אודיופיל מתחיל זקוק לעזרה :)
טוב אני רואה שאני באמת מסתבך עם הדברים האלה בגלל שאין לי ניסיון ואני מעוניין לבצע את הרכישה באופן מהיר.
אני כניראה אקנה חדשים מהחנות הציעו לי במחיר של 3500 ש"ח.
זה מה שהציעו לי:
רסיבר KENWOOD יד שנייה דגם D7771
רמקולים קדמיים ואחוריים ADVENT
סנטר LMAUDIO
סאב וורפדייל 8
הקשבתי לזה היום בחנות וזה נשמע דיי טוב, רק חבל לי על הכסף. אני לא רואה דרך לעשות את זה יותר זול.
אני כניראה אקנה חדשים מהחנות הציעו לי במחיר של 3500 ש"ח.
זה מה שהציעו לי:
רסיבר KENWOOD יד שנייה דגם D7771
רמקולים קדמיים ואחוריים ADVENT
סנטר LMAUDIO
סאב וורפדייל 8
הקשבתי לזה היום בחנות וזה נשמע דיי טוב, רק חבל לי על הכסף. אני לא רואה דרך לעשות את זה יותר זול.
אז ככה...
לגבי הרסיבר- KENWOOD לא הכי מומלצים במגברים, וחבל לקנות KENWOOD יד שניה. אם כבר יד שניה אז לך על מגבר מכובד (יש בשפע מתצוגה של פיוניר, הרמן או דנון אצל היבואנים ובחנויות במחירים טובים), ואל תזלזל באופציה של מגבר חדש ובסיסי כמו 350 RXV של ימהה ב1300 ש"ח או פיוניר\דנון ב1500+ ש"ח.
הסאבים של וורפידל, למרות שלא ציינת דגם, טובים לאורך כל השנים כך שבכל מקרה מדובר בסאב בסיסי וטוב בשבילך.
לגבי הרמקולים- תברח!!! מ-2 החברות. בכלל אם כבר סאב וורפידל, אז תישאר נאמן ותשלים סט איתם. למיטב ידיעתי במחסני חשמל נשארו וורפידלים מהסדרה הותיקה והמצויינת- VALDUS במחירים טובים. ויש גם מדפיים בעלות סבירה של מורל או את הסט 5.1 שלהם מסדרת סולוס.
הסאבים של וורפידל, למרות שלא ציינת דגם, טובים לאורך כל השנים כך שבכל מקרה מדובר בסאב בסיסי וטוב בשבילך.
לגבי הרמקולים- תברח!!! מ-2 החברות. בכלל אם כבר סאב וורפידל, אז תישאר נאמן ותשלים סט איתם. למיטב ידיעתי במחסני חשמל נשארו וורפידלים מהסדרה הותיקה והמצויינת- VALDUS במחירים טובים. ויש גם מדפיים בעלות סבירה של מורל או את הסט 5.1 שלהם מסדרת סולוס.
הציעו לי את המגבר של ימהה אבל זה מוסיף לי בסביבות 300-400 שקל יותר.
לגבי הרמקולים שאמרת לי לברוח מהם. אני בינתיים שמעתי רק את השניים הקדמיים ולאחר מכן את הסנטר בלבד והם נשמעו מצוין.
ואתה מציע לי את הסט 5.1 סולוס של מורל?! זה הרי בידיוק מה שרשמתי הודעה קודם לפני התגובה שלך,ונתתי גם את הקישור הזה
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39022 -
- ואמרתם שזה לא משהו.
האם באמת שווה לי לקנות את הYAMAHA הבסיסי מאשר את היד שנייה ההוא? ולמה הם כלכך גדולים וכבדים??
לגבי הרמקולים שאמרת לי לברוח מהם. אני בינתיים שמעתי רק את השניים הקדמיים ולאחר מכן את הסנטר בלבד והם נשמעו מצוין.
ואתה מציע לי את הסט 5.1 סולוס של מורל?! זה הרי בידיוק מה שרשמתי הודעה קודם לפני התגובה שלך,ונתתי גם את הקישור הזה
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39022 -
- ואמרתם שזה לא משהו.
האם באמת שווה לי לקנות את הYAMAHA הבסיסי מאשר את היד שנייה ההוא? ולמה הם כלכך גדולים וכבדים??
אני יכול להמליץ לך על סט של מגנט,שני קדמיים,סנטר ושני אחוריים ,במכרזים שונים בעלות של 1200 בערך.
למרות המחיר הזול יחסית,לפי דעתי אתה תקבל תמורה טובה מאוד למחיר.
חפש אותם במכרזים שונים(וואלה למשל).
לי יש זוג קדמיים ,וסאב שלהם ,הם מחוברים לרסיבר של דנון,ונשמעים מעולה,הן לק"ב,והן למוסיקה.......
