צריך רעיון לטיול בחו"ל
-
mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ערב טוב לכולם,
רציתי לקבל רעיונות לטיול בחו"ל עם החברה, להלן הפרטים -
עונה - אזור מאי-יוני
משך - שבוע (אולי קצת יותר).
סגנון - שילוב של ערים ותרבות יחד עם טבע.
מגבלות - לא טורקיה, איטליה, קרואטיה, צרפת וגרמניה.
תודה רבה לעונים,
שי
רציתי לקבל רעיונות לטיול בחו"ל עם החברה, להלן הפרטים -
עונה - אזור מאי-יוני
משך - שבוע (אולי קצת יותר).
סגנון - שילוב של ערים ותרבות יחד עם טבע.
מגבלות - לא טורקיה, איטליה, קרואטיה, צרפת וגרמניה.
תודה רבה לעונים,
שי
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
לא חסרים מקומות
האי הבריטי: לונדון בשילוב איזור האגמים באנגליה, אירלנד, סקוטלנד
נורבגיה, ניתן לעשות טיול אוסלו, ברגן וכל אזור הפיורדים
איסלנד, טיול יקר יחסית, אבל מדהים
שוויץ, ערים ועיירות מקסימות ונופים שחבל"ז
הקיצר, יש עוד המון רעיונות. מה התקציב שלכם, יש רכב?
האי הבריטי: לונדון בשילוב איזור האגמים באנגליה, אירלנד, סקוטלנד
נורבגיה, ניתן לעשות טיול אוסלו, ברגן וכל אזור הפיורדים
איסלנד, טיול יקר יחסית, אבל מדהים
שוויץ, ערים ועיירות מקסימות ונופים שחבל"ז
הקיצר, יש עוד המון רעיונות. מה התקציב שלכם, יש רכב?
-
mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כן - רק שבטרקים הכוונה לטיולי יום בלי לינה בשטח.ride כתב:יוני זו תקופה מצויינת לכל היעדים שציינתי (כמובן שבגלל שמדובר באירופה, הכל יכול לקרות). בכל מקרה לא מדובר בטיולי שיזוף, אלא שילוב של ערים וטרקים...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
איפה שלא הייתי בשוויץ נהנתי. אם אתם חובבי הרפתקאות, ניתן לעשות את הבאנג'י הכי גבוה בעולם שם. אני בזמנו קפצתי רק מרכבל, אבל גם היה נחמד. יש מלא הרים שניתן לטפס עליהם (או לעלות ברכבל) ואז לרדת רגלית. ממליץ על אתר למטייל, יש שם המלצות למסלולים ונקודות חן, תבחרו מה שקורץ לכם.
שוויץ אינה גדולה ובקלות ניתן לעשות בה טיולי כוכב.
שוויץ אינה גדולה ובקלות ניתן לעשות בה טיולי כוכב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
ממליץ גם על נורבגיה ואירלנד.
בשבוע אפשר לעשות הרבה מאוד בשניהם, עם הרבה הנאה....
בשניהם גם צריך להיות נהגים טובים מאוד - באירלנד נוהגים הפוך (בצד שמאל). האמת שמתרגלים לזה מהר מאוד... הכפרים הקטנים לאורך הדרך זו חוויה מאוד מיוחדת, עם הפאבים הקטנים בכל מקום, הטירות לאורך הדרך וכמובן צוקי מוהר. לדאבלין עצמה נראה לי מספיק יום יומיים גג. כאמור - עם זה תתיעץ עם מרטין.
ובנורבגיה, באזורי הפיורדים, הכבישים מאוד מסוכנים וצרים, אבל מה שרואים שם הוא מדהים...
הייתי מוסיף גם את הולנד בשילוב עם בלגיה. פחות אני מדבר על אמסטרדם עצמה, יותר על הכפרים הקטנים, האפטלינג שגם אתם תהנו שם. משם אפשר לעבור לבלגיה, אנטוורפן שזו עיר מאוד מיוחדת. לא תרגישו בהבדל, שגם שם מדברים הולנית. משם להמשיך לברוז' - עיר נמל מהממת עם גוון עתיק גותיי, ולא תעשייתי. זהו יעד מאוד מבוקש. אפשר לוותר על בריסל ואין צורך להגיע לשם אם יש הגבלת זמן... המקומות האלה די קרובים אחד לשני ולא מדובר בנסיעות מוגזמות (הכל יחסי כמובן)...
