מתלבט בין LG 42PQ300R לבין 5604
לאחר המון קריאה בפורום הנפלא הזה, על שפע האינפורמציה שבו, די התמקדתי לכיוון ה 42PQ300R , הצפיה הינה בעיקר לתכני SD, או ב מקס או ב XVID, ומדי פעם סרטי HD. החלון בסלון הינו בקיר השמאלי למסך, והצפיה בשעות אחר הצהרים ומעלה.
וכאן השאלה, האם ה5604 שווה את הפרש ה1300 ש"ח לערך? האם כדאי לרכוש אותה בכדי להיות יותר Future proof?
רוב תודות למשיבים.
וכאן השאלה, האם ה5604 שווה את הפרש ה1300 ש"ח לערך? האם כדאי לרכוש אותה בכדי להיות יותר Future proof?
רוב תודות למשיבים.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
זה קצת בעיה להשוות בין הפיליפס 5604 (אם הבנתי אותך נכון), לבין פלאזמה HD READY של LG,
2 דברים קצת שונים, ה LG תיתן כנראה תמונה טובה יותר ב SD היות והיא פלאזמה HDR,
הפיליפס 5604 מסך FHD מעולה, ונכון שאיננו המילה האחרונה אבל התמונה שם יפה מאוד גם ב SD כך שגם תוכל שם להינות ב SD.
אני באופן אישי הייתי לוקח את הפיליפס, היות וכמו שרשמת (הכנה לעתיד), ה HD נכנס יותר ויותר,
גם לצפייה בתכני HD מהמחשב / סטרימר - דבר שהולך ותופס תאוצה - בבוא העת תהנה ממנו יותר.
בכל אופן דעתי האישית, ששווה התוספת לפיליפס.
בברכה,
שלומי.
2 דברים קצת שונים, ה LG תיתן כנראה תמונה טובה יותר ב SD היות והיא פלאזמה HDR,
הפיליפס 5604 מסך FHD מעולה, ונכון שאיננו המילה האחרונה אבל התמונה שם יפה מאוד גם ב SD כך שגם תוכל שם להינות ב SD.
אני באופן אישי הייתי לוקח את הפיליפס, היות וכמו שרשמת (הכנה לעתיד), ה HD נכנס יותר ויותר,
גם לצפייה בתכני HD מהמחשב / סטרימר - דבר שהולך ותופס תאוצה - בבוא העת תהנה ממנו יותר.
בכל אופן דעתי האישית, ששווה התוספת לפיליפס.
בברכה,
שלומי.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אני ראיתי אותה (5604) מחוברת לממיר HOT (רגיל) בחיבור SCART RGB,
והתמונה יחסית למסך FHD הייתה טובה מאוד!
צבעים יפים, ולא ראיתי שום מריחה מיוחדת, לגבי ה LG זה סיפור אחר, כי היא מותאמת יותר לשידורי SD
והתמונה יחסית למסך FHD הייתה טובה מאוד!
צבעים יפים, ולא ראיתי שום מריחה מיוחדת, לגבי ה LG זה סיפור אחר, כי היא מותאמת יותר לשידורי SD
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
ל - 42PFL5604H חוסר חדות ומריחות ? מי המציא את זה ?
יש לי אותה !!! טלוויזיה מצויינת למחיר שלה.
יש לי אותה !!! טלוויזיה מצויינת למחיר שלה.
- splspl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
5604 ו PQ300R
אהלן
לפני כחצי שני עברתי לבית חדש
בין מוצרי החשמל הרבים, רכשנו
2 מסכי LCD של פיליפס דגם 5604 בגודל 42" (1 לחדר שינה של ההורים ו 1 לפינת משפחה)
1 מסך פלזמה LG דגם PQ300R בגודל 50" (לסלון)
1 מסך LCD של SAMSUNG בגודל 26" למטבח (לא זוכר דגם)
כל מוצרי החשמל נקנו אצל אבי סופר באלנבי
ה 5604 מסך מצויין גם בשידורי SD של HOT וגם בשידורי HD של HOT, כאשר הצפיה באור יום וגם בחושך.
יש הרבה אופציות לכיוונונים וכיולים.
ה PQ300R גם נותן תמונה מצויינת ב SD אבל צריך לדאוג שיהיה חשוך, מפני שכאשר יש אור קיימת בעיה של השתקפות...
אני הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של 5604 ולנסות לקנות מסך יותר גדול מ 42" (מהר מאוד מתרגלים אליו ורוצים יותר גדול...)
לפני כחצי שני עברתי לבית חדש
בין מוצרי החשמל הרבים, רכשנו
2 מסכי LCD של פיליפס דגם 5604 בגודל 42" (1 לחדר שינה של ההורים ו 1 לפינת משפחה)
1 מסך פלזמה LG דגם PQ300R בגודל 50" (לסלון)
1 מסך LCD של SAMSUNG בגודל 26" למטבח (לא זוכר דגם)
כל מוצרי החשמל נקנו אצל אבי סופר באלנבי
ה 5604 מסך מצויין גם בשידורי SD של HOT וגם בשידורי HD של HOT, כאשר הצפיה באור יום וגם בחושך.
יש הרבה אופציות לכיוונונים וכיולים.
ה PQ300R גם נותן תמונה מצויינת ב SD אבל צריך לדאוג שיהיה חשוך, מפני שכאשר יש אור קיימת בעיה של השתקפות...
אני הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של 5604 ולנסות לקנות מסך יותר גדול מ 42" (מהר מאוד מתרגלים אליו ורוצים יותר גדול...)
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי rbox,rbox כתב:לאחר המון קריאה בפורום הנפלא הזה, על שפע האינפורמציה שבו, די התמקדתי לכיוון ה 42PQ300R , הצפיה הינה בעיקר לתכני SD, או ב מקס או ב XVID, ומדי פעם סרטי HD. החלון בסלון הינו בקיר השמאלי למסך, והצפיה בשעות אחר הצהרים ומעלה.
רוב תודות למשיבים....
שים לב לגבי ה - 42PQ300R שלא מדובר רק על צפייה טובה יותר בשידורי SD, אלא גם על מעבד 600 הרץ (שלא קיים ב LCD ) שייתן איכות תמונה טובה יותר גם ב HD.
חשוב לציין כי עניין ההשתקפות לא רלוונטי בשעות שבהן אתה נוהג ל צפות בטלוויזיה ובזווית שהחלון פונה למסך.
כמו כן קבוצת ח.י נותנת אחריות מלאה ל 3 בבית הלקוח (ללא כל חיוב על קריאת טכנאי).
שיהיה בהצלחה,
בכל שאלה נוספת נשמח לעמוד לרשותך במייל: [email protected]
אורי נציג קבוצת ח.י , יבואנית מסכי LG בישראל.
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה