עזרה בחיבור HDMI לטלויזיה FullHD
בעיה שנתקתי בה לאחר חיבור כבל DVI to HDMI
קניתי טלויזיה חדשה ,Samsung B530 FullHD
37 אינטצ'
ורציתי לחבר אותה למחשב, בהתחלה היה לי כבל VGA חיברתי אותו רגיל וקיבלתי תמונה יפה.
אח"כ שמעתי שחיבור HDMI עדיף על חיבור VGA
קניתי כבל DVI to HDMI וחיברתי אותו לטלויזיה אכן באמת ראו יותר חד אך שמתי לב שישנם פיקסלים מיותרים והתמונה לא חלקה כמו בכבל הVGA ולא הבנתי למה!!
מישהוא יכול להסביר לי למה זה קורה והאם אפשר לתקן את זה?
שמעתי שאומרים שזה קשור בpixel mapping אבל אני לא יודע מה הסיבה האמיתית
קניתי טלויזיה חדשה ,Samsung B530 FullHD
37 אינטצ'
ורציתי לחבר אותה למחשב, בהתחלה היה לי כבל VGA חיברתי אותו רגיל וקיבלתי תמונה יפה.
אח"כ שמעתי שחיבור HDMI עדיף על חיבור VGA
קניתי כבל DVI to HDMI וחיברתי אותו לטלויזיה אכן באמת ראו יותר חד אך שמתי לב שישנם פיקסלים מיותרים והתמונה לא חלקה כמו בכבל הVGA ולא הבנתי למה!!
מישהוא יכול להסביר לי למה זה קורה והאם אפשר לתקן את זה?
שמעתי שאומרים שזה קשור בpixel mapping אבל אני לא יודע מה הסיבה האמיתית
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Alon912,
לקבלת תמונה אופטימלית עליך להגדיר במחשב רזולוציה 1920X1080 (אם קיים) ולחבר למסך לכניסת HDMI התומכת ב-NR (כלומר Natural Resolution) - קיימת רק כניסה אחת כזו מתוך ה-3.
לקבלת תמונה אופטימלית עליך להגדיר במחשב רזולוציה 1920X1080 (אם קיים) ולחבר למסך לכניסת HDMI התומכת ב-NR (כלומר Natural Resolution) - קיימת רק כניסה אחת כזו מתוך ה-3.
ליד הכניסה שציינת רשום שהיא NR ואם לא איך אדע שזאת אכן הכניסה? תודהnils3373 כתב:Alon912,
לקבלת תמונה אופטימלית עליך להגדיר במחשב רזולוציה 1920X1080 (אם קיים) ולחבר למסך לכניסת HDMI התומכת ב-NR (כלומר Natural Resolution) - קיימת רק כניסה אחת כזו מתוך ה-3....
ואני משתמש ברזולציית 1920X1080
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ניסוי וטעייה.Alon912 כתב:ליד הכניסה שציינת רשום שהיא NR ואם לא איך אדע שזאת אכן הכניסה? תודהnils3373 כתב:Alon912,
לקבלת תמונה אופטימלית עליך להגדיר במחשב רזולוציה 1920X1080 (אם קיים) ולחבר למסך לכניסת HDMI התומכת ב-NR (כלומר Natural Resolution) - קיימת רק כניסה אחת כזו מתוך ה-3....
ואני משתמש ברזולציית 1920X1080...