קיבלתי הצעה מפלאפון ואורנג' לאייפון - תעזרו לי לבחור...
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
פלאפון מציעים:
1) חבילת 325 דקות לכל היעדים,250 הודעות,חב' גלישה 2 ג'יגה,מכשיר אייפון 16GS כלול במחיר = 203 לחודש.
או
2) חבילת 216 דקות לכל היעדים,100 הודעות,חב' גלישה 10 ג'יגה,מכשיר אייפון 16GS כלול במחיר= 189 לחודש.
אורנג מציעים:
1)חבילת סטודנטים כוללת 300 דקות לכל היעדים ביום+300 דקות לכל היעדים בלילה (סה"כ 600 דקות),
300 הודעות,חבילת גלישה 5 ג'יגה,אייפון 16GS כלול במחיר = 238 שח לחודש.
קצת נתונים עלי:
לקוח של אורנג' כיום,מדבר כ 300 דק בחודש,שולח כ 150 הודעות,לגבי אינטרנט סלולרי - אין לי עדיין התנסות כך שאני לא יודע מה יהיה השימוש שלי..
אני אוהב את השירות של אורנג',הם סה"כ בסדר,ומשום מה נראה לי שגם השקיעו יותר באפליקציות במכשיר מאשר פלאפון.בנוסף,קיבלתי את הרושם שפלאפון קצת מפגרים מבחינה טכנולוגית\מהירות הרשת לעומת אורנג'.
מה אתם אומרים,מה יותר שווה לדעתכם?
1) חבילת 325 דקות לכל היעדים,250 הודעות,חב' גלישה 2 ג'יגה,מכשיר אייפון 16GS כלול במחיר = 203 לחודש.
או
2) חבילת 216 דקות לכל היעדים,100 הודעות,חב' גלישה 10 ג'יגה,מכשיר אייפון 16GS כלול במחיר= 189 לחודש.
אורנג מציעים:
1)חבילת סטודנטים כוללת 300 דקות לכל היעדים ביום+300 דקות לכל היעדים בלילה (סה"כ 600 דקות),
קצת נתונים עלי:
לקוח של אורנג' כיום,מדבר כ 300 דק בחודש,שולח כ 150 הודעות,לגבי אינטרנט סלולרי - אין לי עדיין התנסות כך שאני לא יודע מה יהיה השימוש שלי..
אני אוהב את השירות של אורנג',הם סה"כ בסדר,ומשום מה נראה לי שגם השקיעו יותר באפליקציות במכשיר מאשר פלאפון.בנוסף,קיבלתי את הרושם שפלאפון קצת מפגרים מבחינה טכנולוגית\מהירות הרשת לעומת אורנג'.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

קיבלתי הצעה מפלאפון ואורנג' למכשיר אייפון - תעזרו לי לבחור..
פלאפון מציעים:
או
אורנג מציעים:
קצת נתונים עלי:
או
אורנג מציעים:
קצת נתונים עלי:
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לא יודע, לי זה נשמע פשוט.
תישאר באורנג'. למה?
1. אתה מדבר 300 דקות כך שהחבילה השנייה של פלאפון כלל לא מתאימה לך. חשוב לזכור שבדילים האלה במידה ואתה עובר את מכסת הדקות שמוקצית לך אתה משלם על כל דקה נוספת הרבה כסף. גם החבילה הראשונה של פלאפון קצת גבולית אם תדבר קצת יותר באיזה חודש.
2. בחבילה של אורנג' אתה מקבל 5 גיגה (ביחס לחבילה הראשונה של פלא') + 600 דקות שיחה ויותר הודעות (נשמע לי קצת מוזר הדיל הזה, הייתי מנסה לברר עוד קצת שאין איזה משהו שלא הוסבר לך)
3. אתה כבר באורנג' ואתה מרוצה.
תישאר באורנג'. למה?
