SHURE הציגה ב-CES את אוזניות IN EAR הדור הבא שלה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ב-CES מתברר ש-SHURE הציגה את שתי הכוכבות החדשות שלה: ה-SE425 וה-SE535.
המספר הראשון הוא המיצוב (5 זה המיצוב הגבוה ביותר), המספר האמצעי מסמן את מספר האלמנטים שבאוזניה (ב-425 יש שני דרייברים - לתדרים גבוהים ולתדרים נמוכים, וב-535 יש שלושה דרייברים - נמוכים, מידריינג', וגבוהים) והמספר האחרון מסמן את הדור של הדרייברים.
חידוש אחד מעניין שמצא חן בעיני הוא שהכבל לאוזניות ניתן לניתוק וחיבור.
אין עדיין מידע לגבי מחירים (סביר להניח שהמחירים סביב 400 דולר ל-425 ו-500 דולר ומעלה ל-535).
המספר הראשון הוא המיצוב (5 זה המיצוב הגבוה ביותר), המספר האמצעי מסמן את מספר האלמנטים שבאוזניה (ב-425 יש שני דרייברים - לתדרים גבוהים ולתדרים נמוכים, וב-535 יש שלושה דרייברים - נמוכים, מידריינג', וגבוהים) והמספר האחרון מסמן את הדור של הדרייברים.
חידוש אחד מעניין שמצא חן בעיני הוא שהכבל לאוזניות ניתן לניתוק וחיבור.
אין עדיין מידע לגבי מחירים (סביר להניח שהמחירים סביב 400 דולר ל-425 ו-500 דולר ומעלה ל-535).
-
oferlaor
- מנהל

היו כמה מודלים של ה-500, לדעתי הם כולם היו עם 3 דרייברים.
הקודם לדעתי היה ה-E530 וזה שלפניו היה ה-E500.
הקודם לדעתי היה ה-E530 וזה שלפניו היה ה-E500.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהציע לכל האנשים שגולשים פה ואכפץ להם מהכסף שלהם לא לקנות אוזניות של shure בחיים
לי יש בבית את הe530 (המעולות אגב) אלא שמסתבר שמכיוון שידוע שאוזניות IEM הן בעלות אורך חיים קצר (מאוד! , ואגב, למי זה ידוע בדיוק?בכל אופן , עכשיו לפחות כל מי שקורא את זה יודע) אז אף אחד (ואני מדבר על היבואן הרשמי ועל החברה עצמה) לא מוכנים לגעת באוזניות שהתקלקלו (ואני לא מתכוון נשברו , אני מתכוון לתקלות ממש ממש מינוריות) בשניה שתמה האחריות , אין שום מעבדה ושום עזרה מצד היבואן והחברה (אני מדבר גם על שירות תיקונים בתשלום כמובן).
לי הכבל של האוזניה התבלה (מן הסתם משהו שקורה כשמשתמשים באוזניות לנגנים ניידים) והם לא מוכנים להחליף אותו (בטענה מדהימה שאין כבלים כאלה - כאילו שצריך איזה כבל מיוחד בשביל לחבר לאוזניות) , לטעתנם ברגע שעוברת האחריות אני אמור לקנות חדשות כי הם גם ככה לא אמורות להחזיק יותר מזה....
בקיצור , זה שמישהו משקיע 2500 שקל באוזניות זה ממש לא אומר כלום על אורך החיים של האוזניות וזה ממש נורמלי שכל שנתיים תקנה חדשות (למרות שהאוזניות עצמן במצב מעולה ,אפשר להגיד אפילו במצב חדש) פשוט מכיוון שהכבל שלהן קצת יבש או שיש קצת בעיות במגעים....
לי יש בבית את הe530 (המעולות אגב) אלא שמסתבר שמכיוון שידוע שאוזניות IEM הן בעלות אורך חיים קצר (מאוד! , ואגב, למי זה ידוע בדיוק?בכל אופן , עכשיו לפחות כל מי שקורא את זה יודע) אז אף אחד (ואני מדבר על היבואן הרשמי ועל החברה עצמה) לא מוכנים לגעת באוזניות שהתקלקלו (ואני לא מתכוון נשברו , אני מתכוון לתקלות ממש ממש מינוריות) בשניה שתמה האחריות , אין שום מעבדה ושום עזרה מצד היבואן והחברה (אני מדבר גם על שירות תיקונים בתשלום כמובן).
