האמת כבר התחרפנתי מכל הבדיקות שאני עושה במערכת שלי, מה אומר לכם, אני כבר לא נהנה, כל דיסק שאני שם, אני מנסה לבדוק מה דפוק בו, האם ההקלטה טובה, לא טובה, האם אני שומע רעשים מוזרים, חברה שלי אומרת שאני מדמיין רעשים שלא נשמעים, איש מקצוע אחד אף הגדיל לעשות ואמר שאני פרנואיד....האמת, כך אני מרגיש.
מה שאני צריך מכם עכשיו זה המלצה לדיסק בדיקה מעין reference כזה. היו כבר כמה שרשורים בעיניין שאני פתחתי לגבי רעשים מוזרים שאני שומע בכמה דיסקים (חלק מכם אמרו אולי זה הטוויטר, חלק אחר אמר אולי הרסיבר נכנס לעיוות). דרך אגב באותם דיסקים מקוריים אני שומע את אותם רעשים באותם קטעים בדיסק בשתי מערכות אחרות בשני סוגים שונים של אוזניות ובדיוק באותו הקטע. לכאורה, הבעיה בדיסק אבל! מה אם שתי המערכות האחרות או שתי האוזניות האחרות נכנסות גם הן לעיוות בתחום התדרים הגבוה?? וכאן נכנסת לפעולה הפאראנויה. מה אומר לכם, הלכה ההנאה....
ואז חשבתי לעצמי, אם היה כזה דיסק או במקרה שלנו הקלטה מסויימת (יעני, תנו שם של דיסק ספציפי) שאיתו הייתי יכול לבדוק כיצד המערכת מתנהגת, או הרמקולים, בתחום התדרים הגבוה, אז אולי אגיע אל הנחלה. אני צריך מכם שמות ספציפיים של הקלטות (חברה, אני הולך לקנות את הדיסקים האלו!!!) שאתם מכירים שהם באיכות מעולה ושאיתם אוכל לבדוק את תחום התדרים הגבוה.
כל דיסק שתמליצו (קלאסית, ג'ז רוק כבד, מה שתגידו( יתקבל בברכה.
תודה, אופיר