שלום.
רכשתי מחשב ו-W7 +שלט MCE+דונגל DVB-T. הכל מותקן היטב ואני עושה צעדים ראשונים בעולם ה-HTPC. אבל יש מספר חוסרים, שאבקש את עזרתכם למלא. הערה: המערכת אינה מחוברת למקור שידור אנלוגי כלשהו.
1. קליטת DVB-T: המדיה סנטר מזהה אותו ואת השידור, אבל הקליטה מקורטעת ונדרשת אנטנה חיצונית. קראתי שירשור על הנושא אך הוא לא כ"כ מעודכן. אם יש למישהו לינק מועיל לאנטנה חיצונית לא יקרה - אשמח להסתייע.
2. בעיקר רציתי לראות דרך המדיה סנטר סטרימים כמו YOUTUBE, אבל בעיקר של תחנות ישראליות שמשדרות באינטרנט (שידורים שניתן לקבל בדפדפן). זה לא ממש עובד. התקנתי דבר שנקרא YOUGLE אבל משום מה הוא לא מצליח להטעין את קבצי הסרטים עצמם מיוטיוב. בעיקר מעצבן שאי אפשר להכניס סטרימים כמו ערוץ 2 ו-10, וכל שידורי יס והוט וקשת ורשת - לתוך המדיה סנטר עצמו. כנ"ל לגבי שידורי רדיו - הזמינים בשפע דרך "סרגלים" לדפדפן.
בסך הכל, המדיה סנטר המשולב ב-W7 נראה בסדר ועיקר יתרונו (מבחינתי) היא העבודה המשולבת היטב עם השלט האיכותי של MS. אין לי בעיה לעבור למדיה סנטר אחר (רצוי כזה שיעבוד עם השלט הקיים. אם ההבדלים ממש חריפים - נקנה שלט חדש)
תודה מראש לכל המשיבים.
מה אפשר לעשות עם wmc7?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
2. יש ב-YOUGLE בהגדרות שלו כמה Mode-ים של שיטת טעינת הסרטים והצגתם. גם לי זה לא עבד בהתחלה אבל אחרי ששיניתי מוד זה התחיל לעבוד.
תוודא לפני זה שבאקספלורר רגיל אתה מצליח לצפות בתכנים.
תוודא לפני זה שבאקספלורר רגיל אתה מצליח לצפות בתכנים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"