בשבוע אפשר לעשות הרבה מאוד בשניהם, עם הרבה הנאה....
בשניהם גם צריך להיות נהגים טובים מאוד - באירלנד נוהגים הפוך (בצד שמאל). האמת שמתרגלים לזה מהר מאוד... הכפרים הקטנים לאורך הדרך זו חוויה מאוד מיוחדת, עם הפאבים הקטנים בכל מקום, הטירות לאורך הדרך וכמובן צוקי מוהר. לדאבלין עצמה נראה לי מספיק יום יומיים גג. כאמור - עם זה תתיעץ עם מרטין.
ובנורבגיה, באזורי הפיורדים, הכבישים מאוד מסוכנים וצרים, אבל מה שרואים שם הוא מדהים...
הייתי מוסיף גם את הולנד בשילוב עם בלגיה. פחות אני מדבר על אמסטרדם עצמה, יותר על הכפרים הקטנים, האפטלינג שגם אתם תהנו שם. משם אפשר לעבור לבלגיה, אנטוורפן שזו עיר מאוד מיוחדת. לא תרגישו בהבדל, שגם שם מדברים הולנית. משם להמשיך לברוז' - עיר נמל מהממת עם גוון עתיק גותיי, ולא תעשייתי. זהו יעד מאוד מבוקש. אפשר לוותר על בריסל ואין צורך להגיע לשם אם יש הגבלת זמן... המקומות האלה די קרובים אחד לשני ולא מדובר בנסיעות מוגזמות (הכל יחסי כמובן)...
מסכים עם כל הנ"ל ובעיקר עם "יש עוד המון רעיונות" של ride,
חוץ משאת לונדון והלייק דיסטריקט לא הייתי משלב פשוט בגלל קוצר זמן. לונדון זו לא עיר של יום-יומיים.
בערך כל מדינה באירופה תתאים (ואירופה זה רק כדי לא להעמיס על שבוע אחד הוצאות טיסה גבוהות ועייפות של ג'ט לאג).
או שתנסה בכל זאת לכוון לפי דברים יותר ספציפיים, או תטיל קוביה, ובהמשך החיים תגיע למקומות האחרים.
עלות - קח בחשבון שיש מדינות שהן הרבה יותר יקרות מאחרות.
מאי-יוני - הייתי אומר שזו התקופה האידיאלית לאירופה, וזאת למרות שבחלק מהארצות יש אז יותר משקעים.
לא קר מידי, לא חם מידי, הרבה אור שמש (במיוחד בצפון) והכי חשוב - לפני גלי התיירות של יולי-אוגוסט.
בכל מקרה, חייבים לצאת מהראש הישראלי שלא מטיילים בחוץ בגשם.
חוץ משאת לונדון והלייק דיסטריקט לא הייתי משלב פשוט בגלל קוצר זמן. לונדון זו לא עיר של יום-יומיים.
בערך כל מדינה באירופה תתאים (ואירופה זה רק כדי לא להעמיס על שבוע אחד הוצאות טיסה גבוהות ועייפות של ג'ט לאג).
או שתנסה בכל זאת לכוון לפי דברים יותר ספציפיים, או תטיל קוביה, ובהמשך החיים תגיע למקומות האחרים.
עלות - קח בחשבון שיש מדינות שהן הרבה יותר יקרות מאחרות.
מאי-יוני - הייתי אומר שזו התקופה האידיאלית לאירופה, וזאת למרות שבחלק מהארצות יש אז יותר משקעים.
לא קר מידי, לא חם מידי, הרבה אור שמש (במיוחד בצפון) והכי חשוב - לפני גלי התיירות של יולי-אוגוסט.
בכל מקרה, חייבים לצאת מהראש הישראלי שלא מטיילים בחוץ בגשם.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 26/01/2010 0:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה