יש לכם שעה לשרוף בשדה התעופה בהונג קונג?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://playstation.joystiq.com/2010/01/ ... s3-kiosks/
למקרה שנתקעתם בקונקשיין או שסתם יש לכם טיסה שיוצאת מ/אל שדה התעופה בהונג קונג, כנראה שתשמחו לדעת שמהיום הנהלת השדה תעופה מעמידה לרשותכם 12 עמדות PS3 עם משחקים מובילים כגון Fantasy XIII ו Uncharted 2 להנאתכם, חינם אין כסף...
למקרה שנתקעתם בקונקשיין או שסתם יש לכם טיסה שיוצאת מ/אל שדה התעופה בהונג קונג, כנראה שתשמחו לדעת שמהיום הנהלת השדה תעופה מעמידה לרשותכם 12 עמדות PS3 עם משחקים מובילים כגון Fantasy XIII ו Uncharted 2 להנאתכם, חינם אין כסף...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
12 עמדות? כמה ימים מראש אני צריך לעשות צ'ק אין בשביל להספיק גם לשחק קצת אחרי העמידה בתור?
בכל מקרה, אין ספק ש FF13 הוא משחק קז'ואל נהדר בשביל להעביר קצת זמן בשדה התעופה
בכל מקרה, אין ספק ש FF13 הוא משחק קז'ואל נהדר בשביל להעביר קצת זמן בשדה התעופה
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, שמתי שאפשר לסיים אותו בשעה ורבע
אני מניח ש 12 עמדות זה סביר אם תיקח בחשבון שרב הנוסעים הם לא ממש קהל היעד של משחקים (אנשי עסקים? אימהות? ילדים קטנים?). בנוסף שמו שם את המשחקים היותר טובים בשביל לעורר באנשים את הרצון לרכוש אותם ואת הקונסולה ולא לתת להם את ההזדמנות לסיים את המשחק בחינם (אלא אם כן אתה נוסע מתמיד
). זה יותר פירסומת לקונסולה משירות לקהל לדעתי האישית.
אני מניח ש 12 עמדות זה סביר אם תיקח בחשבון שרב הנוסעים הם לא ממש קהל היעד של משחקים (אנשי עסקים? אימהות? ילדים קטנים?). בנוסף שמו שם את המשחקים היותר טובים בשביל לעורר באנשים את הרצון לרכוש אותם ואת הקונסולה ולא לתת להם את ההזדמנות לסיים את המשחק בחינם (אלא אם כן אתה נוסע מתמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני חייב לציין שמי שאוהב טכנולוגיה ועובר בשדה התעופה של HK ונשאר שם (במקום לצאת לעיר עצמה), שיתן לעצמו כאפה גדולה בשבילי.
זה ממש נחמד שנותנים לנוסעים אפשרות להעביר את זמן בכיף ונחת,אבל איכשהו אני רואה את זה נגמר בזה ש12 איש ישתלטו על העמדות עד שהם יסיימו את המשחק.
חבל שבארץ זה לא יתפוס אני כבר מדמיין תנומות של ערס עם PS3 ביד בורח מהאבטחה של שדה התעופה.
חבל שבארץ זה לא יתפוס אני כבר מדמיין תנומות של ערס עם PS3 ביד בורח מהאבטחה של שדה התעופה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

BarBA - ההנחה שלך נכונה רק אם יש 12 ישראלים בו זמנית בשדה התעופה

הייתי לפני שבועיים ולא ראיתי...Huber כתב:http://playstation.joystiq.com/2010/01/ ... s3-kiosks/
למקרה שנתקעתם בקונקשיין או שסתם יש לכם טיסה שיוצאת מ/אל שדה התעופה בהונג קונג, כנראה שתשמחו לדעת שמהיום הנהלת השדה תעופה מעמידה לרשותכם 12 עמדות PS3 עם משחקים מובילים כגון Fantasy XIII ו Uncharted 2 להנאתכם, חינם אין כסף......
אהיה שוב בעוד 3 שבועות אז אבדוק את הנושא ואדווח....