שאלה לגבי רסיבר של פיוניר VSA-AX10-AI
אם אני לא טועה זה דגם בן 4 שנים
זו הייתה ספינת הדגל של פיוניר, אבל מאז היו הרבה התקדמויות בתחום. אני מניח שההגברה והסטריאו של המגבר הם עדיין בליגת העל של הרסיברים,אבל בשאר הבחינות (תמיכה בפורמטים חדשים, יכולות עיבוד וידאו, רום קורקשיין) הוא נשאר מאחור. האונקיו שציינת אמור להיות טוב בהרבה. לעניות דעתי,אין טעם להשקיע הרבה כסף ברסיבר הזה. אני לא אנקוב בסכום כי אדיקט יקפוץ עליי (-:
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
ניתן להשיג את הרסיבר הנ"ל במחירים סביב 5000 ש"ח .
האם זה שווה ? תלוי בצרכים שלך
אם אין לך צורך בפורמטים החדשים (Audio HD) ואתה לא צריך ממתג ומעבד וידאו , אלא רק רסיבר שישמש למוסיקה או לסרטים ב DTS,DD ,
אז הבחירה מצויינת , והרסיבר יעשה את העבודה הרבה יותר טוב מכל רסיבר ברמות המחירים האלה ואף למעלה מכך .
האם זה שווה ? תלוי בצרכים שלך
אם אין לך צורך בפורמטים החדשים (Audio HD) ואתה לא צריך ממתג ומעבד וידאו , אלא רק רסיבר שישמש למוסיקה או לסרטים ב DTS,DD ,
אז הבחירה מצויינת , והרסיבר יעשה את העבודה הרבה יותר טוב מכל רסיבר ברמות המחירים האלה ואף למעלה מכך .
PIONEER AX10
לי היה את הדגם המקורי משנת 2002...
מאז יצאו שני גרסאות:
AX10i
AX10Ai
אכן הדגם שאתה מדבר ה-AI, הוא הרסה האחרונה של המגבר האגדי משנת 2002..אני חושה שמשנת 2004/5...
משיחה עם ADICT (שלומי)..ה-AI כבר מצוייד עם רום קורקשן שווה ערך או כבר מזכיר את הרום קורקשן המחמיר המודרני של פיוניר....וזה מצויין...
כאמור לי היה את ה-AX10 המקורי שהיה בעל רום קורקשן איכותי אך רחוק מהתוצאות המתקבלות ע"י הרסיברים המודרנים של פיוניר מסדרת ה-LX...
לגבי הגברה+הקדם של כל וריאציות ה-AX10, בהחלט מדובר על איכות בנייה משובחת ביותר המפיקה צליל מוזיקלי מאוד...ולדעתי אף יישמע טוב יותר מהאונקיו 875 שנקבת..
לגבי הפרוססינג, ה-875 יהיה בעל יתרון קל. (רק בגלל האפסקלינג המשובח וניגון הפורמטים החדשים) אך הפרמטרים האילו לא מעניינים אותך, אתה יכול בעיניים עצומות לקחת ולהנות מה-AX10AI..(אם כמובן מה שטוען שלומי "נכון" כי יכולות הכיול משתוות לכיול המודרני).
ה-AX10 המקורי שהיה לי היה מוגבל יחסית ברמת הכיול שלו והתוצאות עימו היו מצויינות אך נופלות למשל מה-LX60 שהחליף אותו אצלי בזמנו.
במוזיקת סטיראו ה-AX10 בהחלט משובח ונותן תוצאות לא רעות בכלל.
הקולנוע שלו מיושן אך ורק בהשוואה לקולנוע ה-HD המודרני...
בכל אופן ה-AX10 ביום ביד שנייה לא צריך לעלות יותר מ-4500/5000 ש"ח...
אני חושב שעדיף לך להוסיף עוד כ--2000-1000 ש"ח ולרכוש חדש LX60/70..ובהחלט להנות מכל העולמות וגם להיות עם יד על הדופק שאתה מוכן טכנולוגית לשלב הבא...
בכל בחירה שתהיה לך, שיהיה בהצלחה...
ה-אונקיו 875 אחלה מכשיר(למרות שאני מעדיף את פיוניר בכל תוצרה שהיא-במיוחד כיום)...וה-AX10AI בהחלט יעשה עבודה משובחת...
