יש את ALT BINZ שיש לה גרסת חינם וכן אתה צריך להרשם לשרת. אני אצל אסטרה והמהירות שם יחסית יציבה. אתה משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל רוב הזמן את מלוא המהירות (לפחות ב10 מגה).
טוב שנרשמת ל nzbmatrix - יקל עליך בחיפוש NZB.
newsleecher היא אכן תוכנה ל"ניהול" קבצי NZB וכמו שנאמר לא חינמית. אני אישית משתמש בה והיא מצוינת.
ישנם חלופות חינמיות שלדעתי לא משתוות.
newleecher היא רק ממשק התחברות לשרתי ה news. על מנת להתחבר לשרתים אלו עליך להרשם בחברת news כלשהיא (אני אישית ב astraweb), שם תקבל שם משתמש וסיסמא.
לAstraweb היה מבצע של 11$ בחודש עבור חבילה לא מוגבלת, כרגע יש להם חבילה שמוגבלת לקצב מקסימלי של 1mbps ב10$ או חבילה לא מוגבלת ב15$.
אתמול היה כאן פרסום של supernews על חבילה לא מוגבלת ב10$ בחודש אבל הוא נעלם...
אני באופן אישי מתכוון לנסות את Giganews כשהמנוי שלי בastraweb יסתיים, זה גם ככה יוצא כמעט אותו מחיר כי אני משלם 3$ בחודש עבור Newsleecher אחרי שהגעתי למסקנה שהתחליפים לא משתווים אליו ובGiganews אני מקבל אותו בחינם.
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
sapir255 כתב:לAstraweb היה מבצע של 11$ בחודש עבור חבילה לא מוגבלת, כרגע יש להם חבילה שמוגבלת לקצב מקסימלי של 1mbps ב10$ או חבילה לא מוגבלת ב15$.
אתמול היה כאן פרסום של supernews על חבילה לא מוגבלת ב10$ בחודש אבל הוא נעלם...
אני באופן אישי מתכוון לנסות את Giganews כשהמנוי שלי בastraweb יסתיים, זה גם ככה יוצא כמעט אותו מחיר כי אני משלם 3$ בחודש עבור Newsleecher אחרי שהגעתי למסקנה שהתחליפים לא משתווים אליו ובGiganews אני מקבל אותו בחינם.
...
נראה לי שאני מפספס משהו -
astraweb עולה 11$ ו giganews עולה $30 אז איך זה יוצא כמעט אותו מחיר ?
אממ כרגע המצב שלא מתחבר לי השרתים:( זה בגלל שהורדתי 20גיגה? או הספקית.??(אני מגובל לפר יום?)