עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתית
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני קונה טלויזיה fullhd ועשיתי בדיקה בחנויות ואני מתלבט מה כדאי מהרסיברים האלה
ONKYO SR307
YAMAHA HTR 6140
harman kardon avr142
ויש לי כרטיס קול realtek HD audio וכרטיס מסך שתומך גם HD ואני רוצה שיהיה לי תאופציה לעבוד עם זה..
ולגבי רמקולים אני ראיתי 4 רמקולים קדמיים ואחוריים קטנים סנטר וסאב שזה מה שמתאים לי אני לא רוצה תגדולים..
אני אוהב איכות זה ישמש אותי גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים..
הציעו לי canton x60 100rms
jblscs200-sbk
Jamo A102
אני מוכן להשקיע על המערכת עד 4000 ש"ח אני לא הכי מבין בזה אז אני אשמח אם תעזרו לי ואני הבנתי שהארמן קרדון לא תומך בפורמטים חדשים או משהו כזה אשמח לדעת הכל..
ONKYO SR307
YAMAHA HTR 6140
harman kardon avr142
ויש לי כרטיס קול realtek HD audio וכרטיס מסך שתומך גם HD ואני רוצה שיהיה לי תאופציה לעבוד עם זה..
ולגבי רמקולים אני ראיתי 4 רמקולים קדמיים ואחוריים קטנים סנטר וסאב שזה מה שמתאים לי אני לא רוצה תגדולים..
אני אוהב איכות זה ישמש אותי גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים..
הציעו לי canton x60 100rms
jblscs200-sbk
Jamo A102
אני מוכן להשקיע על המערכת עד 4000 ש"ח אני לא הכי מבין בזה אז אני אשמח אם תעזרו לי ואני הבנתי שהארמן קרדון לא תומך בפורמטים חדשים או משהו כזה אשמח לדעת הכל..
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

מישהו? פשוט אני מת לקנות כבר ואני מחכה לעזרה שלכם..
היי,erangiladi כתב:מישהו? פשוט אני מת לקנות כבר ואני מחכה לעזרה שלכם.....
האם השימוש הוא קולנוע ביתי בלבד ללא האזנה למוזיקה ?
רשמת שהציעו לך מספר אפשרויות, האם האזנת להם או רק קיבלת הצעת מחיר ?
במידה והאזנת, מה אהבת ? האם הרגשת הבדלים ?
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

לא, השימוש הוא גם למוזיקה אני אוהב איכות..
שמעתי את הרסיבר של הימהה עם הרמקולים של הקאנטון והיה נחמד לגמרי אבל תמיד טוב לבדוק עוד אופציות
בחנות אחרת הציעו לי את האונקיו עם הג'אמו אבל הייתה להם שם בעיה קצת עם המערכת אז לא יצא לי לשמוע ממש..
ובחנות השלישית הציעו לי את ההארמן קרדון עם הרמקולים של הJBL אבל אין אפשרות לשמוע כי זה לא מחובר...
לא יודע למה חשבתי ללכת על הארמן קרדון שמעתי הם טובים אבל מבאס שאני לא שומע מה יוצא משם וגם הבנתי שזה לא תומך HD סאונד ווידאו..
אני לא הכי מבין בזה בגלל זה באתי לשאול פה מהתנסות של אנשים בפורום..
ועוד שאלה ששאלתי בחנות אחרת על הYAMAHA HTR 6140 הם אומרים לי זה *** סיני חחח זה מה שהרתיע אותי שאני לא יקנה סתם..
אני גר בבאר שבע ואני לא מכיר משהו מקצועי ממש פה אז אני מנסה להסתמך עם מה שיש ועם הפורום הזה..
שמעתי את הרסיבר של הימהה עם הרמקולים של הקאנטון והיה נחמד לגמרי אבל תמיד טוב לבדוק עוד אופציות
בחנות אחרת הציעו לי את האונקיו עם הג'אמו אבל הייתה להם שם בעיה קצת עם המערכת אז לא יצא לי לשמוע ממש..
ובחנות השלישית הציעו לי את ההארמן קרדון עם הרמקולים של הJBL אבל אין אפשרות לשמוע כי זה לא מחובר...
לא יודע למה חשבתי ללכת על הארמן קרדון שמעתי הם טובים אבל מבאס שאני לא שומע מה יוצא משם וגם הבנתי שזה לא תומך HD סאונד ווידאו..
אני לא הכי מבין בזה בגלל זה באתי לשאול פה מהתנסות של אנשים בפורום..
ועוד שאלה ששאלתי בחנות אחרת על הYAMAHA HTR 6140 הם אומרים לי זה *** סיני חחח זה מה שהרתיע אותי שאני לא יקנה סתם..
אני גר בבאר שבע ואני לא מכיר משהו מקצועי ממש פה אז אני מנסה להסתמך עם מה שיש ועם הפורום הזה..
לפי דעתי,
אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה, ויודע להעריך סאונד טוב הבחירה בסט סטאליטים לא תהיה טובה - בלשון המעטה.
אני מאוד ממליץ לך לנסות לחפש ציודים ביד שניה (יש פה באתר)
עדיפות שניה וכך אני הייתי עושה, ממתין עם הרכישה עד שהיה מתאפשר לי לשפר את התקציב.
במידה ואתה לא מעוניין לרכוש יד שניה או להמתין עם הרכישה, רק האזנה לסטים תוכל לעזור לך לבחור בינהם.
לגבי חנויות באיזור הדרום - אני לא מכיר מכיוון שאני תושב המרכז, תמתין עד שהחברים פה ימליצו.
אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה, ויודע להעריך סאונד טוב הבחירה בסט סטאליטים לא תהיה טובה - בלשון המעטה.
אני מאוד ממליץ לך לנסות לחפש ציודים ביד שניה (יש פה באתר)
עדיפות שניה וכך אני הייתי עושה, ממתין עם הרכישה עד שהיה מתאפשר לי לשפר את התקציב.
במידה ואתה לא מעוניין לרכוש יד שניה או להמתין עם הרכישה, רק האזנה לסטים תוכל לעזור לך לבחור בינהם.
לגבי חנויות באיזור הדרום - אני לא מכיר מכיוון שאני תושב המרכז, תמתין עד שהחברים פה ימליצו.
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

