הצילו... מה יותר טוב באוזניות????
היי
נמאס לי מאוזניות...
קניתי אוזניות פשוטות וכל הזמן יש םביות עם אוזניות כאלה .
קניתי אוזניות של KOSS אבל "העור" התקלף.
יש לי כמה דברים שאני יודע...
1. אני לא רוצה דמויי עור כי זה מתקלף (יש אוזניות שבמקום עור יש שערות נעימות - לא יודע אם מזיעים עם זה)
2. לא חייב ווליום ומיקרופון באוזניות, אבל אם יש גם טוב
3. שיהיה במחיר נורמאלי ואם לא, עדיף לציין
4. שיהיו גדולות כדי שלא יכאבו לי האוזניים בגלל שימוש ממושך
אודה מקרב לב למי שיוכל לעזור בסוגייה הקשה הזאת
בתודה מראש
נמאס לי מאוזניות...
קניתי אוזניות פשוטות וכל הזמן יש םביות עם אוזניות כאלה .
קניתי אוזניות של KOSS אבל "העור" התקלף.
יש לי כמה דברים שאני יודע...
1. אני לא רוצה דמויי עור כי זה מתקלף (יש אוזניות שבמקום עור יש שערות נעימות - לא יודע אם מזיעים עם זה)
2. לא חייב ווליום ומיקרופון באוזניות, אבל אם יש גם טוב
3. שיהיה במחיר נורמאלי ואם לא, עדיף לציין
4. שיהיו גדולות כדי שלא יכאבו לי האוזניים בגלל שימוש ממושך
אודה מקרב לב למי שיוכל לעזור בסוגייה הקשה הזאת
בתודה מראש
יותר נוחות מאיכות זה תלוי...
אם הנוחות 10 והאיכות 0 אז זה לא מה שאני מחפש ...
אני לא מחפש מערכת סטריאו HIFI באוזניות שלי , ראיתי אוזניות שעירות (לא מעור)שעלו 130 וזה נראה לי בסדר אבל הם אמרו שאם אני מודד איאפשר להחזיר אז אני לא יודע אם זה הגודל המתאים כדי שלא יכאבו לי האוזניים.
אם הנוחות 10 והאיכות 0 אז זה לא מה שאני מחפש ...
אני לא מחפש מערכת סטריאו HIFI באוזניות שלי , ראיתי אוזניות שעירות (לא מעור)שעלו 130 וזה נראה לי בסדר אבל הם אמרו שאם אני מודד איאפשר להחזיר אז אני לא יודע אם זה הגודל המתאים כדי שלא יכאבו לי האוזניים.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אם אתה מדבר על דגם ספציפי אול נוכל לעזור לך, כי יש פה הרבה אנשים עם הרבה אוזניות, ויש סיכוי שמישהו כאן רכש את הדגם יוכל להגיד לך מה מידת הנוחות והאיכות.
בכל מקרה אם אתה מחפש נוחות אז אני יכול בשקט להמליץ לך סנהייזר, ושי גם כמה דגמים של סוני שלא רעים.
בכל מקרה אם אתה מחפש נוחות אז אני יכול בשקט להמליץ לך סנהייזר, ושי גם כמה דגמים של סוני שלא רעים.
מומלץ לבדוק אוזניות מהסוג שמתלבשות מסביב לאוזן - אלו יותר נוחות לרוב האנשים.
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני רכשתי את pmx 60 של סנהייזר (היה במבצע לחברי האתר בחנות של אל-אורו): http://www.sennheiser.com/sennheiser/ic ... pen&print=.
אני מחבר אותן למחשב / נגן CD נייד ובשביל זה הם בסדר גמור ושומעים באיכות טובה מאוד. מבחינת נוחות, אני יכול להיות איתן יום עבודה שלם וזה לא מפריע. שווה לבדוק את זה.
אני מחבר אותן למחשב / נגן CD נייד ובשביל זה הם בסדר גמור ושומעים באיכות טובה מאוד. מבחינת נוחות, אני יכול להיות איתן יום עבודה שלם וזה לא מפריע. שווה לבדוק את זה.