למרות המחיר הזול יחסית,לפי דעתי אתה תקבל תמורה טובה מאוד למחיר.
חפש אותם במכרזים שונים(וואלה למשל).
לי יש זוג קדמיים ,וסאב שלהם ,הם מחוברים לרסיבר של דנון,ונשמעים מעולה,הן לק"ב,והן למוסיקה.......
סוכן המכירות הטוב ביותר הוא האוזניים שלי.
צחי,
בא תגדיר שוב סכום כספי סופי וסוג רמקולים (זוג מדפיים+זוג רצפתיים או שסטאליטים גם אופציונליים).
לגבי הימהה, כן הם מסיביים וכבדים, רע זה לא יכול להיות. הדנון לעומתם מעודנים יותר, בסיבות ה1700 ש"ח לרסיבר בסיסי חדש או מתצוגה ב1300.
לגבי הסולוס, חולי אודיו לא יסתפקו בו, אבל חובבי קולנוע ביתי ואודיו בעלי אזניים בלתי מזויינות (במובן הפוריטני של המילה) הסט יספק...
לגבי הימהה, כן הם מסיביים וכבדים, רע זה לא יכול להיות. הדנון לעומתם מעודנים יותר, בסיבות ה1700 ש"ח לרסיבר בסיסי חדש או מתצוגה ב1300.
לגבי הסולוס, חולי אודיו לא יסתפקו בו, אבל חובבי קולנוע ביתי ואודיו בעלי אזניים בלתי מזויינות (במובן הפוריטני של המילה) הסט יספק...
מאוחר מידי! רכשתי את המערכת הזאת אתמול בערב !
מערכת רמקולים WHARFEDALE:
VALDUS 100 X4
ATCENTER
POWER CUBEBA 8
רסיבר יד שנייה: YAMAHA 793.
בנוסף אליהם רכשתי כרטיס קול מיוחד עם יציאה קואקסלית דיגיטלית להעברה של
7 ערוצי סאונד על כבל אחד.
http://us.creative.com/products/product ... duct=10653
אני ממש נהנה מהאיכות של הרמקולים האלה!
יש לי שני רמקולים שגדולים מהם פי 2 ממערכת יקרה שאח שלי קנה לפני בערך 6 שנים, והרמקולים האלה שהם קטנים נשמעים הרבה יותר טוב וגם יש להם מן עוצמתיות כזאת הם נשמעים כמו רמקולים גדולים עם צליל מדויק ויפה יותר ובאסים. והסאב וופר חזק מאוד (כמעט העיף לי את האוזן שהתקרבתי אליו). המגבר על עוצמה מאוד נמוכה (30-20 אחוז בערך ממה שהוא יכול להגיע) והצליל של הרמקולים חזק מאוד. אם אני מעיז להגיע ל50אחוז הבית עלול להתפרק
מערכת רמקולים WHARFEDALE:
VALDUS 100 X4
ATCENTER
POWER CUBEBA 8
רסיבר יד שנייה: YAMAHA 793.
בנוסף אליהם רכשתי כרטיס קול מיוחד עם יציאה קואקסלית דיגיטלית להעברה של
7 ערוצי סאונד על כבל אחד.
http://us.creative.com/products/product ... duct=10653
אני ממש נהנה מהאיכות של הרמקולים האלה!
יש לי שני רמקולים שגדולים מהם פי 2 ממערכת יקרה שאח שלי קנה לפני בערך 6 שנים, והרמקולים האלה שהם קטנים נשמעים הרבה יותר טוב וגם יש להם מן עוצמתיות כזאת הם נשמעים כמו רמקולים גדולים עם צליל מדויק ויפה יותר ובאסים. והסאב וופר חזק מאוד (כמעט העיף לי את האוזן שהתקרבתי אליו). המגבר על עוצמה מאוד נמוכה (30-20 אחוז בערך ממה שהוא יכול להגיע) והצליל של הרמקולים חזק מאוד. אם אני מעיז להגיע ל50אחוז הבית עלול להתפרק
תודה רבה. אבל לא אמרתם את דעתכם על המוצר עצמו שקניתי .. ?
למרות שהכי חשוב זה איך שאני מרגיש עם זה אבל בכל זאת רוצה לדעת את הדיעה שלכם
למרות שהכי חשוב זה איך שאני מרגיש עם זה אבל בכל זאת רוצה לדעת את הדיעה שלכם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אמממ לא יודע... כנראה? 
אהההה עכשיו שמתי לב, רשום בדף POWER CUBE 8A חשבתי שה-8 זה B
אהההה עכשיו שמתי לב, רשום בדף POWER CUBE 8A חשבתי שה-8 זה B