זקוק להמלצה - פלזמה 50" FULLHD
-
WhiteTigerK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
בימים אלה אני מחפש אחר מסך חדש לסלון - מזה כשנה וחצי לא עקבתי אחרי דגמים חדשים שהגיעו לארץ ולכן אני לא ממש יודע מה המצב בשוק.
הנתונים לפני קניה - מרחק ישיבה בערך 4 מטרים, לכן הכיוון הוא 50" (ברור לי שעדיף יותר, אבל התקציב לא יאפשר זאת).
התקציב לרכישה - 10K ש"ח.
שימושים - בעיקר כבלים ותכני HD מ-HTPC.
לפני כשנה וחצי רכשתי את ה-Panasonic 42PY800 ועד היום אני חושב שהיא בעלת איכות תמונה מהטובות שנתקלתי בהן. ברור לי שבתקציב הנ"ל עבור גודל 50" לא אצליח לקבל משהו באותה רמה (אלא אם כן המחירים ירדו פלאים בשנה וחצי האחרונות), ולכן אני פונה אליכם - האם יש פלזמה 50" FULLHD שנכנסת בתקציב של 10K ושווה אזכור ?
תודה רבה.
בימים אלה אני מחפש אחר מסך חדש לסלון - מזה כשנה וחצי לא עקבתי אחרי דגמים חדשים שהגיעו לארץ ולכן אני לא ממש יודע מה המצב בשוק.
הנתונים לפני קניה - מרחק ישיבה בערך 4 מטרים, לכן הכיוון הוא 50" (ברור לי שעדיף יותר, אבל התקציב לא יאפשר זאת).
התקציב לרכישה - 10K ש"ח.
שימושים - בעיקר כבלים ותכני HD מ-HTPC.
לפני כשנה וחצי רכשתי את ה-Panasonic 42PY800 ועד היום אני חושב שהיא בעלת איכות תמונה מהטובות שנתקלתי בהן. ברור לי שבתקציב הנ"ל עבור גודל 50" לא אצליח לקבל משהו באותה רמה (אלא אם כן המחירים ירדו פלאים בשנה וחצי האחרונות), ולכן אני פונה אליכם - האם יש פלזמה 50" FULLHD שנכנסת בתקציב של 10K ושווה אזכור ?
תודה רבה.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
dodi88 כתב:אה??spacedude כתב:עם מתיחה של התקציב בעוד 1500+- תוכל לקבל panasonic V10 בגודל 50"....
התכוונת עם מתיחה של התקציב בעוד 4000 ש"ח פחות או יותר....
בגזרת ה"עוד 1500 ש"ח +-" תוכל למצוא את TX-P50G10 של פנסוניק....
לא, התכוונתי ב 1500+-
אני רכשתי את המסך לפני שלושה חודשים ב 12,500 וידוע לי שהיום אפשר להשיג אותו בפחות.
-
WhiteTigerK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה, אני אבדוק את ה-V10 עוד השבוע.
הפנסוניק V10 הוא מסך מעולה ומומלץ מאוד.
בנוסף אליו אני ממליץ לך לבדוק את הPS50B550 של סמסונג. אומנם הוא פחות איכותי מה-V10 אבל עדיין מדובר במסך מצויין עם איכות תמונה טובה מאוד, והיתרון שלו הוא שהוא זול באופן משמעותי (היום עולה בסביבות ה-7.5K)
לי יש את הסמסונג ואני מרוצה ממנו מאוד, מסך מאוד משתלם!
בנוסף אליו אני ממליץ לך לבדוק את הPS50B550 של סמסונג. אומנם הוא פחות איכותי מה-V10 אבל עדיין מדובר במסך מצויין עם איכות תמונה טובה מאוד, והיתרון שלו הוא שהוא זול באופן משמעותי (היום עולה בסביבות ה-7.5K)
לי יש את הסמסונג ואני מרוצה ממנו מאוד, מסך מאוד משתלם!