מגנטיזציה בטייפ ?
צהריים טובים
זה עתה התוודעתי לתופעה בשם "מגנטיזציה" בראש הנגינה / הקלטה בטייפ, הגורמת להגברת רעשי רקע.
אין לי כל ידע על בעיה זו.
אבקש מהחברים המומחים להרחיב על תופעה זו.
וכיצד מבטלים את המיגנוט.
תודה מראש
חוני
זה עתה התוודעתי לתופעה בשם "מגנטיזציה" בראש הנגינה / הקלטה בטייפ, הגורמת להגברת רעשי רקע.
אין לי כל ידע על בעיה זו.
אבקש מהחברים המומחים להרחיב על תופעה זו.
וכיצד מבטלים את המיגנוט.
תודה מראש
חוני
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טייפ מבוסס על סרט שיש עליו הטבעות מגנטיות.
עם הזמן, ראש של טייפ יכול לצבור חשמל סטטי בגלל החיכוך בינו לבין הסרט. דבר זה יכול לגרום לפריקתו על הסרט עצמו או למגנטיזציה של הראש.
התופעה גורמת להפרעות על הטייפ (רעש, הורדת עוצמת ההקלטה לאורך זמן והפרעות).
עם הזמן, ראש של טייפ יכול לצבור חשמל סטטי בגלל החיכוך בינו לבין הסרט. דבר זה יכול לגרום לפריקתו על הסרט עצמו או למגנטיזציה של הראש.
התופעה גורמת להפרעות על הטייפ (רעש, הורדת עוצמת ההקלטה לאורך זמן והפרעות).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לדעתי צריך מכשיר בשם DE GAUSSER.
אבל אני לא ממש מתמצא עד כדי כך בנושא.
אבל אני לא ממש מתמצא עד כדי כך בנושא.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
אהלן חוני
עבור ביטול שדה מגנטי וביצוע דהמגנטיזציה בראשי טייפים ישנו מכשיר העוונה לשם DEMAGNETIZER
לרוב מיועד לשימוש טכנאי קול ואולפני הקלטה, אך לדעתי כל חובב אודיופילי מושבע חייב להחזיק אצלו אחד כזה!
אם הוא מאזין לסלילים או קלטות טייפ רגילות לחילופין.
אם תיהיה מעוניין בעזרה בנושא תוכל ליצור איתי קשר אני מחזיק בשתיי יחידות כאלו המשמשות אותי לא מעט.
האחת לשימוש קבוע והאחרת לגיבוי במידת הצורך והיעוד, ארחיב לך בהמשך למטה על פעולות אילו בשפה פשוטה וקלה מאוד.
תוכל לברר על מכשיר של TEAC או SONY לדוגמא אני מצרף לך תמונות בכדי שתראה באיזה מכשיר מדובר,
על פי הערכתי המכשירים האילו די קשים להשגה בארץ ומימוש רכישתם די מבוקש ,
אם אתה מתכוון לרכוש אז רצוי מכשיר איכותי ולא חובבני כפי שמוכרים לטכנאי שרות לתיקון TV בת. מרכזית בת"א
אלא לרכוש מכשיר שיכול לבצע את עבודתו בצורה שמתאימה מקצועית לראשי טייפים בלבד! . . . . .
שם לב להמשך תגובתי מטה צרפתי עבורך כמה תמונות והסבר נוסף לפעולות הדמגנטיזציה
ה-TEAC מיועד לרוב למכשירי קלטות TEAC - TASCAM אולפניים .
פועל אצלי על מתח 110V עם ספק ממיר מתח חשמלי שניתן לרכוש בכל חנות חשמל בארץ

SONY מיועד לרוב לטייפים סליליים פועל על מתח 220V דומה בצורתו לקודמו מלעלה אך שונה בקצהו

בכדי לבצע את פעולת הדמגניזציה בראשיי טייפים זקוקים למיידע מסויים ומדוייק לבצע פעולה זו ?
כבר ארחיב......
פעולות אילו יתבצעו בצורה הבאה:
כאשר מבצעים את פעולת הדמגנטיזציה אתה אמור להוציא את הטייפ שברשותך מרשת החשמל,
רצוי לבצע את פעולת הדמגנטיזציה כאשר אין בסביבתך מכשירי חשמל שונים הפועלים על סלילים בכדי לא לשבש אותם,
ומרוחקת ממכשירי חשמל רגישים מאוד.