1. אתה מדבר 300 דקות כך שהחבילה השנייה של פלאפון כלל לא מתאימה לך. חשוב לזכור שבדילים האלה במידה ואתה עובר את מכסת הדקות שמוקצית לך אתה משלם על כל דקה נוספת הרבה כסף. גם החבילה הראשונה של פלאפון קצת גבולית אם תדבר קצת יותר באיזה חודש.
2. בחבילה של אורנג' אתה מקבל 5 גיגה (ביחס לחבילה הראשונה של פלא') + 600 דקות שיחה ויותר הודעות (נשמע לי קצת מוזר הדיל הזה, הייתי מנסה לברר עוד קצת שאין איזה משהו שלא הוסבר לך)
3. אתה כבר באורנג' ואתה מרוצה.
אלי חבוש
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

אלי,
הדיל של אורנג' הוצע לי במסגרת שימור לקוחות.
מאחר וחשפתי את הצעת פלאפון בפני נציגי אורנג' הסכימו לתת לי את הדיל הזה.
מה דעתך מבחינה טכנולוגית,האם ישנו הבדל בין החברות לטובת אורנג'? (פריסת אנטנות-קליטה,נוחות,אפליקציות וכו..)
הדיל של אורנג' הוצע לי במסגרת שימור לקוחות.
מאחר וחשפתי את הצעת פלאפון בפני נציגי אורנג' הסכימו לתת לי את הדיל הזה.
מה דעתך מבחינה טכנולוגית,האם ישנו הבדל בין החברות לטובת אורנג'? (פריסת אנטנות-קליטה,נוחות,אפליקציות וכו..)
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם לדעתי תשאר באורנג'.
מבחינת פריסת אנטנות וקליטה לא נתקלתי בעיות באף אחת מהחברות, מבחינת שירות לקוחות אני מעדיף את אורנג'. מה שכן אתה צריך לדעת שלפלאפון עדיין יש מעבדות בסניפים, זה יכול להיות יתרון ויכול להיות חיסרון - תלוי איך מסתכלים על זה, לדעתי המצב באורנג' עדיף כי גם אם צריך לחכות יומיים עד שהפלאפון יחזור מתיקון יש הרבה פחות סיכוי שהוא יחזור למעבדה והעבודה היא יותר מקצועית.
והערה קטנה: אני יודע שבטח כבר אמרו לך את זה, אבל למה דווקא אייפון? יש אלטרנטיבות יותר זולות וטובות וגם עלות הביטוח שלו מכפילה את מחיר המכשיר.
מבחינת פריסת אנטנות וקליטה לא נתקלתי בעיות באף אחת מהחברות, מבחינת שירות לקוחות אני מעדיף את אורנג'. מה שכן אתה צריך לדעת שלפלאפון עדיין יש מעבדות בסניפים, זה יכול להיות יתרון ויכול להיות חיסרון - תלוי איך מסתכלים על זה, לדעתי המצב באורנג' עדיף כי גם אם צריך לחכות יומיים עד שהפלאפון יחזור מתיקון יש הרבה פחות סיכוי שהוא יחזור למעבדה והעבודה היא יותר מקצועית.
והערה קטנה: אני יודע שבטח כבר אמרו לך את זה, אבל למה דווקא אייפון? יש אלטרנטיבות יותר זולות וטובות וגם עלות הביטוח שלו מכפילה את מחיר המכשיר.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

איך העובדה שיש לפלאפון מעבדות היא יתרון או חיסרון? זה לא רלוונטי כשמדובר באייפון - ממילא לא מכניסים אותו למעבדה.
לגבי אלטרנטיבות - לדעתי יש באייפון משהו מיוחד,עם כל הכבוד לסמארטפונים שקימים בשוק.אני חושב שהאייפון ייוחדי.
אולי בעיקר בגללל חויית הלקוח,מסך המגע המדהים,והסקסאפיל.
אגב,הנציגה הציעה לי לנסות את ה E72 - בחיים אני לא אקנה מכשיר כזה...