תחשוב גם על הכיוון של ה-60/70 של פיוניר...
לי היה את הדגם המקורי משנת 2002...
מאז יצאו שני גרסאות:
AX10i
AX10Ai
אכן הדגם שאתה מדבר ה-AI, הוא הרסה האחרונה של המגבר האגדי משנת 2002..אני חושה שמשנת 2004/5...
משיחה עם ADICT (שלומי)..ה-AI כבר מצוייד עם רום קורקשן שווה ערך או כבר מזכיר את הרום קורקשן המחמיר המודרני של פיוניר....וזה מצויין...
כאמור לי היה את ה-AX10 המקורי שהיה בעל רום קורקשן איכותי אך רחוק מהתוצאות המתקבלות ע"י הרסיברים המודרנים של פיוניר מסדרת ה-LX...
לגבי הגברה+הקדם של כל וריאציות ה-AX10, בהחלט מדובר על איכות בנייה משובחת ביותר המפיקה צליל מוזיקלי מאוד...ולדעתי אף יישמע טוב יותר מהאונקיו 875 שנקבת..
לגבי הפרוססינג, ה-875 יהיה בעל יתרון קל. (רק בגלל האפסקלינג המשובח וניגון הפורמטים החדשים) אך הפרמטרים האילו לא מעניינים אותך, אתה יכול בעיניים עצומות לקחת ולהנות מה-AX10AI..(אם כמובן מה שטוען שלומי "נכון" כי יכולות הכיול משתוות לכיול המודרני).
ה-AX10 המקורי שהיה לי היה מוגבל יחסית ברמת הכיול שלו והתוצאות עימו היו מצויינות אך נופלות למשל מה-LX60 שהחליף אותו אצלי בזמנו.
במוזיקת סטיראו ה-AX10 בהחלט משובח ונותן תוצאות לא רעות בכלל.
הקולנוע שלו מיושן אך ורק בהשוואה לקולנוע ה-HD המודרני...
בכל אופן ה-AX10 ביום ביד שנייה לא צריך לעלות יותר מ-4500/5000 ש"ח...
אני חושב שעדיף לך להוסיף עוד כ--2000-1000 ש"ח ולרכוש חדש LX60/70..ובהחלט להנות מכל העולמות וגם להיות עם יד על הדופק שאתה מוכן טכנולוגית לשלב הבא...
בכל בחירה שתהיה לך, שיהיה בהצלחה...
ה-אונקיו 875 אחלה מכשיר(למרות שאני מעדיף את פיוניר בכל תוצרה שהיא-במיוחד כיום)...וה-AX10AI בהחלט יעשה עבודה משובחת...
תחשוב גם על הכיוון של ה-60/70 של פיוניר...
שאלה לא קשורה.
לitay123 - החתימה שלך קשורה לסרט שדה החלומות (שם הרי יש את המשפט if you built it, they will come)?
ואם כן מה המשמעות (כי פה רשמת it will come ולא they will come)?
ואם כן מה המשמעות (כי פה רשמת it will come ולא they will come)?
itay תודה רבה על ההתיחסות המושקעת
יש לי רמקולים בוס 901 כך שאני צריך מגבר חזק
אני לא כל כך מתמצא ברסיברים תומכי HD ובסוגי הפורמטים החדשים (Audio HD)
לפי מה ששמעתי אין הבדל גדול בין DTS לDTSHD
גם לגבי השיפור ברסיבר תומכי HD האם יש שיפור גדול לעומת המקור ?
לפי מה שאני מבין האונקיו 875 הוא בעל הספק גדול יותר מהLX70
אני גם לא יחבר אותו לאינטרנט
יש לי סטרימר של DVICO 6600
השאלה החשובה האם יהיה שיפור משמעותי לעומת האונקיו 787 יש לי אותו 9 שנים
יש לי רמקולים בוס 901 כך שאני צריך מגבר חזק
אני לא כל כך מתמצא ברסיברים תומכי HD ובסוגי הפורמטים החדשים (Audio HD)
לפי מה ששמעתי אין הבדל גדול בין DTS לDTSHD
גם לגבי השיפור ברסיבר תומכי HD האם יש שיפור גדול לעומת המקור ?