ביצוע הדמגנטיזציה נעשת ע"י היתקרבות לראש הטייפ והיתרחקות.
כאשר המכשיר (הדמגנטייזר) פועל ובצורת היתקרבות לראש הטייפ עד להגעתנו אליו ובצורה סיבובית שתמשוך ותילכוד אליה את כל מה שהראש לא ממש זקוק לו (מבחינת שבבי המיגנוט של הסלילים או סליל הקלטות) אשר עברו על הראש ואז מבצעים היתרחקות מהראש כאשר הדמגנטייזר ממשיך לידלוק
פעולה זו תמשוך אליו את כל מה שאנו לא זקוקים לו עד להיתרחות למרחק של לפחות 4 מטר מהראש או הטייפ ורק אז לבצע כיבוי הדמגנטייזר (לצורכי היתפרקות).
בפעולה זו אנו למעשה מנטרלים את כל מה שהראש לא זקוק לו ומשבש את פעולת ההנאה שלנו בהאזנה והקלטה למוסיקה טובה.
(כולל הקלטה והשמעה) במצב שיישנו ראש השמעה והקלטה יחדיו זה משתנה מטייפ לטייפ כמובן.
אשמח לעזור לך בהמשך.
עבור ביטול שדה מגנטי וביצוע דהמגנטיזציה בראשי טייפים ישנו מכשיר העוונה לשם DEMAGNETIZER
לרוב מיועד לשימוש טכנאי קול ואולפני הקלטה, אך לדעתי כל חובב אודיופילי מושבע חייב להחזיק אצלו אחד כזה!
אם הוא מאזין לסלילים או קלטות טייפ רגילות לחילופין.
אם תיהיה מעוניין בעזרה בנושא תוכל ליצור איתי קשר אני מחזיק בשתיי יחידות כאלו המשמשות אותי לא מעט.
האחת לשימוש קבוע והאחרת לגיבוי במידת הצורך והיעוד, ארחיב לך בהמשך למטה על פעולות אילו בשפה פשוטה וקלה מאוד.
תוכל לברר על מכשיר של TEAC או SONY לדוגמא אני מצרף לך תמונות בכדי שתראה באיזה מכשיר מדובר,
על פי הערכתי המכשירים האילו די קשים להשגה בארץ ומימוש רכישתם די מבוקש ,
אם אתה מתכוון לרכוש אז רצוי מכשיר איכותי ולא חובבני כפי שמוכרים לטכנאי שרות לתיקון TV בת. מרכזית בת"א
אלא לרכוש מכשיר שיכול לבצע את עבודתו בצורה שמתאימה מקצועית לראשי טייפים בלבד! . . . . .
שם לב להמשך תגובתי מטה צרפתי עבורך כמה תמונות והסבר נוסף לפעולות הדמגנטיזציה
ה-TEAC מיועד לרוב למכשירי קלטות TEAC - TASCAM אולפניים .
פועל אצלי על מתח 110V עם ספק ממיר מתח חשמלי שניתן לרכוש בכל חנות חשמל בארץ

SONY מיועד לרוב לטייפים סליליים פועל על מתח 220V דומה בצורתו לקודמו מלעלה אך שונה בקצהו

בכדי לבצע את פעולת הדמגניזציה בראשיי טייפים זקוקים למיידע מסויים ומדוייק לבצע פעולה זו ?
כבר ארחיב......
פעולות אילו יתבצעו בצורה הבאה:
כאשר מבצעים את פעולת הדמגנטיזציה אתה אמור להוציא את הטייפ שברשותך מרשת החשמל,
רצוי לבצע את פעולת הדמגנטיזציה כאשר אין בסביבתך מכשירי חשמל שונים הפועלים על סלילים בכדי לא לשבש אותם,
ומרוחקת ממכשירי חשמל רגישים מאוד.
ביצוע הדמגנטיזציה נעשת ע"י היתקרבות לראש הטייפ והיתרחקות.