יותר מזכיר מקלדת עם מסך מאשר מכשיר טלפון..
לגבי אלטרנטיבות - לדעתי יש באייפון משהו מיוחד,עם כל הכבוד לסמארטפונים שקימים בשוק.אני חושב שהאייפון ייוחדי.
אולי בעיקר בגללל חויית הלקוח,מסך המגע המדהים,והסקסאפיל.
אגב,הנציגה הציעה לי לנסות את ה E72 - בחיים אני לא אקנה מכשיר כזה...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
שניה,
אני מריץ את הנתונים ב MATLAB ..

אני מריץ את הנתונים ב MATLAB ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
רגע שאני יבין: האייפון כן מזכיר לך טלפון?amit145 כתב: אגב,הנציגה הציעה לי לנסות את ה E72 - בחיים אני לא אקנה מכשיר כזה...יותר מזכיר מקלדת עם מסך מאשר מכשיר טלפון..
...
חלילה מבלי להשמיץ את האייפון (שלא ייפתחו עלי פה) אבל ה-E72 הוא יותר טלפון מהאייפון - בזה תהייה בטוח.
בברכה קובי כהן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
המצלמה ב׳ 3gs מספיק טובה למרבית השימושים של מצלמה בטלפון סלולרי.
זה לא dslr וגם כל המצלמות האחרות בתחום הן לא. כולן בינוניות מינוס.
זה לא dslr וגם כל המצלמות האחרות בתחום הן לא. כולן בינוניות מינוס.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
עופר אתה צודק,
הבעיה העיקרית היא כשאתה מנסה להגדיל אותה מעט, אפילו למחשב במסך מלא,
ואז אתה מבין שזה קצת לא מספיק, התמונות שצלמתי בנוקיה N95, יצאו טובות בהרבה משל ה אייפון,
פרט לכך, זה נכון שאף אחת ממצלמות הסללואר לא מצטיינות.
אתמול במקרה ראיתי את איכות התמונה של ה SATIO החדש של סוני אריקסון והאיכות מדהימה! (יחסית למצלמת טלפון)
הבעיה העיקרית היא כשאתה מנסה להגדיל אותה מעט, אפילו למחשב במסך מלא,
ואז אתה מבין שזה קצת לא מספיק, התמונות שצלמתי בנוקיה N95, יצאו טובות בהרבה משל ה אייפון,
פרט לכך, זה נכון שאף אחת ממצלמות הסללואר לא מצטיינות.
אתמול במקרה ראיתי את איכות התמונה של ה SATIO החדש של סוני אריקסון והאיכות מדהימה! (יחסית למצלמת טלפון)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
רק תיקון קל, היום דווקא פלאפון היא זו המתקדמת טכנולוגית, יותר מאשר המתחרות...
בכל מקרה, אם אתה מרוצה באורנג' וקיבלת מחיר טוב (אז מה אם זה שימור לקוחות, קיבלת חבילה תפורה למידותיך), תישאר איתם.
רק לחשוב על כאב הראש במעבר בין החברות לא עושה לי טוב.
בכל מקרה, אם אתה מרוצה באורנג' וקיבלת מחיר טוב (אז מה אם זה שימור לקוחות, קיבלת חבילה תפורה למידותיך), תישאר איתם.
רק לחשוב על כאב הראש במעבר בין החברות לא עושה לי טוב.
לפלאפון יש רשת חדשה בטכנולוגיית UMTS והם בפזה מתקדמת בהרבה משאר החברות,
בעלת רשת תקשורת נתונים מתקדמת מאוד, קצב הורדה של 16 מגה (בחודשים הקרובים יהיה 21 מגה),
אייפון זה מכשיר שאתה מוצא את עצמך גולש בלי סוף, כך זאת בחשבון.
theAman אל תגזים, לעבור בין חברות זה לא כזה כאב ראש, חתימה אחת בדלפק וזהו, תוך מקסימום שעתיים אתה עם המספר שלך ברשת החדשה.
לגבי נדידה בחו"ל, לפלאפון יש גם יתרון בזכות הפטנט שלהם עם הזהות הדואלית של חברת וודאפון,
יש להם כיסוי בכל חור נידח בעולם (אפילו באנטרטיקה).
לגבי שירות, לכל החברות יש שירות טוב.
עוד משהו לפלאפון יש את שירות MUSIX, זה אומר שיש לך חנות דיסקים עשירה בכיס בחינם, בשאר החברות יש משהו דומה אבל עם מבנה תימחורי
אחר (לא חינמי -ופר שימוש) כזה שלא מאפשר להינות.
בעלת רשת תקשורת נתונים מתקדמת מאוד, קצב הורדה של 16 מגה (בחודשים הקרובים יהיה 21 מגה),
אייפון זה מכשיר שאתה מוצא את עצמך גולש בלי סוף, כך זאת בחשבון.
theAman אל תגזים, לעבור בין חברות זה לא כזה כאב ראש, חתימה אחת בדלפק וזהו, תוך מקסימום שעתיים אתה עם המספר שלך ברשת החדשה.
לגבי נדידה בחו"ל, לפלאפון יש גם יתרון בזכות הפטנט שלהם עם הזהות הדואלית של חברת וודאפון,
יש להם כיסוי בכל חור נידח בעולם (אפילו באנטרטיקה).
לגבי שירות, לכל החברות יש שירות טוב.
עוד משהו לפלאפון יש את שירות MUSIX, זה אומר שיש לך חנות דיסקים עשירה בכיס בחינם, בשאר החברות יש משהו דומה אבל עם מבנה תימחורי
אחר (לא חינמי -ופר שימוש) כזה שלא מאפשר להינות.
לא מדוייק. יש מכשירים סלולרים שבביקורות רבות נטען שאיכות התמונה שלהן מעולה.oferlaor כתב:המצלמה ב׳ 3gs מספיק טובה למרבית השימושים של מצלמה בטלפון סלולרי.
זה לא dslr וגם כל המצלמות האחרות בתחום הן לא. כולן בינוניות מינוס....
למשל SE AINO (וכנראה גם SATIO)
איכות התמונה אינה נקבעת לפי פרמטרים של המכשיר אלא אך ורק על סמך בחינה מקצועית של מבקר. למשל SE W995 הוא בעל פרמטרים כשל ה SE AINO, אבל איכות התמונה אינה טובה בפועל.
כמובן שאייפון נופל עוד בתחילת המרוץ לאור חסרונו של פלאש, שנחשב היום סטנדרט.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

כיום יש לי מכשיר נוקיה 6823i פשוט,כך שנראה לי שאיכות המצלמה באייפון תהיה יותר ממספקת..
כמובן שזה לא תחליף ל DSLR ממוצעת.
לגבי ההתלבטות,הנטיה היא ללכת על הדיל של אורנג',ככל שאני חושב על זה נראה לי ש 10 שעות דיבור בחודש,300 הודעות,חבילת 5 ג'יגה ומכשיר 16GS במחיר של 238 בחודש הוא דיל טוב.מבחינה טכנולוגית (אבי תודה ) למרות היתרון שיש לפלאפון אני מאמין שאורנג' ימשיכו להשקיע בטכנולוגיה בשביל הלקוחות שלהם ולא ישארו אדישים.
כמובן שזה לא תחליף ל DSLR ממוצעת.
לגבי ההתלבטות,הנטיה היא ללכת על הדיל של אורנג',ככל שאני חושב על זה נראה לי ש 10 שעות דיבור בחודש,300 הודעות,חבילת 5 ג'יגה ומכשיר 16GS במחיר של 238 בחודש הוא דיל טוב.מבחינה טכנולוגית (אבי תודה ) למרות היתרון שיש לפלאפון אני מאמין שאורנג' ימשיכו להשקיע בטכנולוגיה בשביל הלקוחות שלהם ולא ישארו אדישים.