לפי מה שאני מבין האונקיו 875 הוא בעל הספק גדול יותר מהLX70
אני גם לא יחבר אותו לאינטרנט
יש לי סטרימר של DVICO 6600
השאלה החשובה האם יהיה שיפור משמעותי לעומת האונקיו 787 יש לי אותו 9 שנים
אונקיו 787, אני זוכר אותו לטובה...בהחלט רסיבר משובח (לקופתו כמובן)...למכר טוב שלי יש את הרסיבר הזה, והוא לא מוכן לשחררו...
ה-787, ממה שאני יודע/זוכר/שמעתי/ראיתי...מעניק, סטיראו נחמד ביותר...במה יפה.
הקולנוע שלו קצת יבש לטעמי...למרות שיש לו THX SURROUND EX שעושה נפלאות לסאונד הכללי..
ה-AX10 יהיה משמעותית איכותי יותר בכל הקשור למוזיקה וקולנוע...
וה-70 יהיה בהחלט upgrad מה-787...
לגבי ההגברה של ה-70 היא בהחלט מספיקה ואף איכותית, יש הטוענים שהיא מוזיקלית ביותר...
בזמנו השוותי את ה-60 ל-אונקיו 875 והעדפתי את הפיוניר בגלל הרום קורקשן המשןבח של פיוניר...
ה-875 במוזיקה ישמע "נעים" יותר...אך הקןלנוע של האונקיו לטעמי לפחות ביחס לפיוניר 60/70, יהיה עם פחות דינאמיקה/נוכחות/פירוט/עומק מהפיוניר...
לגבי השילוב עם הבוז 901, יכול להיות מעניין (לי ה-901 בתור back surrounds בשידוך עם ה-LX60 והתוצאה הייתה יותר ממצויינת) כקדמיים לא היה לי העונד לנסות אותם...אבל אני בטוח שהתוצאה תהיה טובה...
אם ההחלטה היא בין ה-אונקיו 875 לבין ה-KX70 וכמובן value for money, אז לדעתי הפיוניר ייקח ובגדול...התוצאות שלו בעיקר בקולנוע בהחלט מעלפות..
לגבי החתימה שלי
המקור כמובן מהסרט, אך המשמעות אצלי היא יותר אישית, "מה שתתעקש בחייך, בסוף זה יגיע ובגדול
...
הקולנוע שלו קצת יבש לטעמי...למרות שיש לו THX SURROUND EX שעושה נפלאות לסאונד הכללי..
לגבי ההגברה של ה-70 היא בהחלט מספיקה ואף איכותית, יש הטוענים שהיא מוזיקלית ביותר...
בזמנו השוותי את ה-60 ל-אונקיו 875 והעדפתי את הפיוניר בגלל הרום קורקשן המשןבח של פיוניר...
ה-875 במוזיקה ישמע "נעים" יותר...אך הקןלנוע של האונקיו לטעמי לפחות ביחס לפיוניר 60/70, יהיה עם פחות דינאמיקה/נוכחות/פירוט/עומק מהפיוניר...
לגבי השילוב עם הבוז 901, יכול להיות מעניין (לי ה-901 בתור back surrounds בשידוך עם ה-LX60 והתוצאה הייתה יותר ממצויינת) כקדמיים לא היה לי העונד לנסות אותם...אבל אני בטוח שהתוצאה תהיה טובה...
אם ההחלטה היא בין ה-אונקיו 875 לבין ה-KX70 וכמובן value for money, אז לדעתי הפיוניר ייקח ובגדול...התוצאות שלו בעיקר בקולנוע בהחלט מעלפות..
לגבי החתימה שלי
אותה תשובה עם פחות טעיות כתיב-אני כבר עייף
אונקיו 787, אני זוכר אותו לטובה...בהחלט רסיבר משובח (לתקופתו כמובן)...למכר טוב שלי יש את הרסיבר הזה, והוא לא מוכן לשחררו...
לגבי השילוב עם הבוז 901, יכול להיות מעניין (לי היה ה-901 בתור back surrounds בשידוך עם ה-LX60 והתוצאה הייתה יותר ממצויינת) כקדמיים לא היה לי העונג לנסות אותם...אבל אני בטוח שהתוצאה תהיה טובה...