כאשר המכשיר (הדמגנטייזר) פועל ובצורת היתקרבות לראש הטייפ עד להגעתנו אליו ובצורה סיבובית שתמשוך ותילכוד אליה את כל מה שהראש לא ממש זקוק לו (מבחינת שבבי המיגנוט של הסלילים או סליל הקלטות) אשר עברו על הראש ואז מבצעים היתרחקות מהראש כאשר הדמגנטייזר ממשיך לידלוק
פעולה זו תמשוך אליו את כל מה שאנו לא זקוקים לו עד להיתרחות למרחק של לפחות 4 מטר מהראש או הטייפ ורק אז לבצע כיבוי הדמגנטייזר (לצורכי היתפרקות).
בפעולה זו אנו למעשה מנטרלים את כל מה שהראש לא זקוק לו ומשבש את פעולת ההנאה שלנו בהאזנה והקלטה למוסיקה טובה.
(כולל הקלטה והשמעה) במצב שיישנו ראש השמעה והקלטה יחדיו זה משתנה מטייפ לטייפ כמובן.
אשמח לעזור לך בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 26/01/2010 20:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- MASTERMIX
- חבר ותיק

אכן כן ישנו הבדל לא מועט, אם תאזין לפני ואחרי מבלי שיפריעו לך בהאזנה תרגיש בכך.
(גם לא אוזניים אודיופילות ירגישו בכך).
(גם לא אוזניים אודיופילות ירגישו בכך).
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Mastermix, אני מניח שאת שני ה-demagnetizer'ים רכשת ב-ebay כי אני רואה שם את הדגמים האלה מדי פעם (דגמים מוכרים של חברות ידועות). אבל יש שם גם מכשירים בסגנון שתמונה המצ"ב, שבנויים קצת אחרת: הקצה שלהם הוא מעין מוט מתכתי אחד (או שניים הצמודים יחדיו) המצופה במין שרוול פלסטיק אדום. בד"כ הם No Name כלומר לא מפירמה מוכרת. האם לפי ידיעתך מכשירים אלה מבצעים את אותה פעולה באותה יעילות? בעבר קניתי אחד כזה, השתמשתי בו מס' פעמים אבל לא הרגשתי הבדל בביצועי הטייפ שלי. מצד שני יתכן שהראש בכלל לא היה זקוק לפעולת האנטי-מגנוט, כי הרי קשה לדעת מתי יש צורך בזה ומתי לא. אם הראש אינו זקוק לניטרול המגנטיות, אני מניח שגם מכשיר טוב כגון אלה שלך לא יביא לשום הבדל בסאונד.
דראגון , אם השם שלך מרמז על הטייפ המדובר , אזי היה עליך לדעת שדמגנטייזר זה רק עם ראשים כמו שמאסטר הראה . בזמנו ניסיתי על האקאי שהיה לי את הדרעק כמו שהראית וזה היה שווה לת*ת (סליחה על הגסות ) , קניתי אחד שנראה כמו שמאסטר הראה (אני לא זוכר חברה , זה היה מזמן ), ואז זה עבד יופי .
מומלץ מאוד . למרות שאני אף פעם לא התרחקתי למרחק של 4 מטר , וזה נראה לי OVERKILL
מומלץ מאוד . למרות שאני אף פעם לא התרחקתי למרחק של 4 מטר , וזה נראה לי OVERKILL
- MASTERMIX
- חבר ותיק

אהלן dragon
לדעתי מכשירים חשמלים לקנות באיביי קצת מפחיד אתה לא יודע מה בדיוק אתה מקבל "בחבילה" ,
לכן אני מעדיף קניה מבוקרת יותר ולא סומך על כלום מעבר לבדיקה אמיתית כשזה נמצא בידיים שלך ממש.
לגבי מכשירים צמודיי מדבקת מותג לא מוכר No Name וכדומה לא ממש ממולץ! .
לגבי שאלתך האם לפי ידיעתך מכשירים אלה מבצעים את אותה פעולה באותה יעילות? - ממש לא, וממולץ אפילו לא לחשוב לרכוש בצורה הזו.
לדעתי אתה עושה פשע כשאתה מנסה לחסוך בנושא חשוב כל כך, לפעמים הכמה שקלים העלובים האילו פשוט עושים פלאות ואתה לא יודע עד כמה..
