מחפש כרטיסי לכידה איכותיים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כבר יש מחשב HTPC ייעודי. כבר עברו עליו שני כרטיסי הלכידה הפופולריים שמסתובבים כאן. (PVR 150ׂ ו avermedia). שניהם, למצער, אינם מקליטים תמונה באיכות שמספקת את צרכיי.

קראתי בהודעות עבר בפורום סוג של קונצנזוס, לפיו המחשב אינו מגיע לאיכות ההקלטה של יס מקס, או DVD מקליט. אני רואה שזה נכון, אבל לא מבין מדוע. תכלס, כולם רכיבי מחשב שמתרגמים אות אנלוגי לדיגיטלי, לא? מה ההבדל בין מכשיר DVD שמעתיק לי קלטות ישנות לבין המחשב?

בהנחה שאין, אני מניח שהשלב הבא הוא לחפש כרטיסי לכידה איכותיים יותר. אם צריך, אני מוכן לוותר על תכונות שאולי נתפסות כהכרחיות עבור רוב דרי הפורום.

לא קריטי לי יכולות כייול עם ממיר, בוודאי שלא טיונר. אני זקוק לכרטיס שיודע לתרגם אות אנלוגי בלחיצת כפתור באיכות של DVD מקליט. המטרה הסופית היא בין היתר לתרגם אוסף עצום של קלטות וידאו ישנות. בהמשך יתכנו הקלטות מהטלביזיה, אבל גם שם לא מדובר על הקלטה של תוכנית חדשות, לצפיה ומחיקה. את זה בהחלט אפשר לעשות עם הכרטיסים הקיימים. אם רוצים להקליט משחק כדורסל ולשמור אותו, צריך כרטיס טוב יותר.

מישהו מכיר?

במהלך התחקיר המרתק שלי הגעתי עד אדם שמכר פעם כרטיסים כאלה, רק כדי לשמוע שהוא נטש את התחום ועבר לאקדמיה.

המלצות יתקבלו באהבה.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

חפש דוחס של חברת

שליחה #2 

אופטיבייס (OPTIBASE) הישראלית.
כרטיס מסוג MOVIEMAKER 230 יתן לך את התוצאות הטובות ביותר.
דודי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”