אמנם איחרתי מעט..עבודה מה לעשות
אבל היה כיף...כמו כנס משפחתי..הפסדתי את ההרצאה של עופר לצערי אבל אני מניח שבקרוב אקרא אותה באיזה מאמר במגזין יוקרתי כי מבחינה טכנולוגית עופר מקדים את כולנו בשנות אור

...תודה למרטין שהוא הלב והמנוע -רץ תמיד ודואג שהכל יהיה פיקס

...כל הכבוד
ותודה מיוחדת לחיים אשר למרות שנקרא לחלץ צוללת צהובה(מכבי תל אביב) שספגה 4 שערים מקבוצת פאר כמו עכו אשר מאז תקופת נפוליאון לא הבקיעה כל כך הרבה שערים -תודה לחיים שלמרות הכל שמר על חיוך מיליון הדולר שלו..
אמנם הייתי בלי תג אך היה לי כיף לפגוש רבים מהחברה שאני נפגש איתם פה כל יום בשעות מוזרות על גבי הפורום ומבחינתי זו המטרה והכיף האמיתי .
היה לי כיף לראות את נמר למרות שלא הכרנו כי הוא כבר חצי סלבריטי וכל הזמן תפסו אותו.
בדרך כלל אנשים שכינויים נמר אריה וכאלו הם במציאות חתול או שפן במקרה הטוב
אבל כאן הנמר הוא נמר אמיתי אמיתי ...יותר בגוון פנתר אבל בהחלט נמר!
סחטין עליך-יש עליך כבוד!!!
ובכלל כיף היה לראות את כולם וממש עקבתי ונהנתי לראות את כל הכינויים המובילים בדמות אנשים נחמדים..
אני חושב שמבחינתי לפגוש את החברה זה הרבה יותר מלשמוע עוד רסיבר או להסתכל על עוד מסך וזה הכיף בשבילי בכנסים האלו.
כי האמת שאנחנו האודיופילים וידאופילים עושים זאת לפחות פעם בשבוע (בדיקה והתרשמות מציוד)לפי המינון המומלץ של הרופאים...אבל בשבילי לפגוש לדוגמא את אלון שמשתף אותנו והולך איתנו צעד צעד במסלול בניית המערכת שלו -תוך התכתבויות על בסיס עיתון יומי בפורום זה הרבה מעבר להתרשמות מרסיבר פיוניר עם כל הכבוד לפיוניר ויש כבוד..
אני לא יודע אם אני משקף דעת רבים אך זו דעתי וזה הכיף מבחינתי במפגשים האלו..
ולכן עיצה בונה קטנטנה לצוות המארגן-תנו מעט יותר זמן ודגש למפגש- החברתי וקבעו מראש הקצבת זמן לקטע השיווקי פירסומי של המארח .
לסיום תודה גדולה ללייזר סיטי על האירוח

אתם יכולים להתגאות לדעתי בתואר החנות היפה והמסוגננת ביותר בארץ...בנוסף על היחס הטוב שעבר בירושה מהמקום הקודם..אין ספק שהחנות שלכם יכולה לפאר גם את רחוב אוקספורד בלונדון!!
תודה לכולם -להתראות בארוע הבא!