boxee שוברת את התמונה ?
שלום ,
מותקנת אצלי בוקסי בטא על xphome עם directx אחרון , הלוח אם עם 785G ומעבד 250 כשכל זה מנגן כל פנסוניק
ֱָ37LX80 בחיבור HDMI
כשאני מנגן סרטים דרך בוקסי התמונה נשברת כלומר זה נראה כאילו המסך איטי מדי ולא מספיק להתעדכן יש פסים שנשברים (אני לא יודע איך נקרת התופעה) אבל כשאני יוצא ומנגן את אותם הקבצים עם VLC או כל נגן אחר שניסיתי זה לא קורה ורואים באותה איכות .. ?
מה יכול לגרום לזה ?
תודה
מותקנת אצלי בוקסי בטא על xphome עם directx אחרון , הלוח אם עם 785G ומעבד 250 כשכל זה מנגן כל פנסוניק
ֱָ37LX80 בחיבור HDMI
כשאני מנגן סרטים דרך בוקסי התמונה נשברת כלומר זה נראה כאילו המסך איטי מדי ולא מספיק להתעדכן יש פסים שנשברים (אני לא יודע איך נקרת התופעה) אבל כשאני יוצא ומנגן את אותם הקבצים עם VLC או כל נגן אחר שניסיתי זה לא קורה ורואים באותה איכות .. ?
מה יכול לגרום לזה ?
תודה
התופעה שאתה מתאר נקראת tearing, והיא מתרחשת כאשר קצב רענון הפריימים של התוכנה אינו תואם את קצב רענון הפריימים של המסך.
נסה לחפש הגדרה בסגנון "sync vblank" בד"כ היא קבורה איפה שהוא תחת הגדרות כרטיס המסך או ה-opengl
נסה לחפש הגדרה בסגנון "sync vblank" בד"כ היא קבורה איפה שהוא תחת הגדרות כרטיס המסך או ה-opengl
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
על מחשב כזה חדש וטוב להריץ XP? ממש חבל... שקול מעבר לווינדוס 7.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
את התופעה הזאת לא הצלחתי לפתור ב XPpixies כתב:על מחשב כזה חדש וטוב להריץ XP? ממש חבל... שקול מעבר לווינדוס 7....
הפתרון ב SAGE היה לעבוד במצב FULL SCREEN שיש באפשרויות.
אז כמו pixies , גם אני ממליץ ווינדוס 7.