אני חושב שאני אחכה לעוד תגובות..
יד שניה אני לא רוצה לקנות..
רק תגיד לי הימהה זה באמת סיני ועל הפנים? ואם אני ישקיע עוד טיפה כסף ויביא את הavr255 מה אתה אומר?
רק תגיד לי הימהה זה באמת סיני ועל הפנים? ואם אני ישקיע עוד טיפה כסף ויביא את הavr255 מה אתה אומר?
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... Id=7718944
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId ... emId=75625
הרמקולים טובים יחסית למחיר שלהם והרסיבר יחסית עדכני מבחינת פורמטים של סאונד. זה מה שאני אישית הייתי בוחר בתקציב שלך.
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId ... emId=75625
הרמקולים טובים יחסית למחיר שלהם והרסיבר יחסית עדכני מבחינת פורמטים של סאונד. זה מה שאני אישית הייתי בוחר בתקציב שלך.
לא, ימהה זו לא חברה על הפנים - בלשון המעטה.erangiladi כתב:אני חושב שאני אחכה לעוד תגובות..
רק תגיד לי הימהה זה באמת סיני ועל הפנים? ואם אני ישקיע עוד טיפה כסף ויביא את הavr255 מה אתה אומר?...
זו חברה שדי מובילה בתחומה, כמו עוד חברות בתחום כגון פיוניר, דנון, אונקיו (מה שזאב הציע לך) ועוד
אגב, אני רכשתי שבוע שעבר רסיבר של ימהה ב- 4500 ש"ח
כמובן שישנן חברות טובות ויותר וטובות פחות, הכל יחסי...
מה שחשוב מבחינתך זה לקבוע את איזור התקציב לרסיבר/מגבר ולרכוש את המוצר עם התמורה הכי טובה מבין החברות שמציעות בסיגמנט המחיר שבחרת.
בהצלחה
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה zeev שתדע שאני הולך עם ההצעה שלך ברצינות רבה.. אם יש עוד טיפים משהו אני אשמח..
למה לא רשום את הדגם של הרמקולים? כי אני רוצה לחפש אותם בעוד מקומות..
דרך אגב ה AVR255 גם במחירים של הTXSR507 מה אתם אומרים הוא עולה עליו?
למה לא רשום את הדגם של הרמקולים? כי אני רוצה לחפש אותם בעוד מקומות..
דרך אגב ה AVR255 גם במחירים של הTXSR507 מה אתם אומרים הוא עולה עליו?
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

חח קצת עלינו בתקציב
תודה אחי..
-
erangiladi
-
- חבר שרק התחיל

סבבה אנ יבדוק פה אני מקווה שיש במלאי תודה רבה!