אם מישהו יכול לתת לי לינק למדריך להמרה בתוכנה mkvmerge GUI
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המדריך המלא ל MKV Merge GUI נמצא בתפריט העזרה של התוכנה.
MKVmerge GUI יוצר, עורך וממיר לקבצי MKV. התוצר הסופי של התוכנה הוא תמיד קובץ Matroska.
המרה מ m2ts ל mkv אינה גורעת מהאיכות כי לא מדובר ב re-encoding אלא ב remuxing. במכשול היחיד הוא ש MKVmerge GUI לא יודע לקלוט קבצי m2ts ישירות. לשם כך אתה צריך "לפרק" את אריזת ה m2ts ל streams הנפרדים עם תוכנת tsmuxer ולאחר מכן ליצור מה streams קובץ MKV חדש
MKVmerge GUI יוצר, עורך וממיר לקבצי MKV. התוצר הסופי של התוכנה הוא תמיד קובץ Matroska.
המרה מ m2ts ל mkv אינה גורעת מהאיכות כי לא מדובר ב re-encoding אלא ב remuxing. במכשול היחיד הוא ש MKVmerge GUI לא יודע לקלוט קבצי m2ts ישירות. לשם כך אתה צריך "לפרק" את אריזת ה m2ts ל streams הנפרדים עם תוכנת tsmuxer ולאחר מכן ליצור מה streams קובץ MKV חדש
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ובכל זאת מה אני צריך לעשות לאחר שהוא פירק את מבנה הסרט האם לקחת ולהעתיק את קובץ הקול בנפרד ואת הוידאו בנפרד לmergemkv או שהוא מוציא קובץ אחד של שניהם שמתאים לעבודה בmkvmerge מה שאני צריך זה רק הסבר קצר בקליל ביותר מדריך קטן ואפקטיבי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

tsmuxer מוציא קובץ לכל streams, כלומר אחד לווידיאו, ואחד לכל פס קול. ב MKVMerge אתה טוען את הקבצים שמתאימים לך, מוסיף כתוביות srt לפי בחירה (כי כתוביות בקובץ M2TS הן גרפיות) וסוגר את האריזה לקובץ MKV חדש ב Remux.
אם אתה רוצה מדריך קליל אז קרא את מדריך סנכרון הכתוביות לאנשים שאוהבים לעבוד קשה. הוא מופיע בדביקים של פורום HTPC ופרק 2 שלו נותן הדגמה קצרה על בניית קובץ MKV
אם אתה רוצה מדריך קליל אז קרא את מדריך סנכרון הכתוביות לאנשים שאוהבים לעבוד קשה. הוא מופיע בדביקים של פורום HTPC ופרק 2 שלו נותן הדגמה קצרה על בניית קובץ MKV
שאלה לגבי המרת הmkv נראה לי שאני עושה טעות
עשיתי בדיוק לפי מה שהסבירו לי אתמול וזה אמנם המיר לmkv אך הקובץ נשאר באותו גודל אז בעצם פספסתי את כל הרעיון מישהו יכול להסביר לי איך אני מבצע את הקטנת הקובץ עם mkvmerge GUI או את הדחיסה שלו כי ניסיתי לגשת לדחיסה בmkvmerge GUI וזה מופיע לי באפור וזה אחרי שעשיתי באמצעות tsMuxerGUI הפרדה בין הוידאו והסאונד בסיום בדיוק כמו שהסבירו לי אתמול אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

החלפת אריזות הסרט לא תשנה לך את גודל הקובץ: remux זה לק re-encode.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין שום כפתור כזה בדיוק כפי שאין שום כפתור המאפשר לך לשנות את העלילה בסרט.