לי הכבל של האוזניה התבלה (מן הסתם משהו שקורה כשמשתמשים באוזניות לנגנים ניידים) והם לא מוכנים להחליף אותו (בטענה מדהימה שאין כבלים כאלה - כאילו שצריך איזה כבל מיוחד בשביל לחבר לאוזניות) , לטעתנם ברגע שעוברת האחריות אני אמור לקנות חדשות כי הם גם ככה לא אמורות להחזיק יותר מזה....
בקיצור , זה שמישהו משקיע 2500 שקל באוזניות זה ממש לא אומר כלום על אורך החיים של האוזניות וזה ממש נורמלי שכל שנתיים תקנה חדשות (למרות שהאוזניות עצמן במצב מעולה ,אפשר להגיד אפילו במצב חדש) פשוט מכיוון שהכבל שלהן קצת יבש או שיש קצת בעיות במגעים....
אוריאל - הבעיה מספר אחת באוזניות מהסוג הזה (במיוחד אלו שהכבל משתלשל מאחורי האוזן) הוא הכבל. הרבה
חטפו כוייה מהעניין הזה ועובדה שסוף סוף נפל האסימון אצל החברה מ shure והם מציעים כבל נתיק בדגמים החדשים.
חטפו כוייה מהעניין הזה ועובדה שסוף סוף נפל האסימון אצל החברה מ shure והם מציעים כבל נתיק בדגמים החדשים.
רק חבל מאוד שלמרות שהבעיה נובעת מתכנון לקוי שלהם הם לא מוכנים בשום פנים ואופן לתקן אותה , גם לא בתשלום , אלא מנסים לכפות עלייך לקנות זוג חדש למרות שהזוג הקיים במצב מצויןHazooM כתב:אוריאל - הבעיה מספר אחת באוזניות מהסוג הזה (במיוחד אלו שהכבל משתלשל מאחורי האוזן) הוא הכבל. הרבה
חטפו כוייה מהעניין הזה ועובדה שסוף סוף נפל האסימון אצל החברה מ shure והם מציעים כבל נתיק בדגמים החדשים....
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זהו! יש לי את ה-530! יש לך מושג במה ה-535 שונה?oferlaor כתב:היו כמה מודלים של ה-500, לדעתי הם כולם היו עם 3 דרייברים.
הקודם לדעתי היה ה-E530 וזה שלפניו היה ה-E500....
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אוריאל
הבעיה בחיווט באה בטח במקום שהאוזניות מתחברות לנגן, נכון?
שים לב שמדובר במאריך ולא בחיווט של האוזניות עצמן. מאריך ניתן להחליף בקלות - מדובר בכבל מיני-PL נקבה למיני-PL זכר.
אם הבעיה בחיווט של האוזניות עצמן אז גש לאיתן מאגם אלקטרוניקה והוא ילחים לך את הכבל. הוא יכול לתקן הכל. תיקן לי הרבה אוזניות במהלך השנים. הוא נמצא מול גן העיר 03-5235481
שים לב שמדובר במאריך ולא בחיווט של האוזניות עצמן. מאריך ניתן להחליף בקלות - מדובר בכבל מיני-PL נקבה למיני-PL זכר.
אם הבעיה בחיווט של האוזניות עצמן אז גש לאיתן מאגם אלקטרוניקה והוא ילחים לך את הכבל. הוא יכול לתקן הכל. תיקן לי הרבה אוזניות במהלך השנים. הוא נמצא מול גן העיר 03-5235481
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
הבעיה היא בחיבור של הכבל אל האוזניה , לא אל הנגן.danlior כתב:אוריאל
אם הבעיה בחיווט של האוזניות עצמן אז גש לאיתן מאגם אלקטרוניקה והוא ילחים לך את הכבל. הוא יכול לתקן הכל. תיקן לי הרבה אוזניות במהלך השנים. הוא נמצא מול גן העיר 03-5235481...
