בעיה לא הגיונית ב 1080P.....
שלום
יש לי מחשב ליבה כפולה , מעבד E7200, פענוח HD בלוח אם. אני משתמש ב MPC-HC כנגן, מערכת הפעלה WIN 7.
יש לי שתי בעיות שכנראה התחילו עם שדרוג ל WIN 7:
1. צפיתי בשני סרטי 1080P בפורמט MKV (ברונו והמחליפים) , כאשר האצת חומרה מופעלת התמונה אינה חלקה ולא כיף לראות, כאשר האצת חומרה לא פועלת התמונה מצוינת אך מידיי פעם התמונה קופאת וממשיכה למרות שהמעבד עובד רק על
40%.
2. צפיתי בהופעה של מדונה (קובץ TS) וגם שם התופעה חוזרת על עצמה רק שעם האצת חומרה בקושי רואים ובלי האצת חומרה התמונה פשוט לא מופיעה (ניסיתי ב VLC ושם רץ חלק והתמונה מצוינת אך הסאונד לא תואם את התמונה ,הקול מופיע לפני שהשפתיים זזות)
אודה לעזרתכם
יש לי מחשב ליבה כפולה , מעבד E7200, פענוח HD בלוח אם. אני משתמש ב MPC-HC כנגן, מערכת הפעלה WIN 7.
יש לי שתי בעיות שכנראה התחילו עם שדרוג ל WIN 7:
1. צפיתי בשני סרטי 1080P בפורמט MKV (ברונו והמחליפים) , כאשר האצת חומרה מופעלת התמונה אינה חלקה ולא כיף לראות, כאשר האצת חומרה לא פועלת התמונה מצוינת אך מידיי פעם התמונה קופאת וממשיכה למרות שהמעבד עובד רק על
40%.
2. צפיתי בהופעה של מדונה (קובץ TS) וגם שם התופעה חוזרת על עצמה רק שעם האצת חומרה בקושי רואים ובלי האצת חומרה התמונה פשוט לא מופיעה (ניסיתי ב VLC ושם רץ חלק והתמונה מצוינת אך הסאונד לא תואם את התמונה ,הקול מופיע לפני שהשפתיים זזות)
אודה לעזרתכם
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1+2. אתה עובד במצב EVR CUSTOM ב MPCHC?
דווקא האצת החומרה אמורה לתת תמונה חלקה יותר...
בכל מקרה הייתי מנסה להפעיל עם האצת חומרה ב TMT3 ולבדוק.
שמעבד כפול ליבה על 40% זה אומר שהוא בעצם על 80% עומס, וזה הרבה, ולכן אתה חווה קפיצות.
דווקא האצת החומרה אמורה לתת תמונה חלקה יותר...
בכל מקרה הייתי מנסה להפעיל עם האצת חומרה ב TMT3 ולבדוק.
שמעבד כפול ליבה על 40% זה אומר שהוא בעצם על 80% עומס, וזה הרבה, ולכן אתה חווה קפיצות.
נערך לאחרונה על ידי staticx ב 29/01/2010 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
אכן כן. אתה עובד במצב EVR CUSTOM ב MPCHC?...
ניסיתי להפעיל עם TMT3 , כל קובץ MKV שניסיתי להריץ קיבלתי הודעה שהקובץ לא נתמך למרות שבהגדרות
סימנתי את הקבצים הרלוונטים, מכיר את התופעה ?
בנוסף, העם זה נכון כי TMT3 לא תומך בכתוביות חיצוניות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
assaf23, אם העומס על המעבד הוא 40% tז אתה לא עובד עם האצת חומרה - חד וחלק.
כפי ש staticx הסביר, ה 40% הם העומס על שתי הליבות בו זמנית. היות ופענוח הווידאו מתבצע אצלך בתוכנה שרצה רק על אחת הליבות זה אומר למעשה עומס של 80% ולכן הגמגום.
יש באתר הבית של MPC-HC הסברים כיצד לעבוד עם האצת פענוח בחומרת כרטיס המסך, חפש שם את העמוד הדן ב DXVA2
כפי ש staticx הסביר, ה 40% הם העומס על שתי הליבות בו זמנית. היות ופענוח הווידאו מתבצע אצלך בתוכנה שרצה רק על אחת הליבות זה אומר למעשה עומס של 80% ולכן הגמגום.
יש באתר הבית של MPC-HC הסברים כיצד לעבוד עם האצת פענוח בחומרת כרטיס המסך, חפש שם את העמוד הדן ב DXVA2
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner
שים לב שבהודעה הראשונה ציינתי שאם אני עובד ללא האצת חומרה המעבד עובד ל 40% , התמונה מצויינת אך לפעמים התמונה קופאת לשנייה,
הבעיה היא שאם אני עובד עם האצת חומרה התמונה לא טובה, יש לי גרעון וקצת מריחות.
staticx - כמובן שקראתי את המדריך,מצויין אך לא פתר לי את הבעיה.
אציין ואוסיף שגם בחלק מהסדרות(דקסטר לדוגמא) שהפעלתי את האצת החומרה התמונה היתה פחות טובה מאשר ללא האצת חומרה
לא יודע מה לעשות....
מדוע שאני מנסה להפעיל את TMT3 הוא מציין לי שהקבצים לא נתמכים לרות שבהגדרות עידכני
את סוגי הקבצים הרצויים ???
האם TMT3 תומך בכתוביות חיצוניות ?
שים לב שבהודעה הראשונה ציינתי שאם אני עובד ללא האצת חומרה המעבד עובד ל 40% , התמונה מצויינת אך לפעמים התמונה קופאת לשנייה,
הבעיה היא שאם אני עובד עם האצת חומרה התמונה לא טובה, יש לי גרעון וקצת מריחות.
staticx - כמובן שקראתי את המדריך,מצויין אך לא פתר לי את הבעיה.
אציין ואוסיף שגם בחלק מהסדרות(דקסטר לדוגמא) שהפעלתי את האצת החומרה התמונה היתה פחות טובה מאשר ללא האצת חומרה
לא יודע מה לעשות....
מדוע שאני מנסה להפעיל את TMT3 הוא מציין לי שהקבצים לא נתמכים לרות שבהגדרות עידכני
את סוגי הקבצים הרצויים ???
האם TMT3 תומך בכתוביות חיצוניות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני אישית לא חסיד גדול של פענוח בחומרה, בדיוק מהסיבה שלדעתי איכות התמונה פחות טובה.
אישית הייתי מציע לך לנסות את ffdshow כש ב decoder של H.264 לבחור את ffmpeg-mt שמאפשר לפזר את עבודת הפענוח על שתי הליבות.
אישית הייתי מציע לך לנסות את ffdshow כש ב decoder של H.264 לבחור את ffmpeg-mt שמאפשר לפזר את עבודת הפענוח על שתי הליבות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
סוף סוף FFDShow מאפשרים ניצול כמה ליבות. באמת הגיע הזמן!
אגב, קלוד, איזה הפצת SVN של FFDShow היא המועדפת עליך? xxl? alabain? clsid?...
אגב, קלוד, איזה הפצת SVN של FFDShow היא המועדפת עליך? xxl? alabain? clsid?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"