אודיופיל מתחיל זקוק לעזרה :)
1. מה ההבדל בין רסיבר למגבר?
2. אני רוצה לחבר מיציאות 5.1 מכרטיס הקול שלי במחשב כבלים למגבר שיהיה בסלון והוא יהיה מחובר ל5 רמקולים. האם מגבר כזה שמשולב עם DVD המגיע במערכות של קולנוע ביתי הוא מגבר טוב למטרה זו או שאני צריך לחפש מגבר שהוא מגבר בלבד בלי DVD כי הוא יהיה יותר איכותי? כמובן שאני לא אצטרך DVD במגבר כי יש לי כבר כונן DVD במחשב.
פשוט חבר שלי הציע לי לקנות ממנו כזה מגבר וגם את הרמקולים שלו כאשר הוא החליף שניים מהם ליקרים יותר ואומר שיש לו סאב וופר בגודל של מסך 19 אינ'ץ.
אני מתנצל אבל הוא עדיין לא אמר לי מה הדגם המדויק של המערכת שלו,
התקציב שלי לכל החבילה הוא 1000 -2000 שקל ומעדיף לקנות מיד שנייה.
2. אני רוצה לחבר מיציאות 5.1 מכרטיס הקול שלי במחשב כבלים למגבר שיהיה בסלון והוא יהיה מחובר ל5 רמקולים. האם מגבר כזה שמשולב עם DVD המגיע במערכות של קולנוע ביתי הוא מגבר טוב למטרה זו או שאני צריך לחפש מגבר שהוא מגבר בלבד בלי DVD כי הוא יהיה יותר איכותי? כמובן שאני לא אצטרך DVD במגבר כי יש לי כבר כונן DVD במחשב.
פשוט חבר שלי הציע לי לקנות ממנו כזה מגבר וגם את הרמקולים שלו כאשר הוא החליף שניים מהם ליקרים יותר ואומר שיש לו סאב וופר בגודל של מסך 19 אינ'ץ.
אני מתנצל אבל הוא עדיין לא אמר לי מה הדגם המדויק של המערכת שלו,
התקציב שלי לכל החבילה הוא 1000 -2000 שקל ומעדיף לקנות מיד שנייה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה, גם ליד שנייה? - 3000 זה בסדר?
ולא עניתם על השאלה מה ההבדל בין רסיבר למגבר?
ולא עניתם על השאלה מה ההבדל בין רסיבר למגבר?
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
פעם היה ההבדל בזה שברסיבר יש רדיו ובמגבר אין.
הרסיברים של היום הם מגברים עם רדיו והכוונה שאומרים היום רסיבר היא "מגבר לקולנוע ביתי"
ושאומרים מגבר מדובר בדרך כלל על סטריאו.
עוד מילה למגבר סטריאו היא אינטגרייט או פאוור.
זה ככה שיהיה לך מושג על הכוונה לכל מלה.
הרסיברים של היום הם מגברים עם רדיו והכוונה שאומרים היום רסיבר היא "מגבר לקולנוע ביתי"
ושאומרים מגבר מדובר בדרך כלל על סטריאו.
עוד מילה למגבר סטריאו היא אינטגרייט או פאוור.
זה ככה שיהיה לך מושג על הכוונה לכל מלה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר, הרשה לי:
רסיבר = מגבר + רדיו + כפתור ווליום (PRE) (יש רסיברים לסטראו בלבד, ויש לקולנוע ביתי)
אינגרייטד = מגבר + כפתור ווליום (PRE)
מגבר = מגבר (בלי תוספות.
וכך זה היה תמיד.
מגבר = מגבר (בלי תוספות.
וכך זה היה תמיד.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: נמר, הרשה לי:
itzo כתב:רסיבר = מגבר + רדיו + כפתור ווליום (PRE) (יש רסיברים לסטראו בלבד, ויש לקולנוע ביתי)
מגבר = מגבר (בלי תוספות.
וכך זה היה תמיד....
יותר טוב ממה שאני הסברתי
אנשים, אני פונה אליכם. אני מבין שהאיכות שאני שומע והסכום שאני רוצה להשקיע הם לא בידיוק הסטנדרט שלכם.
אבל פעם שנייה בדיון השני שאני פותח אתם לא רושמים כמה צריך להשקיע למשהו בסיסי. בינתיים זה נראה שמשהו בסיסי אצלכם זה משהו לוקסוס יוקרתי ביותר. אני סך הכל רוצה רמקולים לסלון..
אבל פעם שנייה בדיון השני שאני פותח אתם לא רושמים כמה צריך להשקיע למשהו בסיסי. בינתיים זה נראה שמשהו בסיסי אצלכם זה משהו לוקסוס יוקרתי ביותר. אני סך הכל רוצה רמקולים לסלון..
רק תפרט שוב מה בדיוק אתה מעוניין לקנות...
רמקולים+DVD+מגבר? או בלי DVD? ולאיזה סכום אתה מוכן להימתח? כמה רמקולים?
בקיצור, פרט...
בקיצור, פרט...
עד 3 אלף שקל, מגבר רגיל בלי DVD עם יציאות ל5.1 וגם 4 רמקולים וסאב שיתחברו אליו.
המגבר יהיה מחובר לכרטיס קול של המחשב באמצעות כבל ארוך כאשר לכרטיס יש כניסות 5.1
המגבר יהיה מחובר לכרטיס קול של המחשב באמצעות כבל ארוך כאשר לכרטיס יש כניסות 5.1
אתה יכול להרכיב יופי של סט 5.1
ולקבל בנוסף לדרישות שלך גם סנטר.
מגבר בסיסי של ימהה RXV350\450 או מסדרת HTR המקבילה(5730או 5740,) או ה415 של פיוניר, או דגם בסיסי של דנון (סדרות 1600,1700(. המחיר: 1300-1700 ש"ח.
סט רמקולים סטאליטים 5.1 טוב מאד של אינפיניטי לדוגמא (יש לי אותו, נשמע מצויין עם הימהה) TSS450 ב1400 ש"ח.
נשאר לך כסף ל DVD בסיסי DIVX אם תרצה בכל זאת.
בהחלט אפשרויות להרכבת סט מספק ולא רע בכלל!!!
מגבר בסיסי של ימהה RXV350\450 או מסדרת HTR המקבילה(5730או 5740,) או ה415 של פיוניר, או דגם בסיסי של דנון (סדרות 1600,1700(. המחיר: 1300-1700 ש"ח.
סט רמקולים סטאליטים 5.1 טוב מאד של אינפיניטי לדוגמא (יש לי אותו, נשמע מצויין עם הימהה) TSS450 ב1400 ש"ח.
נשאר לך כסף ל DVD בסיסי DIVX אם תרצה בכל זאת.
בהחלט אפשרויות להרכבת סט מספק ולא רע בכלל!!!
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
כלומר 3000 לרסיבר + 4 רמקולים.
מאוד מאוד לחוץ, אבל אולי תוכל למצוא משהו ביד השנייה.
לגבי מכשירים חדשים, אני מאמין שבסביבות ה- 3000 אפשר למצוא סט של 4 מדפיים בסיסיים (אבל אל תתפוס אותי במילה - אני לא בטוח לגבי המחיר שלהם). לזה אתה צריך להוסיף בערך 1500 לרסיבר בסיסי. אז אנחנו מדברים על 4500 - 5000 לחבילה חדשה.
שים לב שאני מדבר על מכשירים חדשים, אז אם יש לך סבלנות (ומזל
) תוכל לדעתי להרכיב לך משהו מלוחות היד השנייה.
יש באתר לוחות יד שנייה ויש גם קישורים ללוחות באתרים אחרים.
בהצלחה.
מאוד מאוד לחוץ, אבל אולי תוכל למצוא משהו ביד השנייה.
לגבי מכשירים חדשים, אני מאמין שבסביבות ה- 3000 אפשר למצוא סט של 4 מדפיים בסיסיים (אבל אל תתפוס אותי במילה - אני לא בטוח לגבי המחיר שלהם). לזה אתה צריך להוסיף בערך 1500 לרסיבר בסיסי. אז אנחנו מדברים על 4500 - 5000 לחבילה חדשה.
שים לב שאני מדבר על מכשירים חדשים, אז אם יש לך סבלנות (ומזל
יש באתר לוחות יד שנייה ויש גם קישורים ללוחות באתרים אחרים.
בהצלחה.
פרננדו.
הבעיה שאני לא תמיד יודע או מבין ברכיבים שאני רואה בלוחות ולא יודע אם זה מתאים לי או לא או אם זה איכותי
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: קנה חדש...
shay כתב:עזוב יד שניה......
ביד שניה התמורה למחיר גבוהה בהרבה.
אתה לא צריך להבין מי יודע מה זה כבר יבוא עם הזמן.
חפש מוצרים שמתאימים לתקציב שלך וגש אלינו עם אפשריות אנחנו כבר נכוון אותך.
בתקציב שלו...
ולצרכים שלו, חבל להתפשר על יד שניה. הוא יקבל תמורה מלאה ומקסימלית לצרכיו עם אחריות מלאה ומוצרים תקינים ללא הפתעות בדגמים שהצעתי למעלה.
לשיקולו...
לשיקולו...
איזה הפתעות כבר יכולות להיות? זה משמיע מוזיקה וזהו, זה לא כמו מחשב או משהו מורכב שיקח לי זמן לעלות על בעיה כלשהי.
מכיוון שאני לא מבין בעניין ולא רוצה לזרוק ככה סתם כסף אני חושב להתקדם צעד, צעד. דהיינו לקנות מגבר בנפרד יד שנייה בסביבות אלף שקל ולהוסיף סאב. לזה אני אוסיף שני רמקולים גדולים מחבר (הוא אומר ששניהם עלו לו 800) ולזה אני אוסיף עוד שני רמקולים אחוריים פחות טובים. (כיוון שלרמקולים האחוריים יש פחות חשיבות) ובהמשך אראה אם כדאי לי להחליף לרמקולים אחרים או לא וגם יהיה לי זמן לראות סרטים עם קול
שאלה: מה ההבדל בין סאב וופר רגיל לסאב וופר אקטיבי?
מה דעתכם על זה, יד שנייה:
מגבר: Dolby Pro-Logic PROSOUND - רוצים עליו 400 ש"ח.
סאב וופר תוצרת JBL דגם SUB125. רוצים עליו 800 ש"ח. תמונות: http://www.yad2.co.il/Pic/200602/18/3_0 ... 160219.jpg
http://www.yad2.co.il/Pic/200602/18/3_0 ... 160219.jpg
ומה דעתכם על זה?
dvd pioneer dv366 רסיבר Yamaha 995 רמקולים : קידמיים-B&W 150w סנטר-JBL 150w אחוריים-A.T. 100w סאב אקטיבי 12
=2500 שקל יד שנייה
אני מתנצל אם אני הופך את הדיון ליותר פטתי ממה שהוא פשוט באמת שאני לא מבין בזה
מכיוון שאני לא מבין בעניין ולא רוצה לזרוק ככה סתם כסף אני חושב להתקדם צעד, צעד. דהיינו לקנות מגבר בנפרד יד שנייה בסביבות אלף שקל ולהוסיף סאב. לזה אני אוסיף שני רמקולים גדולים מחבר (הוא אומר ששניהם עלו לו 800) ולזה אני אוסיף עוד שני רמקולים אחוריים פחות טובים. (כיוון שלרמקולים האחוריים יש פחות חשיבות) ובהמשך אראה אם כדאי לי להחליף לרמקולים אחרים או לא וגם יהיה לי זמן לראות סרטים עם קול
שאלה: מה ההבדל בין סאב וופר רגיל לסאב וופר אקטיבי?
מה דעתכם על זה, יד שנייה:
מגבר: Dolby Pro-Logic PROSOUND - רוצים עליו 400 ש"ח.
