רסיברי ARCAM
שלום לכולם
למישהו יש ניסיון/יצא להאזין לרסיברי ARCAM? כוונתי ל-2 דגמים בעיקר AVR-250 ו- AVR-300.
קראתי בהמון פורומים בעיקר ב-AVS תשבוחות על הרסיברים הללו,בהשוואה לכל רסיבר "עממי" ואיכותי שנמכר בארץ כדוגמת הדנונים : 3806/4306 פיוניר AX2/AX4 מרנצים,ימהה וכו'.האם ARCAM באמת חברה מקצועית שיודעת לעשות רסיברים?אם כן?אז איך זה שהם כלל ךא נמכרים בכמויות בארץ ואפילו בפורום הזה אין שום התיחסות לרסיברים שלהם?
אשמח לקבל כל אינפורמציה על המותג הנ"ל וכמובן איכות השמע ברסיברים שהזכרתי בתחילת דבריי
תודה
למישהו יש ניסיון/יצא להאזין לרסיברי ARCAM? כוונתי ל-2 דגמים בעיקר AVR-250 ו- AVR-300.
קראתי בהמון פורומים בעיקר ב-AVS תשבוחות על הרסיברים הללו,בהשוואה לכל רסיבר "עממי" ואיכותי שנמכר בארץ כדוגמת הדנונים : 3806/4306 פיוניר AX2/AX4 מרנצים,ימהה וכו'.האם ARCAM באמת חברה מקצועית שיודעת לעשות רסיברים?אם כן?אז איך זה שהם כלל ךא נמכרים בכמויות בארץ ואפילו בפורום הזה אין שום התיחסות לרסיברים שלהם?
אשמח לקבל כל אינפורמציה על המותג הנ"ל וכמובן איכות השמע ברסיברים שהזכרתי בתחילת דבריי
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממה שידוע לי,
מדובר במכשירים שייעודם העיקרי הוא איכות סטריאו גבוהה, והק"ב הוא הפונקציה המשנית יותר.
נועד למי ששומע בעיקר מוזיקה וחייב איכות גבוהה וסרטים רק לפעמים, אבל לא מעוניין להתפצל לשתי הגברות נפרדות בשביל זה.
נועד למי ששומע בעיקר מוזיקה וחייב איכות גבוהה וסרטים רק לפעמים, אבל לא מעוניין להתפצל לשתי הגברות נפרדות בשביל זה.
- arielshiran
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ל-ARCAM רסיברים מעולים
הן בקולנוע ביתי וכמובן גם בסטריאו. למעשה, במחירים שפויים (יחסית לפחות) רק ARCAM, NAD ואולי ROTEL נותנים אפשרות לקבל סאונד נקי וצלול גם לאניני טעם בסטריאו ממגבר/רסיבר שייעודו הוא לקולנוע ביתי.
יש ל-ARCAM יבואן בארץ והמחירים שלו שפויים לחלוטין ביחס למחירי חו"ל.
המלצתי לך היא ללכת ולהאזין גם ל-NAD ו-ROTEL וגם ל-ARCAM ולהחליט מה יותר מתאים לך. NAD מייצרים גם מכשירים זולים יותר.
אני החלטתי לאחר האזנה למכשירים של כל שלוש החברות עם הרמקולים שלי בסטריאו ללכת על NAD אבל אני לא יכול לומר שום דבר רע על ARCAM. נהפוך הוא!
יש ל-ARCAM יבואן בארץ והמחירים שלו שפויים לחלוטין ביחס למחירי חו"ל.
המלצתי לך היא ללכת ולהאזין גם ל-NAD ו-ROTEL וגם ל-ARCAM ולהחליט מה יותר מתאים לך. NAD מייצרים גם מכשירים זולים יותר.
אני החלטתי לאחר האזנה למכשירים של כל שלוש החברות עם הרמקולים שלי בסטריאו ללכת על NAD אבל אני לא יכול לומר שום דבר רע על ARCAM. נהפוך הוא!
רסיבר ארקאם AVR300
שוב שלום לכולם
האם לדעתכם רסיבר ברמה של ARCAM AVR300 בסופו של דבר ,ייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאשר מגבר ימהה DSPAX1?
כוונתי לאיכות סאונד כוללת גם בקולנוע ביתי וגם בסטריאו.
לידיעה כללית אני משתמש ברמקולי פאראדיים REFERENCE STUDIO 40.
כל תגובה תתקבל בברכה.
האם לדעתכם רסיבר ברמה של ARCAM AVR300 בסופו של דבר ,ייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאשר מגבר ימהה DSPAX1?
כוונתי לאיכות סאונד כוללת גם בקולנוע ביתי וגם בסטריאו.
לידיעה כללית אני משתמש ברמקולי פאראדיים REFERENCE STUDIO 40.
כל תגובה תתקבל בברכה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רסיבר ארקאם חדש
שלום
מישהו שמע במקרה על רסיבר ARCAM חדש AVR350 שאמור להחשף באפריל ?
שמעתי שיחדת הפרה שלו עברה שידרוג רציני בהשוואה לדגם AVR300 והוא אמור להשמע מדהים.
למישהו פרטים נוספים?
מישהו שמע במקרה על רסיבר ARCAM חדש AVR350 שאמור להחשף באפריל ?
שמעתי שיחדת הפרה שלו עברה שידרוג רציני בהשוואה לדגם AVR300 והוא אמור להשמע מדהים.
למישהו פרטים נוספים?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST