מדיה סנטר ו yammm
אני משתמש במדיה סנטר 7 ועם תוכנת yammm שמסדרת לי את תקיית הסרטים בצורה מאוד נוחה ויפה.
אבל, כל פעם שאני נכנס לסרטים במדיה סנטר התיקייה "משתגעת" נטענת כמה שניות והסרטים מתחילים לרוץ בלי הפסקה, אחרי חצי דקה לערך, הכל נרגע ואפשר לראות סרט..
משהו מכיר ? יודע מה הסיבה?
אבל, כל פעם שאני נכנס לסרטים במדיה סנטר התיקייה "משתגעת" נטענת כמה שניות והסרטים מתחילים לרוץ בלי הפסקה, אחרי חצי דקה לערך, הכל נרגע ואפשר לראות סרט..
גם אני נתקלתי בזה
גם אני נתקלתי בזה , ניסיתי הרבה דברים , זה קורה במיוחד ב חלוקה על פי זנרים , לדעתי הוא לא עובד טוב עם קבצים כגון AVI,MKV וכדומה , שהיה לי רק מבנה של DVD (video_ts) לא הייתה לי בעיה וגם הכל עלה מהר
כנראה עוד באג מבית מיקרוסופט שלא מסוגלים לתת מוצר ללא תקלות ,
אני עברתי ל MEDIA BROWSER גם יותר יפה וגם אין לי בעיות
למרות שאני תמיד מעדיף את מה מובנה ולא PLUGIN
כנראה עוד באג מבית מיקרוסופט שלא מסוגלים לתת מוצר ללא תקלות ,
אני עברתי ל MEDIA BROWSER גם יותר יפה וגם אין לי בעיות
למרות שאני תמיד מעדיף את מה מובנה ולא PLUGIN
מי עוד נתקל בזה ?
אני משתמש במדיה סנטר 7 ועם תוכנת yammm שמסדרת לי את תקיית הסרטים בצורה מאוד נוחה ויפה.
http://www.hometheater.co.il/vt104510
העתקתי את זה משירשור אחר אני גם נתקלתי בזה , מעניין עם משהוא הצליח למצוא את הסיבה
אני כבר השתגעתי בנסיון למצוא את הסיבה
http://www.hometheater.co.il/vt104510
העתקתי את זה משירשור אחר אני גם נתקלתי בזה , מעניין עם משהוא הצליח למצוא את הסיבה
אני כבר השתגעתי בנסיון למצוא את הסיבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ilancoll, אין צורך לפתוח עוד שרשור באותו נושא. שילבתי את השרשורים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
hharel כתב:אני משתמש במדיה סנטר 7 ועם תוכנת yammm שמסדרת לי את תקיית הסרטים בצורה מאוד נוחה ויפה.
משהו מכיר ? יודע מה הסיבה?...
למה אני לא יכול לערוך הודעה קודמת?
הפתרון לדעתי הוא בסינון, שים לב שהסינון הוא לפי שם ולא לפי ז'אנר, שנה או לא עלינו לפי שחקן.
אצלי זה גם התחיל פתאום עד שמתי לב שאני מסדר אותם לפי ג'נאר עברתי לפי שם והופ הכול הסתדר.
מוזר ביותר. אצלי זה אוטומטית לפי שם, והכול עובד. לפי ז'אנר הוא לא יודע לסדר ולכן הוא נכנס להתקף חרדה של לופים לא סופים.hharel כתב:נכון.
אבל שים לב שהוא עולה אוטומטית לפי ז'אנר, ורק אח"כ אפשר לשנות לפי שם..
חוץ מזה כל העניין של סידור לפי ז'אנר לא עובד. רק בפעם הראשונה שמעלים סרט חדש הוא מופיע בז'אנר שלו, ואח"כ מתחלף לכללי.. מוזר....
שלחתי לך בהודעה פרטית קישור למשהו שיכול לעזור לך.
זה לא הגיוני
זה באג , יש את האופציה לסדר לפי זנאר כי זה אמור לעבוד זה לא אמור לקפוץ
דרך אגב גם אם אתה שם קובץ XML עם המידע של הסרט לפעמים זה לא מראה אותו
דרך אגב גם אם אתה שם קובץ XML עם המידע של הסרט לפעמים זה לא מראה אותו