הזום,זה ממש לא נראה לי מתקבל על הדעת שמעבדת השירות מטעם היבואן מסרבת לטפל במוצר שהיא האחראית מטעם החברה לטפל בו.איפה נשמע דבר כזה???.
מה היית חושב אם היית קונה יגואר ואז אחרי שהאחריות היתה עוברת לך והיית צריך להחליף צמיגים (במוסך מורשה כמובן) היו אומרים לך : "מצטערים , אבל תמה האחריות אז לא נחליף לך את הצמיגים כי אנחנו לא עושים דברים כאלה לרכב בלי אחריות , לא משנה בכלל אם אתה מוכן לשלם על כך או לא.מה שכן , תחזיר לנו את האוטו שקנית ב250 אלף שקל (למרות שהוא רק 3 שנים על הכביש ותכלס הוא כמעט חדש, והוא יגואר) וניתן לך הנחה של 10 אלף על היגואר הבאה שלך"
זו פשוט בושה וחרפה.אנשים עם בסטות בשוק מתנהגים יותר יפה (שלא לומר מתנהגים נכון יותר מבחינה עסקית) ללקוחות שלהם
-
oferlaor
- מנהל

אוריאל,
לא הבנתי כלום - אתה מדבר על בעיה של IEM או של SHURE (התחלת לדבר על SHURE ואז עברת ל-IEM...)?
לא הבנתי כלום - אתה מדבר על בעיה של IEM או של SHURE (התחלת לדבר על SHURE ואז עברת ל-IEM...)?
אז אני אסביר:oferlaor כתב:אוריאל,
לא הבנתי כלום - אתה מדבר על בעיה של IEM או של SHURE (התחלת לדבר על SHURE ואז עברת ל-IEM...)?...
יש את הבעיה של הIEM ויש את הבעיה שלי, הן משפיעות אחת על השניה , אבל הבעיה של הIEM היא לא משהו שאני יכול לשנות או שקשור אלי.הבעיה הזו היא שאופן השימוש של רוב המשתמשים גורם לכך שאורך החיים של האוזניות קצר מאוד , הבעיה הזו היא משהו שכל חברה שמייצרת IEM משתיקה ומסתירה (וזה מרגיז מאוד , אבל לא העניין ).
הבעיה שלי היא שבגלל הבעיה שהרגע פירטתי , SHURE לא מוכנים לתקן לי את האוזניות ברגע שתמה לי האחריות (גם לא בתשלום , כמו שכל יצרן נורמלי עושה....) כי מבחינתם ברגע שתמה האחריות זה נס אם האוזניות חיות אפילו עוד חודש.מה שהם מציעים לי זה פשוט לקנות חדשות ,כי זה הרי לגיטימי להגיד ללקוח :"אז מה אם שילמת 500$ על אוזניות , אנחנו לא ננקוף אצבע כדי לתקן אותן אחרי האחריות , אז בגדול פשוט כל שנתיים תקנה חדשות"
זו כל הבעיה.
האוזניות שלי במצב חדש(!) פשוט יש בלאי לכבל שלהן באיזור שבו הוא מתחבר לאוזניה.לדעתי בתוך האוזניה הכבל בכלל לא מולחם(לפי מה שהבנתי באתר שלהם) אלא פשוט מחובר עם קליפס כזה (כמו שהיו מחברים רמקולים פעם , רק קליפס פצפון) ,אז כל מה שצריך לעשות זה לחתוך את ה5 מ"מ האלה ולחבר אותו בחזרה .
בשביל כל טכנאי אצלם זו עבודה שבהגזמה נגיד שהיא תיקח 5 דקות .אבל הם לא מוכנים לתקן.
לטענתם אין דבר כזה לפתוח אוזניות (נו באמת?אם היתה לי אחריות , היו נותנים לי חדשות בגלל התקלה שלי???פשוט בדיחה),והפתרון היחיד הוא אוזניות חדשות