ממיר חדש מבית NowCom דגם HD
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46383
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הוא יכול לקלוט HD, במידה וה DTT בארץ יכיל שידורים כאלו.
חוסר ביציאת HDMI כפי שקיים עם מודל ה NC8336 זה חסרון גדול. כיום אני מעביר סך הכל 5 (!!!) כבלי RCA מהמקלט למסך: 3 עבור קומפוננט ועוד 2 עבור אודיו. הדגם הזה עם יציאת ה HDMI הגיע בדיוק בזמן (עבורי לפחות).
חוסר ביציאת HDMI כפי שקיים עם מודל ה NC8336 זה חסרון גדול. כיום אני מעביר סך הכל 5 (!!!) כבלי RCA מהמקלט למסך: 3 עבור קומפוננט ועוד 2 עבור אודיו. הדגם הזה עם יציאת ה HDMI הגיע בדיוק בזמן (עבורי לפחות).
חיבור HDMI לבד לא סיבה מספיק טובה לעבור. קודם כל שה-NC8336 יגיע ליציבות גדולה יותר ופיצ'רים שמתאימים לצרכים שלנו. נכון שלעומת הממירים האחרים NC כנראה מוביל בקצת (לא בהרבה)ziv_r כתב:הוא יכול לקלוט HD, במידה וה DTT בארץ יכיל שידורים כאלו.
חוסר ביציאת HDMI כפי שקיים עם מודל ה NC8336 זה חסרון גדול. כיום אני מעביר סך הכל 5 (!!!) כבלי RCA מהמקלט למסך: 3 עבור קומפוננט ועוד 2 עבור אודיו. הדגם הזה עם יציאת ה HDMI הגיע בדיוק בזמן (עבורי לפחות)....
וגם אם נניח שהתפריטים הם ב-HD, בוא נזכור שהתפריטים הנוכחיים לא יצירת אומנות גם כן.
בקיצור, נכון לעכשיו, הממיר שלי טוב לראות שידורים חיים, אפילו ה-timeshifiting לא עובד חלק. ויש רשימה ארוכה של נושאים Look & Feel שצריכים להיות מתוקנים לפני שאני אשקיע עוד כסף בממיר HD של NC.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שם היבואן רשום בכותרת השרשור.
סביר להניח כי ניתן יהיה למצוא את המקלט אצל המשווקים המורשים בזמן הקרוב. אני מניח כי את רשימת המשווקים ניתן להשיג אם תיצור קשר עם היבואן.
אומנם לא הרבה, אבל מצורפת תמונת "ריגול" של המקלט.
יש לציין כי יגיע גם דגם נוסף של המקלט בעל חיבור USB אחורי.
סביר להניח כי ניתן יהיה למצוא את המקלט אצל המשווקים המורשים בזמן הקרוב. אני מניח כי את רשימת המשווקים ניתן להשיג אם תיצור קשר עם היבואן.
אומנם לא הרבה, אבל מצורפת תמונת "ריגול" של המקלט.
יש לציין כי יגיע גם דגם נוסף של המקלט בעל חיבור USB אחורי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם הוא בדיוק כמו דגם ה SD, רק עם יציאת HDMI ותמיכה עתידית בשידורי HD, לא הייתי משקיע בזה. זה מכשיר נחמד, אבל מלא חסרונות למי שמחפש יותר מיכולת הקלטה מאוד בסיסית.
יש את הממיר שניופאן משווקים תחת המותג PILOT - http://www.hometheater.co.il/vt105062.% ... D7%9C-HDMI
זול מאוד ועל הנייר נשמע מאוד מבטיח (מנגן גם DIVX עם כתוביות).
יש את הממיר שניופאן משווקים תחת המותג PILOT - http://www.hometheater.co.il/vt105062.% ... D7%9C-HDMI
זול מאוד ועל הנייר נשמע מאוד מבטיח (מנגן גם DIVX עם כתוביות).
אני חושב שלפני שקונים ממיר צריך לברר מה הפורמט שאיתו הוא מקליט ולראות האם ניתן לעשות decode לפורמט הזה, אחרת אתה צריך להתחיל גם לקנות ציוד של HD נייד כדי להקליט עליו במקום להקליט לתוך DOK ואז להעביר למחשב.
אני עשיתי את הטעות הזו לקנות ממיר של nowcom שעובד טוב אבל עכשיו צריך לרכוש עוד HD נייד כי הם לא מעוניינים לתת את המקודד של שיטת הקידוד המוזרה שלהם.
בממיר של HD אני מניח ש-DOK לא יספיק כדי להקליט יותר משעתיים...
אני עשיתי את הטעות הזו לקנות ממיר של nowcom שעובד טוב אבל עכשיו צריך לרכוש עוד HD נייד כי הם לא מעוניינים לתת את המקודד של שיטת הקידוד המוזרה שלהם.
בממיר של HD אני מניח ש-DOK לא יספיק כדי להקליט יותר משעתיים...