מעבר לזה מדובר בתחזוקה שותפת צמודת רווח והנאה מהקלטה טובה ואיכותית כנ"ל השמעה זה בדיוק מה שקרה בשנות ה-80-90 כאשר טכנאי שרות "חיפפו" בעת תיקונים או שרות תחזוקה לצורך אריכות ימים למכשירים לכן לדעתי מדובר בתופעת "ההעלמות החייזרית" כפי שחלק מהאנשים מגדירים את מכשירי הקלטות למינייהם , לך תבין חבר....
לכן גם הכלים האילו נעלמו מהר מאוד בארץ, טיפים לקלטות שמע, ומכשירי הדהמגנטייזרים למינייהם.
אהלן truejoker
אכן כן חבר אתה מחזק בהחלט את דבריי בנושא ולא מעט...
זו גם דוגמא טובה או לא ללקוח שנכווה בקניה לא נכונה...
אגב איזה מכשיר יש לך ? חברה זכורה לך במקרה ?
זה עוד קיים אצלך? זכור מחיר הרכישה שלו ?
בנושא המרחק של 4 מטר , זה מקדם בטיחות שאני לרוב נוהג בכל הציוד האנלוגי שברשותי.
לדעתי זה לא OVERKILL ונורא חשוב למקפידים כמוני.
אבל זה בסדר לחשוב OVERKILL בנושא כל כך יקר זה יכול בהחלט לתרום לא מעט, ותאמין לי זה מתוך ניסיון נאמר פה.
אני בזמנו העלתי בפורום שאלה בנושא הדמגנטייזרים בכדי לבדוק את מודעות החברים לנושא הכל כך חשוב,
בשאלות לחלק משאלותי היו מה שמו של המכשיר ?
למעט מכמה חברים שהבינו והסבירו וגם זרקו כמה שמות קרובים לשם האמיתי של המכשיר ה- DEMAGNETIZER שידעתי מראש כמובן על פעולתו.
בכל אופן, להמלצותיי יש לרכוש מכשיר מקצועי ולא דמה, או מותג מדבקה זה או אחר...
אל תחסכו חברים זה יעלה לכם בסוף ביוקר וחבל,
יש לנו רק זוג אוזניים אחד או שניים תחליטו כבר אתם...
.
בהצלחה למחפשים
לדעתי מכשירים חשמלים לקנות באיביי קצת מפחיד אתה לא יודע מה בדיוק אתה מקבל "בחבילה" ,
לכן אני מעדיף קניה מבוקרת יותר ולא סומך על כלום מעבר לבדיקה אמיתית כשזה נמצא בידיים שלך ממש.
לגבי מכשירים צמודיי מדבקת מותג לא מוכר No Name וכדומה לא ממש ממולץ! .
לגבי שאלתך האם לפי ידיעתך מכשירים אלה מבצעים את אותה פעולה באותה יעילות? - ממש לא, וממולץ אפילו לא לחשוב לרכוש בצורה הזו.
לדעתי אתה עושה פשע כשאתה מנסה לחסוך בנושא חשוב כל כך, לפעמים הכמה שקלים העלובים האילו פשוט עושים פלאות ואתה לא יודע עד כמה..
מעבר לזה מדובר בתחזוקה שותפת צמודת רווח והנאה מהקלטה טובה ואיכותית כנ"ל השמעה זה בדיוק מה שקרה בשנות ה-80-90 כאשר טכנאי שרות "חיפפו" בעת תיקונים או שרות תחזוקה לצורך אריכות ימים למכשירים לכן לדעתי מדובר בתופעת "ההעלמות החייזרית" כפי שחלק מהאנשים מגדירים את מכשירי הקלטות למינייהם , לך תבין חבר....
לכן גם הכלים האילו נעלמו מהר מאוד בארץ, טיפים לקלטות שמע, ומכשירי הדהמגנטייזרים למינייהם.
אהלן truejoker
אכן כן חבר אתה מחזק בהחלט את דבריי בנושא ולא מעט...
זו גם דוגמא טובה או לא ללקוח שנכווה בקניה לא נכונה...
אגב איזה מכשיר יש לך ? חברה זכורה לך במקרה ?
זה עוד קיים אצלך? זכור מחיר הרכישה שלו ?
