדלת וגם 1080P אני יקבל חלק !!! מקווה שזה יעזור למישהו אם הייתי יודע את כל זה לפני למרות שחיפשתי הרבה בפורום הייתי חוסך לעצמי הרבה כאב ראש. ועוד משהו קטן היה לי בעיות באקסטרימר שלפעמים הנורה היתה מהבבת ולא נדלק המכשיר הבעיה הזאת נפטרה לי מאז שהפעליתי את HDMI AUDIO על ON ובהגדרות תצוגה על 1080P ומאז ישר נדלק לי הנורה הירוקה בלי בעיה אולי אין קשר בין הדברים אבל כרגע הכל עובד לי טוב מאז ששינתי את הגדרות ככה