Philips Prestigo SRU9600
אז בזמן שלכל העולם ואחותו יש לוג'יטק הרמוני, ובזמן שאני עוד שניה פותח אוסף שלטים בבית,
התחלתי להתעניין בשלט הזה.
השלט הזה נראה לא רע וגם הביקורות עליו לא רעות.
והוא גם משמעותית יותר זול מההרמוני (בסביבות ה-70$ באיביי כולל משלוח).
מישהו התנסה איתו ? האם הדאטה בייס שלו רחב כמו של ההרמוני ?
המסך מגע שלו מגיב טוב ?
ואם בכללי יש למישהו המלצה לשלט טוב ולא יקר אני אשמח.
אני צריך שלט עם הגדרה אוטומטית לפי דאטה בייס, ואפשרות למספר פעולות ע"י כפתור אחד.
התחלתי להתעניין בשלט הזה.
השלט הזה נראה לא רע וגם הביקורות עליו לא רעות.
והוא גם משמעותית יותר זול מההרמוני (בסביבות ה-70$ באיביי כולל משלוח).
מישהו התנסה איתו ? האם הדאטה בייס שלו רחב כמו של ההרמוני ?
המסך מגע שלו מגיב טוב ?
ואם בכללי יש למישהו המלצה לשלט טוב ולא יקר אני אשמח.
אני צריך שלט עם הגדרה אוטומטית לפי דאטה בייס, ואפשרות למספר פעולות ע"י כפתור אחד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
צריך להבין שזה לא ממש מתחרה ל-HARMONY אלא יותר לשלטי ALL IN ONE ודומיהם.
כלומר, זה שלט אוניברסלי, לא שלט חכם.
כלומר, זה שלט אוניברסלי, לא שלט חכם.
ההבדל העיקרי שאני מכיר בין השלט הזה להרמוני הוא שההרמוני זוכר את המצב של המכשירים שלך (מכובה או עובד) ועובד בשיטת האקטיבי.
דבר שאומר שכיבוי כל המכשירים הוא בלחיצת כפתור אחת. המכשיר יודע מה דלוק ולכבות אותו.
לי היה את ההרמוני 550 ולאחר שנדפק קניתי את ה688 עושה את העבודה כמו מלך!!!
דבר שאומר שכיבוי כל המכשירים הוא בלחיצת כפתור אחת. המכשיר יודע מה דלוק ולכבות אותו.
לי היה את ההרמוני 550 ולאחר שנדפק קניתי את ה688 עושה את העבודה כמו מלך!!!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
סליחה שאני מעיר את השרשור הזה מהתהום.... אבל רכשתי את השלט הנ"ל לא מזמן כשלט חכם, לפי האתר של פיליפס ישראל: http://bconnect.co.il/item.asp?codeproduct=11&wood=353 .tvholic כתב:עופר,
מה בדיוק ההבדל בין שלט אוניברסלי לבין שלט חכם?...
עכשיו ראיתי את התגובה של עופר ו..-
לכן מצטרף לשאלה, מה ההבדל, קודם חשבתי שההבדל הוא יכולת תכנות מאקרו, אבל המכשיר הנ"ל כן יש לו את היכולת הזו.... אז מה ההבדל?
נ.ב
אני מבין שהוא לא מתחרה בשלטים של הרמוני.... אבל גם המחיר שלו הוא חמישית מהם... השאלה האם זה הופך אותו ישר לשלט אוניברסלי ולא לשלט חכם (למרות שאני לא יודע במה הם נבדלים)....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כמדומני שרוב השלטים של All In One הם גם וגם - כלומר גם כוללים קודים מובנים וגם תומכים בפונקציית לימוד ובמקרואים. ה-All In One 8910 שקניתי לאחרונה (ב-70 ש"ח כולל משלוחoferlaor כתב:צריך להבין שזה לא ממש מתחרה ל-HARMONY אלא יותר לשלטי ALL IN ONE ודומיהם.
כלומר, זה שלט אוניברסלי, לא שלט חכם....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
- שלט אוניברסלי כולל קודים מובנים מראש לשלטים מסויימים.
- שלט חכם ("לומד") יכול ללמוד קודים של שלטים שלא מוגדרים בו מראש. יש לו חיישן שמסוגל לזהות את הקודים שמשדר השלט הישן (בד"כ דורש תהליך שבו מניחים את שני השלטים זה מול זה).
- שלט חכם ("לומד") יכול ללמוד קודים של שלטים שלא מוגדרים בו מראש. יש לו חיישן שמסוגל לזהות את הקודים שמשדר השלט הישן (בד"כ דורש תהליך שבו מניחים את שני השלטים זה מול זה).