בנושא המרחק של 4 מטר , זה מקדם בטיחות שאני לרוב נוהג בכל הציוד האנלוגי שברשותי.
לדעתי זה לא OVERKILL ונורא חשוב למקפידים כמוני.
אבל זה בסדר לחשוב OVERKILL בנושא כל כך יקר זה יכול בהחלט לתרום לא מעט, ותאמין לי זה מתוך ניסיון נאמר פה.
אני בזמנו העלתי בפורום שאלה בנושא הדמגנטייזרים בכדי לבדוק את מודעות החברים לנושא הכל כך חשוב,
בשאלות לחלק משאלותי היו מה שמו של המכשיר ?
למעט מכמה חברים שהבינו והסבירו וגם זרקו כמה שמות קרובים לשם האמיתי של המכשיר ה- DEMAGNETIZER שידעתי מראש כמובן על פעולתו.
בכל אופן, להמלצותיי יש לרכוש מכשיר מקצועי ולא דמה, או מותג מדבקה זה או אחר...
אל תחסכו חברים זה יעלה לכם בסוף ביוקר וחבל,
בהצלחה למחפשים
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- dragon
- חבר פעיל מאוד

הייתי שמח לשמוע הדגמה של פעולת הדמגנטייזר והשפעתו על הסאונד המתקבל מהטייפ, כי בעבר היה לחבר שלי מכשיר "מכובד" הדומה לסוני והטיאק הנ"ל (אולי אחד מהם בדיוק) ובמספר פעמים שהייתי אצלו הפעלנו את המכשיר על ראשי הטייפ לפי ההוראות וגם שם לא הורגש הבדל בצליל אחרי ה"טיפול" לעומת לפני.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

אהלן dragon
המכשיר הנ"ל עושה פלאות, אצלי הוא מועבר מידיי 3 חודשים לערך על כל הטייפים שלי כיוון שאני משתמש כבד.
אני אספר לך סיפור קטן,
לפני בערך 9 חודשים או אולי קצת יותר ערכתי ניסוי על טייפ AKAI HX-A1 שהגיע אלי מבחור שלא ממש היה לו מה לעשות איתו בעבודה , למה ניסוי?
כיוון שמעולם הדמגנטייזר שלי לא ראה AKAI , בקיצור העברתי עליו את הדהמגנטייזר שברשותי על הראש של הטייפ .
אוסיף שלפני כן היה לו חוסר מוחלט לשלמות בהאזנה לקלטות שמע, לאחר שהעברתי עליו את המכשיר פתאום האזנה לטייפ הפכה לשלווה ושקטה לעומת הרעשים המאוד מוזרים שהיו לו לפני כן, מה גם שפתאום האזנתי לאיזון שהורגש מה שלא היה לפני כן .
זה היה כמו להאזין לקלטת חדשה שכרגע יצאה מהחנות למרות שהקלטת שהיתה שם בפועל היא קלטת דיי חרושה.
עכשיו תנסה להבין לבד האם זה פועל או לא ...?
אגב אל תנסה להחשיב את המכשיר לאיזה פונו סטייג' ששודרג אבל זה בהחלט עושה עבודה טובה.
מי לא ירגיש בהבדל ?
מי שלא זקוק לפעולה זו ,
כלומר אם הטייפ שלך לא זקוק לפעולה זו אזי לך שלא תרגיש כלום , מתי תדע האם יש צורך בו ? , רק לאחר שתעביר את הדהמגנטייזר עליו.
יש כאילו אפילו שחשובים שבכלל המכשיר לא עשה שום שיפור ואולי תסיק מזה שהוא לא שווה בכלל....? ,
בדיוק מה שחשבו כנראה חלק מהאנשים בשנות ה-80-90 והזניחו את הרעיון בו, לעומת הטייפ של AKAI שסיפרתי לך עליו שלעולם לא ראה דהמגנטייזר ופתאום נולד מחדש....מגניב לא?
המכשיר הנ"ל עושה פלאות, אצלי הוא מועבר מידיי 3 חודשים לערך על כל הטייפים שלי כיוון שאני משתמש כבד.