אם ההחלטה היא בין ה-אונקיו 875 לבין ה-L
X70 וכמובן value for money, אז לדעתי הפיוניר ייקח ובגדול...התוצאות שלו בעיקר בקולנוע בהחלט מעלפות..
לגבי החתימה שלי המקור כמובן מהסרט, אך המשמעות אצלי היא יותר אישית, "מה שתתעקש בחייך, בסוף זה יגיע ובגדול ...
לגבי השילוב עם הבוז 901, יכול להיות מעניין (לי היה ה-901 בתור back surrounds בשידוך עם ה-LX60 והתוצאה הייתה יותר ממצויינת) כקדמיים לא היה לי העונג לנסות אותם...אבל אני בטוח שהתוצאה תהיה טובה...
אם ההחלטה היא בין ה-אונקיו 875 לבין ה-L
לגבי החתימה שלי המקור כמובן מהסרט, אך המשמעות אצלי היא יותר אישית, "מה שתתעקש בחייך, בסוף זה יגיע ובגדול ...
אני מבין שהאונקיו 875 יצא בערך לפני שנתיים וחצי
האם יש לו דגם מחליף ? (ואז מחירו ירד)
אני בדרך כלל שומע DOLBY D ,DTS, ALL STERO
בהזדמנות אני אלך לשמוע את הLX70 למרות שמאד קשה להתרשם בחנות (לי בכל אופן)
האם בפירוש ניתן לאמר שרסיבר תומך HD משפר משמעותי את האיכות ?
אצלי בדרך כלל המקור הוא באיכות גבוהה
איתאי יש כאן אופציה עריכה !!!!!!!!
תודה
האם יש לו דגם מחליף ? (ואז מחירו ירד)
אני בדרך כלל שומע DOLBY D ,DTS, ALL STERO
בהזדמנות אני אלך לשמוע את הLX70 למרות שמאד קשה להתרשם בחנות (לי בכל אופן)
האם בפירוש ניתן לאמר שרסיבר תומך HD משפר משמעותי את האיכות ?
אצלי בדרך כלל המקור הוא באיכות גבוהה
איתאי יש כאן אופציה עריכה !!!!!!!!
תודה
Re: אותה תשובה עם פחות טעיות כתיב-אני כבר עייף
אהבתיitay123 כתב:
לגבי החתימה שלי המקור כמובן מהסרט, אך המשמעות אצלי היא יותר אישית, "מה שתתעקש בחייך, בסוף זה יגיע ובגדול ......
מתנצל אך רק עכשיו התחברתי לאינטרנט....(בזק
לגבי הAX10AI ....אחרי מה שכתב איתי אני יכול רק לקלקל ....
כמה הא<ע<רות
אכן לAX10AI שהוא הרסיוור המתקדם והאחרון בסדרת ספינות הדגל של פיוניר -יש את הרום קורקשן המתקדם יותר מ2 הדגמים הקודמים
AX10 -AX10I
הווה אומר בנוסף לכיול הרגיל של מרחקים, עוצמה,תדרים ,וקורולציה בין הרמקולים
יש את עניין הטיפול בגלים עומדים בחלל ההאזנה.
שלב נוסף למקרה שאותו מאזין ירצה שנקרא PROFESIONAL כלומר השלב המקצועי יותר
לגבי נושא ההגברה אני באמת חושב שרסיוור זה הגיע לטופ שאפשר להכיל ולקבל מרסיוור בכלל ורסיוור זה בפרט
אפילו פיוניר מודים שהרסיוור הזה הרבה יותר מוצלח מ2 הדגמים הקודמים...
לגבי עיבודים לוידאו וUPSCALLIN
אכן הרסיוור הנל נשאר די מאחור מבחינה זו לעומת רסיוורים חדשים
מה שכן יש בו זה VIDEO CONVERSION
כלומר חיבור של כל סוג וידאו קיים (למעט HDMI)
ויציאה בסוג חיבור אחד-(מגבלה יחידה שאם אתה מחבר גם קומפוננט אתה חייב לצאת גם בסוג החיבור הנל)
כמובן בל נשכח את הILINK אך זה מתאים רק לבעלי נגן דומה בעל חיבור זהה זה(מקביל לHDMI אך לא נכנס לזה..)