סאב וופר תוצרת JBL דגם SUB125. רוצים עליו 800 ש"ח. תמונות: http://www.yad2.co.il/Pic/200602/18/3_0 ... 160219.jpg
http://www.yad2.co.il/Pic/200602/18/3_0 ... 160219.jpg
ומה דעתכם על זה?
dvd pioneer dv366 רסיבר Yamaha 995 רמקולים : קידמיים-B&W 150w סנטר-JBL 150w אחוריים-A.T. 100w סאב אקטיבי 12
=2500 שקל יד שנייה
אני מתנצל אם אני הופך את הדיון ליותר פטתי ממה שהוא פשוט באמת שאני לא מבין בזה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

ראשית PROSOUND זה מוצר גרוע אני לא הייתי קונה אותו .
על איזה דגם של B&W מדובר ?
JBL אינם מתאימים כסנטר עם אף רמקול של B&W!
האחוריים פחות מעניינים ... אני הייתי שם שני רמקולים של מערכת מיני ישנה כאחוריים ומתמקד יותר במגבר נורמלי וקידמיים וסנטר.
בתקציב שלך הייתי גם יורד ברמה של ה-D.V.D .
ההצעה שכתובה כאן נישמעת לי לא מתאימה והיא אמורה להישמע גרוע ... אפילו אם אתה רואה רק רחוב סומסום בווליום נמוך אל תתעסק עם הרסיבר הזה ... {הקשר בינו לבין מוצר הוא מקרי בהחלט}..
הרמקולים נשמעים לי נחמד רק תגיד לנו מה הדגם המדוייק.
על איזה דגם של B&W מדובר ?
JBL אינם מתאימים כסנטר עם אף רמקול של B&W!
האחוריים פחות מעניינים ... אני הייתי שם שני רמקולים של מערכת מיני ישנה כאחוריים ומתמקד יותר במגבר נורמלי וקידמיים וסנטר.
בתקציב שלך הייתי גם יורד ברמה של ה-D.V.D .
ההצעה שכתובה כאן נישמעת לי לא מתאימה והיא אמורה להישמע גרוע ... אפילו אם אתה רואה רק רחוב סומסום בווליום נמוך אל תתעסק עם הרסיבר הזה ... {הקשר בינו לבין מוצר הוא מקרי בהחלט}..
הרמקולים נשמעים לי נחמד רק תגיד לנו מה הדגם המדוייק.
אני לא חושב שיש טעם לשאול אותו כי הוא רוצה למכור את הכל בחבילה אחת.
מה אתם אומרים על זה:
סט מורל סולוס 5 רמקולים במצב מעולה כולל אחריות+ סאב WESTRA 120 כולל אחריות 1600 ש"ח סופי בהחלט
זה הסאב שעולה 800 ש"ח באינטרנט
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755
וזה הרמקולים שעולים 2000 ש"ח באינטרנט
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39022
אם אני אקנה את אלה ישאר לי הרבה כסף בשביל מגבר.
היד שנייה הזה זה קשה לי למצוא בגלל שאני לא מבין, יש מלא מודעות ואנשים לא רושמים אפילו מאיפה הם ואני לא יודע אם להתקשר ולשאול אותם מאיפה הם כי אני לא יודע אם מה שהם מוכרים שווה משהו
מה אתם אומרים על זה:
סט מורל סולוס 5 רמקולים במצב מעולה כולל אחריות+ סאב WESTRA 120 כולל אחריות 1600 ש"ח סופי בהחלט
זה הסאב שעולה 800 ש"ח באינטרנט
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755
וזה הרמקולים שעולים 2000 ש"ח באינטרנט
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39022
אם אני אקנה את אלה ישאר לי הרבה כסף בשביל מגבר.
היד שנייה הזה זה קשה לי למצוא בגלל שאני לא מבין, יש מלא מודעות ואנשים לא רושמים אפילו מאיפה הם ואני לא יודע אם להתקשר ולשאול אותם מאיפה הם כי אני לא יודע אם מה שהם מוכרים שווה משהו