אני אספר לך סיפור קטן,
לפני בערך 9 חודשים או אולי קצת יותר ערכתי ניסוי על טייפ AKAI HX-A1 שהגיע אלי מבחור שלא ממש היה לו מה לעשות איתו בעבודה , למה ניסוי?
כיוון שמעולם הדמגנטייזר שלי לא ראה AKAI , בקיצור העברתי עליו את הדהמגנטייזר שברשותי על הראש של הטייפ .
אוסיף שלפני כן היה לו חוסר מוחלט לשלמות בהאזנה לקלטות שמע, לאחר שהעברתי עליו את המכשיר פתאום האזנה לטייפ הפכה לשלווה ושקטה לעומת הרעשים המאוד מוזרים שהיו לו לפני כן, מה גם שפתאום האזנתי לאיזון שהורגש מה שלא היה לפני כן .
זה היה כמו להאזין לקלטת חדשה שכרגע יצאה מהחנות למרות שהקלטת שהיתה שם בפועל היא קלטת דיי חרושה.
עכשיו תנסה להבין לבד האם זה פועל או לא ...?
אגב אל תנסה להחשיב את המכשיר לאיזה פונו סטייג' ששודרג אבל זה בהחלט עושה עבודה טובה.
מי לא ירגיש בהבדל ?
מי שלא זקוק לפעולה זו ,
כלומר אם הטייפ שלך לא זקוק לפעולה זו אזי לך שלא תרגיש כלום , מתי תדע האם יש צורך בו ? , רק לאחר שתעביר את הדהמגנטייזר עליו.
יש כאילו אפילו שחשובים שבכלל המכשיר לא עשה שום שיפור ואולי תסיק מזה שהוא לא שווה בכלל....? ,
בדיוק מה שחשבו כנראה חלק מהאנשים בשנות ה-80-90 והזניחו את הרעיון בו, לעומת הטייפ של AKAI שסיפרתי לך עליו שלעולם לא ראה דהמגנטייזר ופתאום נולד מחדש....מגניב לא?
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- dragon
- חבר פעיל מאוד

2 שאלות נוספות
1. האם דימגנטייזר כזה חי לנצח, או שהוא נגמר מתישהו?
2. לפי ידיעתי מה שהדימגנטייזר עושה באופן כללי זה יצירת שדה אלקטרו-מגנטי, שמפעיל כח מגנטי על סביבתו (כלומר הוא מושך אליו חפצים מתכתיים). אותו מכשיר פשוט שקניתי (ושנקטל פה על ידכם) יוצר שדה כזה ופועל כמגנט על סביבתו, אז מה בעצם ההבדל?
2. לפי ידיעתי מה שהדימגנטייזר עושה באופן כללי זה יצירת שדה אלקטרו-מגנטי, שמפעיל כח מגנטי על סביבתו (כלומר הוא מושך אליו חפצים מתכתיים). אותו מכשיר פשוט שקניתי (ושנקטל פה על ידכם) יוצר שדה כזה ופועל כמגנט על סביבתו, אז מה בעצם ההבדל?
דמגנטייזר מנטרל את השדה המגנטי ע"י שהוא מפעיל שדה מגנטי חלש משלו . אל תשכח שהראש הקלטה וראש הקראיה עובדים על יצירת שדה מגנטי בקלטת/סרט , וקריאה שלו . לשים מגנט חזק מידי ו/או לא מותאם לניקוי שדה מגנטי של ראשים כאלו יהרוס לך את הראשים
- MASTERMIX
- חבר ותיק

בס"ד
אהלן חוני
הטיאק בדרך אליך אנא עקוב אחר המשלוח ועדכן אותי בבקשה,
dragon
מכשירים מסוג שהוצג ע"י לדעתי לא משהו שמתקלקל מהר עובדה שהם עובדים עד היום,
אם אתה רוכש מכשיר אמין בסיגנון הטיאק או סוני או לחלופין מחברה אחרת לא תיהיה שום סיבה כל שהיא שהוא יהרס לך מהר, אלא אם כן הפלת אותו מגובה, או שהוא חוטף מכת הלם קרב...!!!
בנושא התאמה בין כלי הדמגנטייזר לבין ראש הטייפ חשוב שתיהיה תאימות מה.., כפי שהזכיר חבריינו truejoker אני מצטט אותו:
לשים מגנט חזק מידי ו/או לא מותאם לניקוי שדה מגנטי של ראשים כאלו יהרוס לך את הראשים !