לגבי HDMI אפרופו -במידה וזו היתה הבעיה שלך האמן לי היית פותר אותה ברגע עם הרסיוור הנל
והרבה יוכלו לאמר לך איך אך לא נראה לי שזו הבעיה כאן
לעניות דעתי לרמקולים שברשותך BOSE 901 -מה שהספקתי להכיר מהם(501 )הרסיוור הנל הוא הרבה
OVER KILL בשבילהם (ובשבילך)ולא נראה לי שזה מה שאתה צריך
אלא אם כןממה שמניתי (ומנו שאר החברים)אכן מתאים לך ברסיוור הנל
השאלה בכמה קיבלת מחיר בשבילו
שזו נקודת המפתח שאותה לא ציינת.....
אוכל לאמר לך שאני רכשתי אותו לפני כשנה וחצי -חדש בקרטון במחיר של
מעל ל10000 והאמן לי אני לא מרגיש שדפקו אותי.....
נהנה מכל רגע ומכל היתרונות שברסיוור הנל וכמובן מהצליל המאופיין שלו וחותמת הצליל שלו
רסיוור זה הושקע גם ברמת THX REFERENCE
לא עניין של מה בכך....(מעבר לTHX ULTRA )
לגבי מחיר שלו לא יודע -הכל עניין של ביקוש ונראה לי שאפשר להשיג אותו בהרבה פחות
אצל ישראל מאניגמה האיש החביב הנל נתקלתי ברסיוור הנכבד הנל
והאמן לי בהרבה פחות ממה שקניתי....
והוא רסיור שאצלו אין סיכוי שתעקם את הפרצוף עליו אחרי חודש..
אלא רסיוור להרבה שנים -אוסיף ואומר שהוא בנוי לקונפיגורציות שונות ורבות של רמקולים ומבנים של האזנה
החל מ5.1 הקלאסי -עד ל9.1 רמקולים ואפילו התאמה לחללים שבנויים כמו מסדרונות צרים וארוכים
ועוד ירידה לרמקול 4 אום בצורה יציבה ומתמשכת לא דבר שניתן להקל בו ראש
מצוייד במיטב התוארים והסמלים רסיוור זה זכה בהרבה פרסים בשנה שיצא 2005
ולא ראיתי משהו שהתעשייה יצרה מאז שהפיל אותי מהכיסא (אולי מקרופונים יפים ומעוצבים יותר..)
שוב -לגבי פורמטים חדשים יש לך בו אפשרות לחבר פרוססור(בלוריי לדוגמה )חיצוני לMULLTY CHANNEL INPUT
ואתה מסודר
אך אם אין לך רמקולים קשים לדחיפה -חלל האזנה גדול (אבל גדול)
ואתה רוצה הרבה עיבודי תמונה מתקדמים כולל העלאת הרזולוציה של המקורות המחוברים
רסיוור זה לא בשבילך..
לגבי מחיר אני לא קופץ על אף אחד
אך לא תמיד מחיר הוא מדד לאכות המתקבלת (ביחס לפיצרים אחרים -שונים ומשונים..)
מקווה שהארתי במשהו..
בכל מקרה בהצלחה

לגבי הAX10AI ....אחרי מה שכתב איתי אני יכול רק לקלקל ....
כמה הא<ע<רות
אכן לAX10AI שהוא הרסיוור המתקדם והאחרון בסדרת ספינות הדגל של פיוניר -יש את הרום קורקשן המתקדם יותר מ2 הדגמים הקודמים
AX10 -AX10I
הווה אומר בנוסף לכיול הרגיל של מרחקים, עוצמה,תדרים ,וקורולציה בין הרמקולים
יש את עניין הטיפול בגלים עומדים בחלל ההאזנה.
שלב נוסף למקרה שאותו מאזין ירצה שנקרא PROFESIONAL כלומר השלב המקצועי יותר
לגבי נושא ההגברה אני באמת חושב שרסיוור זה הגיע לטופ שאפשר להכיל ולקבל מרסיוור בכלל ורסיוור זה בפרט
אפילו פיוניר מודים שהרסיוור הזה הרבה יותר מוצלח מ2 הדגמים הקודמים...
