רגל של אקסטרימר נשברה אחרי פחות מחודש...
שלי נשברה כבר כשניסיתי לחבר אותה בפעם הראשונה.
באג הקפיצו אותי משירות לקוחות למעבדה, מהמעבדה לחנות, מהחנות לשירות לקוחות... מין לופ אינסופי.
אצלי הוא כרגע שוכב אבל נראה לי שאנסה באמת ליצור קשר עם החברה דרך האתר.
באג הקפיצו אותי משירות לקוחות למעבדה, מהמעבדה לחנות, מהחנות לשירות לקוחות... מין לופ אינסופי.
אצלי הוא כרגע שוכב אבל נראה לי שאנסה באמת ליצור קשר עם החברה דרך האתר.
אל תוותרו להם!
מהנסיון שלי עם "באג" העקשנות משתלמת:
http://www.hometheater.co.il/vt83195.%D ... 7%AA%D7%9D
מהנסיון שלי עם "באג" העקשנות משתלמת:
http://www.hometheater.co.il/vt83195.%D ... 7%AA%D7%9D
אני לא מאמין שהם רוצים 50 שקל על חתיכת הפלסטיק הזאתpargit כתב:שלחתי לחברה הודעה בנושא, מחכה לתשובה.
באג מוכיחים שוב ושוב שיש להם "אחלה" שירות לקוחות...
ד"א לקנות אחד כזה דרך באג עולה 50 שקל... לא נראה לי הגיוני שזה יעלה 50 שקל כשכל המכשיר עולה 750.....
אם הם היו מבינים קצת בשיווק, הם היו רואים את התועלת בעזרה בעלות מינימלית ללקוח למול הפרסום והבאז השלילי שיש עליהם.
קיבלתי מייל תשובה מהחברה שצריך לפנות למי שקניתי ממנו את המכשיר על מנת לקבל שירות ואחריות.
כמובן שאין עם מי לדבר אז שלחתי להם שוב שינסו לעזור מהצד שלהם... מקסימום ניקח 3 שניות ונדביק, השאלה היא אם זה לא יפריע בעתיד אם נצטרך לפתוח אותו (לטובת קירור וכו)?
כמובן שאין עם מי לדבר אז שלחתי להם שוב שינסו לעזור מהצד שלהם... מקסימום ניקח 3 שניות ונדביק, השאלה היא אם זה לא יפריע בעתיד אם נצטרך לפתוח אותו (לטובת קירור וכו)?
פשוט כל הכבוד לחברה הזו.
Dear Moti,
Today Jan. 28th we shipped over your required destination Xtreamer base holder, via regular mail from Hong Kong.
Delivery time should be between 15-20 days.
Hope we could help.
Most Sincerely
Xtreamer.net Sales Manager...
באג וגם חברות אחרות בתחום צריכים ללמוד מהם מה זה שירות לקוחות.pargit כתב:פשוט כל הכבוד לחברה הזו.Dear Moti,
Today Jan. 28th we shipped over your required destination Xtreamer base holder, via regular mail from Hong Kong.
Delivery time should be between 15-20 days.
Hope we could help.
Most Sincerely
Xtreamer.net Sales Manager......
התחילו ברגל שמאל ורק משתפרים מאז.
כל הכבוד