עזרה בקניית אוזנית
הי,
אני מחפש לקנות אוזניות למכשיר ה-Cowon i9 שלי.
אני לא מבין כלום בעולם האוזניות, אבל חשוב לי הדברים הבאים:
1. אוזניותכפתור או in-ear, העיקר שיהיה נוח.
2. שיהיה שליטה של ווליום מהכבל
3. איכות טובה עם בס טוב.
4. אני שומע מגוון סוגי מוסיקה - ג'אז, רוק (שקט ורועש), אלקטרוני, בלוז... כנעט הכל למעט טכנו וטאנסים.
התקציב שלי הוא בין 100 ל150 ש"ח.
ראיתי שיש אוזניות גם ב-500 ש"ח ומעלה, אני לא צריך משהו עם איכות מטורפת אבל משהו שיהיה יותר טוב מהאוזניות שהגיעו עם המכשיר.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה
אני מחפש לקנות אוזניות למכשיר ה-Cowon i9 שלי.
אני לא מבין כלום בעולם האוזניות, אבל חשוב לי הדברים הבאים:
1. אוזניותכפתור או in-ear, העיקר שיהיה נוח.
2. שיהיה שליטה של ווליום מהכבל
3. איכות טובה עם בס טוב.
4. אני שומע מגוון סוגי מוסיקה - ג'אז, רוק (שקט ורועש), אלקטרוני, בלוז... כנעט הכל למעט טכנו וטאנסים.
התקציב שלי הוא בין 100 ל150 ש"ח.
ראיתי שיש אוזניות גם ב-500 ש"ח ומעלה, אני לא צריך משהו עם איכות מטורפת אבל משהו שיהיה יותר טוב מהאוזניות שהגיעו עם המכשיר.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה
אוזניות של ~150 ש"ח עם נגן כזה זה ביזבוז, קנית נגן של 200$+ תשקיע איזה 50$ דולר באוזניות, אתה תשמע הבדל רציני מCX300 המצויות. אני יכול להמליץ לך מניסיון אישי על NuForce NE-7M, אחת האוזניות היותר משתלמות שאפשר למצוא עם מיק, אפשר לקנות ב-60$ עם משלוח מאיביי.
דבר ראשון, תאמין לי הייתי שמח להשקיע הרבה באוזניות אבל לצערי באמת שאין לי.Ilyan כתב:אוזניות של ~150 ש"ח עם נגן כזה זה ביזבוז, קנית נגן של 200$+ תשקיע איזה 50$ דולר באוזניות, אתה תשמע הבדל רציני מCX300 המצויות. אני יכול להמליץ לך מניסיון אישי על NuForce NE-7M, אחת האוזניות היותר משתלמות שאפשר למצוא עם מיק, אפשר לקנות ב-60$ עם משלוח מאיביי....
לגבי ה-nuforce, ראיתי שאלה אוזניות שמויעדות כביכול לסלולריים, מגיעות עם מיקרופון... הן גם באמת יקרות מדי בשבילי.
לגבי ה-CX300, אני בטוח שהם יותר טובות מהאוזניות שהגיעו עם ה-cowon, והן גם בתקציב אבל אין להן שליטה על הווליום.
יש עוד משהו שיכול להתאים?
OK... מה זה מתאם מיקרופון ולמה אני צריך כזה?
מה באמת העניין עם AKG, הם בסדר? כי בניגוד לכל שאר החברות, עליהם לא שמעתי עד שנכנסתי לבאג...
האם הם יותר איכותיות מהאוזניות שהגיעו עם ה-cowon?
ראיתי שדגם K315 שלהם מגיע עם ווסת ווליום, הוא שווה משהו או שחבל על הכסף?
אם תגידו לי שאוזניות ב-150 ש"ח לא יישמעו לי שונה ממה שיש לי עכשיו אז אני אמתין עם זה עד שיהי לי יותר כסף.
מה באמת העניין עם AKG, הם בסדר? כי בניגוד לכל שאר החברות, עליהם לא שמעתי עד שנכנסתי לבאג...
האם הם יותר איכותיות מהאוזניות שהגיעו עם ה-cowon?
ראיתי שדגם K315 שלהם מגיע עם ווסת ווליום, הוא שווה משהו או שחבל על הכסף?
אם תגידו לי שאוזניות ב-150 ש"ח לא יישמעו לי שונה ממה שיש לי עכשיו אז אני אמתין עם זה עד שיהי לי יותר כסף.
הם בהחלט יישמעו שונה, השאלה עד כמה אתה תעריך את השוני הזה. תלוי בדגם ותלוי באוזניים שלך. אבל בכללי כן, עדיף לקנות בחכם מוצר שעולה יותר ושבתמורה אתה יוצא עם שיפור משמעותי בסאונד. אני שמעתי את הNuforce 7M והCX300, הן לא באותה רמה.bluenote כתב:אם תגידו לי שאוזניות ב-150 ש"ח לא יישמעו לי שונה ממה שיש לי עכשיו אז אני אמתין עם זה עד שיהי לי יותר כסף....
מתאם מיקרופון:

רק שתדע, התווך הזה בין הנגן לאוזניות כנראה יוסיף HISS, תבקש לחבר לנגן ולבדוק אם זה שמיע לך.
מה הכוונה, שהם לא באותה רמה מול אוזניות רגילות או אחד מול השני?אני שמעתי את הNuforce 7M והCX300, הן לא באותה רמה...
לאיזה תווך אתה מתכוון?רק שתדע, התווך הזה בין הנגן לאוזניות כנראה יוסיף HISS, תבקש לחבר לנגן ולבדוק אם זה שמיע לך....
עדין לא הבנתי מה התפקיד של מתאם המיקרופון הזה? אני לא צריך מיקרופון...
בסה"כ יש לי שמיעה די חדה עם שימת לב לפרטים וניואנסים קטנים, אז נראה לי שאני באמת אחכה קצת ואקנה בעתיד משהו טוב יותר אך יקר יותר.
אתה צריך להגדיל את התקציב אם אתה רוצה להנות מהנגן שלך כמו שצריך:
http://www.netoneto.co.il/pl_product~410~18~56.htm
http://www.netoneto.co.il/pl_product~410~18~56.htm