ניתוח שלי: בעטיפה המקורית ישנה ירידה לפרטים. סוני רוצים להמחיש לנו את רמת הגרפיקה החדשה שהולכת להיות לנו במשחק המצופה. רמת הפרטים מסביב לעין מתאימה לגרפיקת ה- HD שלראשונה המשחק מתמודד מולו.
העטיפה השנייה של המעריצים היא די קיטש'ית. נתקלו בעטיפות כאלו בגרסאות הקודמות.
atb כתב:העטיפה המקורית:
ניתוח שלי: בעטיפה המקורית ישנה ירידה לפרטים. סוני רוצים להמחיש לנו את רמת הגרפיקה החדשה שהולכת להיות לנו במשחק המצופה. רמת הפרטים מסביב לעין מתאימה לגרפיקת ה- HD שלראשונה המשחק מתמודד מולו.
Malcontent, לרב האנשים GOW זה GEARS או GOD, תלוי איזו קונסולה יש להם, אין יותר מידיי אנשים (ואתה בין יוצאי הדופן) שרואים GOW ומקבלים קונוטוציה לשני המשחקים
Huber כתב:Malcontent, לרב האנשים GOW זה GEARS או GOD, תלוי איזו קונסולה יש להם, אין יותר מידיי אנשים (ואתה בין יוצאי הדופן) שרואים GOW ומקבלים קונוטוציה לשני המשחקים
אין ספק, ההצלחה הכי גדולה של MS עם גירז היא הגניבה של הר"ת של הכותר הכי חזק של סוני
...
שמע... אין לי לא XBOX 360 ולא PS3 אבל יש לחברים... ואני חייב לומר שאין כמו לשחק בGeOW
ואני גם ממש לא חסיד של MS (בכלל לא ידעתי ששיחקתי בזמנו שהם פיתחו את זה, להיפך, הייתי מאוד מופתע המשחק הקודם שלהם שיצא לי לשחק והיה מדהים היה The neverhood תבין לבד מתי שיחקתי במשהו)
ואכן קוראים לגירז GeOW , לרגע חשבתי שאולי יש עוד אנשים שהתלהבו מהמשחק כמוני ואז התבאסתי
Huber כתב:gulmer - זה מה שרואים בתגובה שלך (תסתכל בתמונה שאני מצרף). תשמור את התמונה שרצית לחלוק אצלך במחשב ותעלה אותה לפורום (אפשר לצרף תמונה לתגובה בת'רד).
...
תודה. מסתבר שהם לא תומכים בhotlinking, אז פשוט החלפתי בתמונה מויקיפדיה.
לדעתי בראשונה יש קישור מסוים לטריילר הראשון מ-E3 2006(סוף הטריילר למי שזוכר\הוריד אותו) אולי הצוות מנסה לומר דרך העטיפה שהם הגיעו לרמת מסוימת של ציפיות שמקבילה לרמת הציפיות שהייתה מהטריילר.(או שפשוט נסחפתי במחשבות עמוקות)
אבל בתכלס לי אכפת כל כך מהעטיפה אני פשוט רוצה לשחק המשחק
Huber כתב:כבר ראינו מספיק מהמשחק (וחלקנו כבר שיחקו בדמו) בשביל לדעת מה האיכות שלו - והיא בהחלט עומדת בציפיות.
...
לאף אחד אין ספק. הוא כתב את זה בתגובה להודעה שבה נכתב שהעטיפה המקורית מגיעה על מנת להדגיש את העליונות הגראפית של המשחק - ובמקרה הזה אין כל קשר, הוא צודק. העטיפה לא מעידה כלל על המשחק - העובדה שGOW מצטיין גרפית היא כבר נושא אחר.