מחפש המלצה ל-LCD 42"
שלום,
אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 42" בתקציב של 4000-4300 ש"ח בערך
ראיתי הרבה מאוד דגמים באיזור ה-4200 ש"ח ואני לא ממש יודע מה ההבדלים בניהם ומה לבחור.
לגבי HD, לא ממש משנה לי אבל אני חושב שאני יכול להסתפק ב- HD Ready כי חבל על הכסף ולא נראה לי שאני אשתמש בזה יותר מידי
אשמח להמלצות...
הדגמים שראיתי בנתיים הם:
LG 42LH23UR
TOSHIBA REGZA 42XV500\550
TOSHIBA 42RV500
ועוד כמה דגמים של טושיבה ועוד הרבה טלויזיות של חברות פחות מוכרות...
בנתיים אני מעדיף את ה- LG בכלל החיבור USB שקורא DivX וזה חוסך לי לקנות סתם DVD...
תודה מראש!
אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 42" בתקציב של 4000-4300 ש"ח בערך
ראיתי הרבה מאוד דגמים באיזור ה-4200 ש"ח ואני לא ממש יודע מה ההבדלים בניהם ומה לבחור.
לגבי HD, לא ממש משנה לי אבל אני חושב שאני יכול להסתפק ב- HD Ready כי חבל על הכסף ולא נראה לי שאני אשתמש בזה יותר מידי
אשמח להמלצות...
הדגמים שראיתי בנתיים הם:
LG 42LH23UR
TOSHIBA REGZA 42XV500\550
TOSHIBA 42RV500
ועוד כמה דגמים של טושיבה ועוד הרבה טלויזיות של חברות פחות מוכרות...
בנתיים אני מעדיף את ה- LG בכלל החיבור USB שקורא DivX וזה חוסך לי לקנות סתם DVD...
תודה מראש!
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
Philips 42 5604H עם מתיחה קלה בתקציב
מה היתרונות של פלסמה? למה עדיף?
לפי מה שהבנתי החסרונות שלה זה שלא רואים טוב מהצד ולא רואים טוב באור ושני אלה בעייתיים בשבילי...
בקשר לחנויות, הסתכלתי קצת ותכל'ס אני לא ממש רואה הבדלים ואני גם לא כל כך סומך על העיניים שלי בקטע הזה אבל אני רוצה טלויזיה טובה, שאם כבר אני משקיע בה 4000 שקל, תהיה שווה את זה ובעיקר שתחזיק מעמד הרבה זמן...
לפי מה שהבנתי החסרונות שלה זה שלא רואים טוב מהצד ולא רואים טוב באור ושני אלה בעייתיים בשבילי...
בקשר לחנויות, הסתכלתי קצת ותכל'ס אני לא ממש רואה הבדלים ואני גם לא כל כך סומך על העיניים שלי בקטע הזה אבל אני רוצה טלויזיה טובה, שאם כבר אני משקיע בה 4000 שקל, תהיה שווה את זה ובעיקר שתחזיק מעמד הרבה זמן...