לגבי עיבודים לוידאו וUPSCALLIN
אכן הרסיוור הנל נשאר די מאחור מבחינה זו לעומת רסיוורים חדשים
מה שכן יש בו זה VIDEO CONVERSION
כלומר חיבור של כל סוג וידאו קיים (למעט HDMI)
ויציאה בסוג חיבור אחד-(מגבלה יחידה שאם אתה מחבר גם קומפוננט אתה חייב לצאת גם בסוג החיבור הנל)
כמובן בל נשכח את הILINK אך זה מתאים רק לבעלי נגן דומה בעל חיבור זהה זה(מקביל לHDMI אך לא נכנס לזה..)
לגבי HDMI אפרופו -במידה וזו היתה הבעיה שלך האמן לי היית פותר אותה ברגע עם הרסיוור הנל
והרבה יוכלו לאמר לך איך אך לא נראה לי שזו הבעיה כאן
לעניות דעתי לרמקולים שברשותך BOSE 901 -מה שהספקתי להכיר מהם(501 )הרסיוור הנל הוא הרבה
OVER KILL בשבילהם (ובשבילך)ולא נראה לי שזה מה שאתה צריך
אלא אם כןממה שמניתי (ומנו שאר החברים)אכן מתאים לך ברסיוור הנל
השאלה בכמה קיבלת מחיר בשבילו
שזו נקודת המפתח שאותה לא ציינת.....
אוכל לאמר לך שאני רכשתי אותו לפני כשנה וחצי -חדש בקרטון במחיר של
מעל ל10000 והאמן לי אני לא מרגיש שדפקו אותי.....
נהנה מכל רגע ומכל היתרונות שברסיוור הנל וכמובן מהצליל המאופיין שלו וחותמת הצליל שלו
רסיוור זה הושקע גם ברמת THX REFERENCE
לא עניין של מה בכך....(מעבר לTHX ULTRA )
לגבי מחיר שלו לא יודע -הכל עניין של ביקוש ונראה לי שאפשר להשיג אותו בהרבה פחות
אצל ישראל מאניגמה האיש החביב הנל נתקלתי ברסיוור הנכבד הנל
והאמן לי בהרבה פחות ממה שקניתי....
והוא רסיור שאצלו אין סיכוי שתעקם את הפרצוף עליו אחרי חודש..
אלא רסיוור להרבה שנים -אוסיף ואומר שהוא בנוי לקונפיגורציות שונות ורבות של רמקולים ומבנים של האזנה
החל מ5.1 הקלאסי -עד ל9.1 רמקולים ואפילו התאמה לחללים שבנויים כמו מסדרונות צרים וארוכים
ועוד ירידה לרמקול 4 אום בצורה יציבה ומתמשכת לא דבר שניתן להקל בו ראש
מצוייד במיטב התוארים והסמלים רסיוור זה זכה בהרבה פרסים בשנה שיצא 2005
ולא ראיתי משהו שהתעשייה יצרה מאז שהפיל אותי מהכיסא (אולי מקרופונים יפים ומעוצבים יותר..)
שוב -לגבי פורמטים חדשים יש לך בו אפשרות לחבר פרוססור(בלוריי לדוגמה )חיצוני לMULLTY CHANNEL INPUT
ואתה מסודר
אך אם אין לך רמקולים קשים לדחיפה -חלל האזנה גדול (אבל גדול)
ואתה רוצה הרבה עיבודי תמונה מתקדמים כולל העלאת הרזולוציה של המקורות המחוברים
רסיוור זה לא בשבילך..
לגבי מחיר אני לא קופץ על אף אחד
אך לא תמיד מחיר הוא מדד לאכות המתקבלת (ביחס לפיצרים אחרים -שונים ומשונים..)
מקווה שהארתי במשהו..
בכל מקרה בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי ADICT ב 01/02/2010 9:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
ADICT תודה רבה
קודם כל קלעת בול ההצעה שקיבלתי היא מישראל מאניגמה (קניתי אצלו סטרימר) והוא חבר בפורום זה.
ההצעה שהוצעה לי היא 8000 שקל.