אכן הוא דייק בהגדרתו לא מעט, רצוי בהחלט לשמור על הציוד שלנו כיוון שהוא יקר ויותר מזה איכותי ,
אני מאמין שלבטח לא תירצה שרמת ההאזנה שלך תרד באיכותה בגלל כלי הדמגנטייזר שאתה רוכש לך באי ביי והוא לא מתאים כלל לנתונים המוצגים לפניינו כגון ראשי טייפים לקלטות שמע, או ראשים לטייפ סלילים שזה לא פחות חשוב.
אהלן חוני
הטיאק בדרך אליך אנא עקוב אחר המשלוח ועדכן אותי בבקשה,
dragon
מכשירים מסוג שהוצג ע"י לדעתי לא משהו שמתקלקל מהר עובדה שהם עובדים עד היום,
אם אתה רוכש מכשיר אמין בסיגנון הטיאק או סוני או לחלופין מחברה אחרת לא תיהיה שום סיבה כל שהיא שהוא יהרס לך מהר, אלא אם כן הפלת אותו מגובה, או שהוא חוטף מכת הלם קרב...!!!
בנושא התאמה בין כלי הדמגנטייזר לבין ראש הטייפ חשוב שתיהיה תאימות מה.., כפי שהזכיר חבריינו truejoker אני מצטט אותו:
לשים מגנט חזק מידי ו/או לא מותאם לניקוי שדה מגנטי של ראשים כאלו יהרוס לך את הראשים !
אכן הוא דייק בהגדרתו לא מעט, רצוי בהחלט לשמור על הציוד שלנו כיוון שהוא יקר ויותר מזה איכותי ,
אני מאמין שלבטח לא תירצה שרמת ההאזנה שלך תרד באיכותה בגלל כלי הדמגנטייזר שאתה רוכש לך באי ביי והוא לא מתאים כלל לנתונים המוצגים לפניינו כגון ראשי טייפים לקלטות שמע, או ראשים לטייפ סלילים שזה לא פחות חשוב.
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- MASTERMIX
- חבר ותיק

בס"ד
אהלן Dan_TA
אין כל בעיה בשימוש בדהגנטייזר גם לא במכשירים ישנים ההיפך הוא "יחיה" לך את הראש מחדש בהנחה כי הוא כבר איבד את כיוונו המקורי עקב "חרישת" הסליל עליו.
בנוגע לשחיקה אפשר בהחלט להיות שקטים ורגועים, אלא אם כן לא פעלת לפי ההוראות,
תוספת ניקוי כדוגמאתו של חבריינו משכבר הימים truejoker ניקוי פיסי יכול בהחלט להועיל לא מעט, אך רצוי לבצע זאת לפני פעולתו של הדמגנטייזר.
אהלן Dan_TA
אין כל בעיה בשימוש בדהגנטייזר גם לא במכשירים ישנים ההיפך הוא "יחיה" לך את הראש מחדש בהנחה כי הוא כבר איבד את כיוונו המקורי עקב "חרישת" הסליל עליו.
בנוגע לשחיקה אפשר בהחלט להיות שקטים ורגועים, אלא אם כן לא פעלת לפי ההוראות,
תוספת ניקוי כדוגמאתו של חבריינו משכבר הימים truejoker ניקוי פיסי יכול בהחלט להועיל לא מעט, אך רצוי לבצע זאת לפני פעולתו של הדמגנטייזר.
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אדון מאסטר היקר
בזמנו היו קלטות יעודיות לדמגנטייזר
כמו קלטות שמע עם סוללה פנימית(מערכת גלגלי שיניים)
שעשו עבודה טובה לי היתה כזאת אנסה לחפש
לטייפ דק קלטות שמע
אולי עוד ניתן למצוא אותן
וההפעלה פשוטה

בזמנו היו קלטות יעודיות לדמגנטייזר
כמו קלטות שמע עם סוללה פנימית(מערכת גלגלי שיניים)
שעשו עבודה טובה לי היתה כזאת אנסה לחפש
לטייפ דק קלטות שמע
אולי עוד ניתן למצוא אותן
וההפעלה פשוטה