XBOX 360
שלום כולם,
בנסיעה האחרונה לNY התחדשתי בXBOX 360.
עכשיו אני מחפש מסך HD להשלים אותו.
לאחר סקר שוק מסיבי, החלטתי ללכת על סמסונג PS42S5H משיקולים שונים.
השאלה הגדולה היא התאימות, הXBOX הוא אמריקאי ומציא 1080i ב60 HZ בלבד, האם המסך יתאים ? אני יודע שהוא מקבל 50, אבל מה עם 60 ?
באלמ לא מסכימים לבדוק, אפילו הצעתי להביא אותו לחנות...
מי שיודע, או יש לו רעיון איך לבדוק (אני מוכן לבוא איתו עם הXBOX אליכם...) אשמח לרעיונות
תודה
עומרי
בנסיעה האחרונה לNY התחדשתי בXBOX 360.
עכשיו אני מחפש מסך HD להשלים אותו.
לאחר סקר שוק מסיבי, החלטתי ללכת על סמסונג PS42S5H משיקולים שונים.
השאלה הגדולה היא התאימות, הXBOX הוא אמריקאי ומציא 1080i ב60 HZ בלבד, האם המסך יתאים ? אני יודע שהוא מקבל 50, אבל מה עם 60 ?
באלמ לא מסכימים לבדוק, אפילו הצעתי להביא אותו לחנות...
מי שיודע, או יש לו רעיון איך לבדוק (אני מוכן לבוא איתו עם הXBOX אליכם...) אשמח לרעיונות
תודה
עומרי
xbox 360 על סמסונג ps42s5h
כבר היה אצלי חבר עם 360 חיברנו על 720P וראו מצויין , 1080 לא ניסיתי כי נראה לי שעדיף לעבוד ברזולוצית ה NATIVE של הטלוויזיה מאשר לבצע התאמה ל 1080
לגבי שידורי לווין פה הטלוויזיה כבר לא כל כך מוצלחת, וגם בDVD היא לא מגיעה לאיכות המדהימה של הפנסוניק PWD8,כך שבמידה ותלך על הדגם הזה תתכונן לפשרה
לגבי שידורי לווין פה הטלוויזיה כבר לא כל כך מוצלחת, וגם בDVD היא לא מגיעה לאיכות המדהימה של הפנסוניק PWD8,כך שבמידה ותלך על הדגם הזה תתכונן לפשרה
Re: xbox 360 על סמסונג ps42s5h
אתה בטוח ? למיטב הבנתי המסך הספציפי הזה מקבל 1080i בלבד (דרך הקומפוננט). איך חיברת 720p ? לXBOX אין HDMIyaronco כתב:כבר היה אצלי חבר עם 360 חיברנו על 720P וראו מצויין , 1080 לא ניסיתי כי נראה לי שעדיף לעבוד ברזולוצית ה NATIVE של הטלוויזיה מאשר לבצע התאמה ל 1080
לגבי שידורי לווין פה הטלוויזיה כבר לא כל כך מוצלחת, וגם בDVD היא לא מגיעה לאיכות המדהימה של הפנסוניק PWD8,כך שבמידה ותלך על הדגם הזה תתכונן לפשרה...
XBOX 360
הוצאתי 720P דרך הממשק של ה XBOX 360
ניתן לבחור בין 480 ל 720 ל 1080 כמו שניתן אגב היה להוציא ב XBOX הישן שגם לו
לא היה HDMI אלא הוציא HD דרך COMPONENT
הדרישה להוציא HD דרך HDMI או DVI מוגנות HDCP היא של חברות הסרטים כשמדובר על חומר מוגן זכויות יוצרים.
אין כל מניעה להוציא HD דרך COMPONENT גם סרטים אגב, דרך נגנים שעושים UPSCALING דוגמת ה ZENITH 318DVB
ניתן לבחור בין 480 ל 720 ל 1080 כמו שניתן אגב היה להוציא ב XBOX הישן שגם לו
לא היה HDMI אלא הוציא HD דרך COMPONENT
הדרישה להוציא HD דרך HDMI או DVI מוגנות HDCP היא של חברות הסרטים כשמדובר על חומר מוגן זכויות יוצרים.
אין כל מניעה להוציא HD דרך COMPONENT גם סרטים אגב, דרך נגנים שעושים UPSCALING דוגמת ה ZENITH 318DVB
XBOX 360
olsec אתה צודק
בדקתי שוב בחוברת ואכן ביציאת הקומפוננט ניתן לצאת ברזולוציית HD של 1080I בלבד
מעבר לרזלוציות ה SD האחרות.
על כל מקרה מסתבר שב360 ה1080 היה מסומן גם כן כך שאני לא סגור על איזה רזולוציה הוא יצא לטלוויזיה (אני מניח ש 1080I)
על כל מקרה התוצאה הייתה מרשימה.
עדיין אני ממליץ לך ללכת על PANASONIC לדעתי שווה לשלם עוד בשביל לקבל תמונה ובה יותר ב YES ובDVD סטנדרטים
בדקתי שוב בחוברת ואכן ביציאת הקומפוננט ניתן לצאת ברזולוציית HD של 1080I בלבד
מעבר לרזלוציות ה SD האחרות.
על כל מקרה מסתבר שב360 ה1080 היה מסומן גם כן כך שאני לא סגור על איזה רזולוציה הוא יצא לטלוויזיה (אני מניח ש 1080I)
על כל מקרה התוצאה הייתה מרשימה.
עדיין אני ממליץ לך ללכת על PANASONIC לדעתי שווה לשלם עוד בשביל לקבל תמונה ובה יותר ב YES ובDVD סטנדרטים