מבקש חוות דעת לגבי קניית מכונת קפה חדשה ASCASO BASIC

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
mustang_sali פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום לכולם,

רציתי לשאול לגבי המכונה: ASCASO BASIC

מאחר ואני לא מעוניין להתעסק יותר מדי עם טחינה, אני שוקל לקחת אותה ולהשתמש בפודים.

האם אתם ממליצים?

אם לא - אשמח לשמוע המלצות אחרות.

בברכה,
ג'ק

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

שליחה

עסקה טובה לדעתי, מחיר מעט גבוה אבל מכונה טובה מאוד ויפה מאוד
אישית לא משתגע על פודים אבל זה גם פתרון
כמובן שאני לא ממליץ על הגרסה הייעודית לפודים בלבד - בזבוז כסף
what's next?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720

שליחה

היום האסקסו באות עם עוד ידית לפודים. זה טוב כי ככה אפשר בעתיד לעבור לקפה טחון טרי ולא מתוך פד גזה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712

שליחה

גם אני ממליץ, ומחזק את הנקודה של דבוטאנט - מבטיח לך שבעתיד תרצה לעבור לקפה טחון טרי, והמכונה הזו תומכת גם בזה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

barakdan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391

גם אני היתי פעם בדילמה דומה

שליחה

לפני שנה +- היה איזשהו מבצע שבו הוצעה המכונה הזו בעלות נמוכה. אז לא כל כך הבנתי בעסקי קפה. התחברתי לפורום קפה ושאלתי שאלה דומה לשאלתך (ממש דה-ג'בו). קיבלתי הרבה תשובות שגרמו לי להבין הרבה, הרבה יותר ממה שהבנתי אז.
התוצאה - כיום יש לי מטחנת קפה לליט ומכונת קפה רנצ'ליו סילביה, אני מפיק מהם יום יום קפה מדהים, הפכתי לפריק קפה ואני מבסוט עד הגג... :lol:

דני :קפה מהביל:

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

שליחה

השאלה הנ"ל היא לא טריואלית. מצד אחד מי שרוצה פודים יכול כנראה להסתפק במכונה זולה יותר, ועדיף ייעודית לפודים. שלא לדבר על קפסולות שלטעמי עדיפות בכל היבט מלבד המחיר. מצד שני, הקפה שתקבל מהן סביר ומטה שלא לומר משעמם (מבחר של שלושה סוגים בקפסולות וקצת יותר בפודים). מצד שלישי מי שרוכש מכונת קפה ללא מטחנה יזרוק אותה בבוידעם די מהר או ישתמש ממש מעט. התוצאה לא שווה את ההתעסקות, וקשה להשיג קפה.
בסכום הנ"ל, הטוב ביותר שתקבל זה מכונת גאגיה + מטחנה טובה, ללא ספק בכלל. אבל אז אתה מוותר על האופציה (שהפכה למיותרת?) של פודים
what's next?

גלעד_אינטרפרק
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 156
שם מלא: גלעד מוסקוביץ

שליחה

גילוי נאות - אנחנו יבואני ASCASO לארץ.
פרטים יבשים בלבד:
המכונה הנמכרת היום (דגמי PLUS) שונה משמעותית מהדגמים שנמכרו לפני שנה (וגם מאלה שנמכרות היום עם הנחות).
למכונה נוסף שסתום תלת כיווני והיא מגיעה עם קיט פודים יעודי שכולל ידית נוספת ומסננת ראש תואמת פודים, למיצוי מיטבי של פודים.
בנוסף, מגיעה עם שנתיים אחריות ופילטר לריכוך המים למניעת נזקי אבנית

לגבי השוואת מכונת פודים מול קפסולות - לדעתי האישית אין מה להשוות, בפודים אתה לא מוגבל לספק קפה מסוים ובד"כ תוכל למצוא תערובות איכותיות גם בפודים.
על אחת כמה וכמה כשמדובר במכונה שתומכת גם בפודים וגם בקפה טחון שם תוכל "להתקדם" לקפה טחון בבוא היום.

מאחל לך שתהנה מכל מכונה שתבחר, העיקר שתשתה קפה איכותי ;)

גלעד
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.

יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”