לא ראיתי ולא שמעתי את הרסיבר עדיין .
אני מבין שהוא שוקל מעל 30 קילו והוא שודרג 3 פעמים או יותר
החדר יחסית קטן
האמת אותי מעניין הצליל נטו לא כל מה שמסביב
אני מחבר את ה-DVD ישירות ל-LCD שלי בחיבורׁ( HDMI (SONY BRAVIA 37
את הסטרימר כנ"ל
השאלות הנשאלות:
באיזה רסיבר איכות הסאונד תיהיה הכי טובה ?
ואם יהיה שיפור משמעותי לעומת ה-787 שיש לי כרגע
בכל מקרה אני לא ממהר לשום מקום אני מאד מרוצה מהמערכת כפי שהיא כיום
והרמקולים הקודמים שלי הם 501 (עדיין יש לי אותם -לא בשימוש)
קודם כל קלעת בול ההצעה שקיבלתי היא מישראל מאניגמה (קניתי אצלו סטרימר) והוא חבר בפורום זה.
ההצעה שהוצעה לי היא 8000 שקל.
לא ראיתי ולא שמעתי את הרסיבר עדיין .
אני מבין שהוא שוקל מעל 30 קילו והוא שודרג 3 פעמים או יותר
החדר יחסית קטן
האמת אותי מעניין הצליל נטו לא כל מה שמסביב
אני מחבר את ה-DVD ישירות ל-LCD שלי בחיבורׁ( HDMI (SONY BRAVIA 37
את הסטרימר כנ"ל
השאלות הנשאלות:
באיזה רסיבר איכות הסאונד תיהיה הכי טובה ?
ואם יהיה שיפור משמעותי לעומת ה-787 שיש לי כרגע
בכל מקרה אני לא ממהר לשום מקום אני מאד מרוצה מהמערכת כפי שהיא כיום
והרמקולים הקודמים שלי הם 501 (עדיין יש לי אותם -לא בשימוש)
danlior כתב:אני מציע למנות את ADDICT למנהל באתר לתחום פיוניר...
אתה היושב ראש
כי כולנו יודעים שרמת הידע שלך בסטריאו(שנרכש מנסיון) בכלל ובפיוניר בפרט לא נופלת ואף עולה
בהרבה תחומים גם על הידע שלי (אני יכול לדבר בשמי כמובן..
רק חבל שלא הצעת מועמדות אחרי שאיתן עזב
אך נראה לי שגיל קפץ על העגלה ודי בהצלחה הייתי אומר...
עוד הזדמנות לאחל לו (ולכל הצוות כמובן ויוסי בעל הביית )הצלחה לשנה הנוכחית
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
hofir
אם תשאל אותי ADDICT צודק, ה-AX10 הוא מצד אחד OVERKILL עבורך ומצד שני חסרים לו הרבה פיצ'רים מודרנים שתוכל להנות מהם.
במחיר הזה תוכל ללכת על ה-LX81 אבל גם הוא OVERKILL עבורך - אם הבנתי נכון ויש לך את ה-901 כרמקולים קדמיים, הייתי מציע לך לשדרג לאונקיו המקביל לזה שיש לך עכשיו עם כל הפיצ'רים החדשים ה-707 או ה-807 שמעט מעליו. אם תוכל לשים את היד על ה-875 במחיר טוב וחשובה לך איכות הוידאו, אז לך עליו.
ואם אתה באמת רוצה לשפר סאונד במוסיקה סטריאו, אז תשקול להחליף רמקולים, לא רסיבר.
ADDICT,
תודה על המילים הנחמדות אך בכל מה שקשור לאהבת התחום, אין כמוך
אם תשאל אותי ADDICT צודק, ה-AX10 הוא מצד אחד OVERKILL עבורך ומצד שני חסרים לו הרבה פיצ'רים מודרנים שתוכל להנות מהם.
במחיר הזה תוכל ללכת על ה-LX81 אבל גם הוא OVERKILL עבורך - אם הבנתי נכון ויש לך את ה-901 כרמקולים קדמיים, הייתי מציע לך לשדרג לאונקיו המקביל לזה שיש לך עכשיו עם כל הפיצ'רים החדשים ה-707 או ה-807 שמעט מעליו. אם תוכל לשים את היד על ה-875 במחיר טוב וחשובה לך איכות הוידאו, אז לך עליו.
