זה ממש וואו
WAW
איזה כייף לכם , אני רואה פה את כל הידע והאהבה שיש לכם לסטריאו לסראונד ולשמע איכותי .
ראיתי גם סטים של אנשים באחד השרשורים..
לי יש משכנתא ושיטט והילדים כל הזמן צריכים דברים
כלי נגינה יקר
אודיו יקר
והבעל חושב שזה בזבוז זמן .
כשהאלטק לאנסינג האצילי של המחשב נדפק אז הוא קנה רמקולים שלא שווים שקל --במאתיים-- העפתי אותם לאחי---רק מהעצבים על החוסר טאצ" מה ... אין לך עיניים? אוזניים? רגש? שומע כבר המון זמן מוזיקה לא מדוייקת וכל כך מאושר ? לא מזיז לו? טוב שלפחות הוא מבין אותי ולא כועס , טוב שהוא לא כועס שאני בטלנית שמבזבזת לו את הכסף שאין לו ...
עושה לי טוב כשכולם פה בבית רוקדים ומשתגעים כשהמוזיקה מנגנת
משחרר
...כשהטיוי מלאה אבק תלויה שוממה על הקיר זה טוב!
סי די פלייר נורמלי אני לא יכולה להרשות לעצמי אז מנתבת בין פיונייר בן מאתיים לפיוניר בן חודשיים (דיוידי) דיסקים זה הדבר היחיד שאני יכולה עוד לקנות חופשי ...לפחות זה .. פאקאיט .
יש אנשים טובים באמצע הדרך וגם חרות--חארות
בכל מקרה החיים יפים כל עוד אנחנו חופשיים ולא חרשים
מסכנים החרשים
תמיד הצחיק אותי איך הם מוחאים כפיים , אני לא אדם כזה רע, אבל זה מצחיק ,,, ולא קשור.
צריך לפתוח תת פורום - פסיכיאטרייה.
עכשיו ברצינות :
זה יכול לקרות עם כל אחד מאנשי הפורום, נאמר - כשלב הבא של אודיופיליה.
לכן צריך לנסות לעזור ולא לצחקק !!!
אני חושב שהפורום צריך יותר פוסטים כמו זה שפתח את השרשור, וזה כדי לשים מראה לכולנו ולהראות כמה בריחה מהמציאות יש כאן, זה גם מתחבר לשרשור של EyalW על מערכות במליון ש"ח
yairf כתב:אני חושב שהפורום צריך יותר פוסטים כמו זה שפתח את השרשור, וזה כדי לשים מראה לכולנו ולהראות כמה בריחה מהמציאות יש כאן, זה גם מתחבר לשרשור של EyalW על מערכות במליון ש"ח
...
תחביבים הם הרבה פעמים סוג של בריחה מהמציאות (ולפעמים מעוד כמה דברים). אין בזה פסול לדעתי