פרננדו.
הנה האוזניות שראיתי וגם ראיתי עוד כמה ...
1) 130 ש"ח delux stereo headphones, open-air Oa-800v
2) 119 ש"ח digital studio series - maxell כתוב אחריות לכל החיים (ראיתי אותם בקרביץ)
3) 90 ש"ח teac - tm 850
כל אלה היו אוזניות פתוחות עם כריות של קטיפה (כמו הכרית שניקו איתה תקליטים)
אני מקווה שיש פה אוזנייה נורמאלית, מה אתם אומרים?
2) 119 ש"ח digital studio series - maxell כתוב אחריות לכל החיים (ראיתי אותם בקרביץ)
3) 90 ש"ח teac - tm 850
אני מקווה שיש פה אוזנייה נורמאלית, מה אתם אומרים?
בשביל לקבל צריך לתת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: הנה האוזניות שראיתי וגם ראיתי עוד כמה ...
הרשימה לעיל לא כוללת שום אוזניה נורמליתymca כתב:1) 130 ש"ח delux stereo headphones, open-air Oa-800v
3) 90 ש"ח teac - tm 850
אני מקווה שיש פה אוזנייה נורמאלית, מה אתם אומרים?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני רכשתי את PX 100 של סנהייזר (בחנות של אל-אורו)
ואני מאוד מרוצה מהסאונד
אני מעדיף אוזניות קשת משום שכך אני יכול בקלות להזיז את האוזניות מהאוזניים או להניח אותם על השולחן
כאשר מציקים לי (עבודה , עבודה)
האוזניות חדשות וקצת לוחצות לי על האוזניים (יש לי ראש גדול
, אני עוד צריך קצת להגמיש/להרחיב אותן)
המחיר אכן קצת יקר 330 ש"ח (בהנחה לחברי מועדון) אבל בשביל אוזניות שאני מקשיב אליהן יום יום בעבודה
זה בהחלט משתלם לי.
מקווה שעזרתי קצת
גלעד
ואני מאוד מרוצה מהסאונד
אני מעדיף אוזניות קשת משום שכך אני יכול בקלות להזיז את האוזניות מהאוזניים או להניח אותם על השולחן
כאשר מציקים לי (עבודה , עבודה)
האוזניות חדשות וקצת לוחצות לי על האוזניים (יש לי ראש גדול
המחיר אכן קצת יקר 330 ש"ח (בהנחה לחברי מועדון) אבל בשביל אוזניות שאני מקשיב אליהן יום יום בעבודה
זה בהחלט משתלם לי.
מקווה שעזרתי קצת
גלעד
אני צריך היום את המחשב של המחר
תקפוץ ל"מרום כלי נגינה" ליד בורסה. הם מוכרים עכשיו את המלאי של התצוגה שלהם.ymca כתב:הכוונה שלכם בנורמאלית זה שאין ברשימה אוזניות עם שמות של חברות גדולות?
MAXELL עם אחריות לכל החיים לא מספיק טובה?...
אתה יכול לקנות AKG K101 ו-AKG K71 ב-150 ש"ח.... כן מבחינת הנוחות וכן מבחינת הצליל יהיה לך שדרוג מכל ה-MAXELL-SHMAXELL הזה:)... ולא הייתי בונה על "אחריות לכל החיים" בכלל, כי - א' - זה לא שווה, ב' - אני מאוד פסימי עבור אחריות כזו לאוזניות פשוטות.
השאלה אם שווה לי לנסוע עד לשם בשביל אוזניות שלא ידוע מה יהיה מחר אם אצתרך שוב לנסוע לשם.
בנתניה יש לי חנויות קרובות ואם יש משהו אני ישר מגיע לחנות ולא צריך להתרוצץ בארץ.
(עברתי מספיק אחרי שקניתי כרטיס מסך בכפר סבא
)
בנתניה יש לי חנויות קרובות ואם יש משהו אני ישר מגיע לחנות ולא צריך להתרוצץ בארץ.
(עברתי מספיק אחרי שקניתי כרטיס מסך בכפר סבא
בשביל לקבל צריך לתת.