ואם אתה באמת רוצה לשפר סאונד במוסיקה סטריאו, אז תשקול להחליף רמקולים, לא רסיבר.
ADDICT,
תודה על המילים הנחמדות אך בכל מה שקשור לאהבת התחום, אין כמוך
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior
המחיר של LX81 הוא כ12500 שקל
הגעתי למסקנה שהפיוניר יהיה מפתה במחיר סביב 5000 שקל
המחיר של אונקיו 807 וה875 זהה פחות או יותר לפי זאפ כ9800 שקל (נרמז לי שבלי מספר קבצים אוכל להשיג גם ב9000 את ה875 )
אני מחליף רסיבר לאחר תקופה ארוכה כך שעדיף לי לא להתפשר.
נושא הHD ברסיבר פחות מעניין אותי ולא נראה לי שזה אמיתי שלוקחים וידאו באיכות בינונית ומשדרגים אותו ל1080P
האם הסרטים בHOTHD משודרגים בצורה דומה ?
האם ידוע על רסיבר ברמה של LX70 אונקיו 875 או 807 אשר הולך לצאת מהמחזור ? ואז מחירו ירד ?
למרות שאין לי בעיה להשקיע 9000 שקל אם אדע שיהיה שיפור משמעותי.
את הרמקולים אני בשלב זה לא הולך להחליף.
המחיר של אונקיו 807 וה875 זהה פחות או יותר לפי זאפ כ9800 שקל (נרמז לי שבלי מספר קבצים אוכל להשיג גם ב9000 את ה875 )
נושא הHD ברסיבר פחות מעניין אותי ולא נראה לי שזה אמיתי שלוקחים וידאו באיכות בינונית ומשדרגים אותו ל1080P
האם ידוע על רסיבר ברמה של LX70 אונקיו 875 או 807 אשר הולך לצאת מהמחזור ? ואז מחירו ירד ?
את הרמקולים אני בשלב זה לא הולך להחליף.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
המחירים שנקבת ואתה רואה בזאפ מגוחכים.hofir כתב:danlior
את הרמקולים אני בשלב זה לא הולך להחליף....
אני מציע לך לבקר את זוהר מארמגדון בר"ג ואת עמי ואריה מהעולם הדיגיטלי מרמת השרון. אני בטוח שגם ישראל יוכל לתת לך מחירים טובים יותר.
את ה-875 אפשר להשיג ממש, ממש בזול כי מדובר במודל מלפני שלוש סדרות.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
את ה-875 אפשר להשיג ממש, ממש בזול כי מדובר במודל מלפני שלוש סדרות
זה המשפט הכי חשוב עבורי
זה מה שאני מחפש רסיבר טוב שיוצא מהמחזור.
ולא איכפת לי לחכות מספר חודשים.
יש לי רק עוד 2 מכשולים :
ישראל מאניגמה משווק פיוניר וYAMAHA בלבד (אני משער שפיוניר יותר קל לו לתמחר במחיר נמוך ?)
דבר שני שמעתי שה875 מתחמם אבל גם 787 מתחמם.
נראה לי שאלך על ה875
דרך אגב ראיתי שיש לך סטרימר של DVICO (אני קניתי לא מזמן את ה6600 כך אני מכיר את אריה)
האם לסטרימר שלך יש אפשרות הקלטה ?
תודה מאופיר
זה המשפט הכי חשוב עבורי
זה מה שאני מחפש רסיבר טוב שיוצא מהמחזור.
ולא איכפת לי לחכות מספר חודשים.
יש לי רק עוד 2 מכשולים :
ישראל מאניגמה משווק פיוניר וYAMAHA בלבד (אני משער שפיוניר יותר קל לו לתמחר במחיר נמוך ?)
דבר שני שמעתי שה875 מתחמם אבל גם 787 מתחמם.
נראה לי שאלך על ה875
דרך אגב ראיתי שיש לך סטרימר של DVICO (אני קניתי לא מזמן את ה6600 כך אני מכיר את אריה)
האם לסטרימר שלך יש אפשרות הקלטה ?
תודה מאופיר