צפייה בתכני HD ברשת אלחוטית עם TVIX 6600
שלום חברים,
רציתי לשאול אם יש למשהו ניסיון עם ה-TVIX 6600 וצפייה בסרטי 1080P דרך רשת אלחוטית.
אני מחובר עם מודם-ראוטר של HOT (בתקן G) ויש לי כרטיס רשת מובנה בלפטופ שהוא גם תקן G.
האם אוכל לצפות בסרטים באיכות 1080P בלי קפיצות (היות ואין לי ראוטר תקן N) או שמספיק שלסטרימר עצמו יש WIFI תקן N מובנה?
ואם לא - מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? לפי מיטב ידיעתי אין ל-HOT מודם-ראוטר בתקן N ... השאלה אם צריך את זה בכלל?
תודה
עופר.
רציתי לשאול אם יש למשהו ניסיון עם ה-TVIX 6600 וצפייה בסרטי 1080P דרך רשת אלחוטית.
אני מחובר עם מודם-ראוטר של HOT (בתקן G) ויש לי כרטיס רשת מובנה בלפטופ שהוא גם תקן G.
האם אוכל לצפות בסרטים באיכות 1080P בלי קפיצות (היות ואין לי ראוטר תקן N) או שמספיק שלסטרימר עצמו יש WIFI תקן N מובנה?
ואם לא - מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? לפי מיטב ידיעתי אין ל-HOT מודם-ראוטר בתקן N ... השאלה אם צריך את זה בכלל?
תודה
עופר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בגדול, מה שצריך לעשות זה פשוט להוסיף גם ראוטר לעסק.
הראוטר יתחבר לאינטרנט והמחשב + 6600 יקבלו את מנת האינטרנט הדרושה להם.
ראוטר סביר בתקן N (משהו כמו LEVEL ONE) יכול לעלות אפילו 300 ש"ח ומטה.
ראוטר סביר בתקן N (משהו כמו LEVEL ONE) יכול לעלות אפילו 300 ש"ח ומטה.
האם ה 1080P יעבוד חלק ב N ?oferlaor כתב:בגדול, מה שצריך לעשות זה פשוט להוסיף גם ראוטר לעסק.
ראוטר סביר בתקן N (משהו כמו LEVEL ONE) יכול לעלות אפילו 300 ש"ח ומטה....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אין צ'אנס שיעבוד חלק.mayeast כתב:האם ה 1080P יעבוד חלק ב N ?oferlaor כתב:בגדול, מה שצריך לעשות זה פשוט להוסיף גם ראוטר לעסק.
ראוטר סביר בתקן N (משהו כמו LEVEL ONE) יכול לעלות אפילו 300 ש"ח ומטה.......
שי
זה מה שאני חשבתי, ולכן לא הבנתי את המלצתו של עופרShayosef כתב:אין צ'אנס שיעבוד חלק.mayeast כתב:האם ה 1080P יעבוד חלק ב N ?oferlaor כתב:בגדול, מה שצריך לעשות זה פשוט להוסיף גם ראוטר לעסק.
ראוטר סביר בתקן N (משהו כמו LEVEL ONE) יכול לעלות אפילו 300 ש"ח ומטה..........