עזרה - מה לעשות לקבל ערוצים
העזרה שאני צריך זה מה לעשות בגדול כדי לקבל את הערוצים שרשומים למטה.
מצב נוכחי: קניתי את הממיר הדיגיטלי ואני קולט בעזרת אנטנה של סקל את השידורים של 1 2 10 33 99.
משום שכשיס ניתקו אותי הם כנראה לא חיברו אותי לאנטנה המרכזית ואין לי מושג איך לעשות את זה ואם הם לא סיבכו שם את הכל, אז פשוט קניתי אנטנה 673E שעולה 70 שקל של וזה פתר את הבעיה.
מצב רצוי: 2 טלויזיות שקולטות את הערוצים שאני רוצה:
1. ערוצי סרטים.(רצוי עם תרגום)
2. CNN BBC SKY AL JAZERA ENGLISH
3. אני רוצה דיסקברי ונטיונל ג'יאוגרפיק(רצוי עם תרגום)
4. אני רוצה MTV
5. אני רוצה EUROSPORT
מה כדאי לעשות בכלל כדי לקלוט את הערוצים האלה ואל תגידו לי להתחבר חזרה ליס אלא אם באמת אין שום דרך לקלוט את הערוצים שאני רוצה.
מצב נוכחי: קניתי את הממיר הדיגיטלי ואני קולט בעזרת אנטנה של סקל את השידורים של 1 2 10 33 99.
משום שכשיס ניתקו אותי הם כנראה לא חיברו אותי לאנטנה המרכזית ואין לי מושג איך לעשות את זה ואם הם לא סיבכו שם את הכל, אז פשוט קניתי אנטנה 673E שעולה 70 שקל של וזה פתר את הבעיה.
מצב רצוי: 2 טלויזיות שקולטות את הערוצים שאני רוצה:
1. ערוצי סרטים.(רצוי עם תרגום)
2. CNN BBC SKY AL JAZERA ENGLISH
3. אני רוצה דיסקברי ונטיונל ג'יאוגרפיק(רצוי עם תרגום)
4. אני רוצה MTV
5. אני רוצה EUROSPORT
מה כדאי לעשות בכלל כדי לקלוט את הערוצים האלה ואל תגידו לי להתחבר חזרה ליס אלא אם באמת אין שום דרך לקלוט את הערוצים שאני רוצה.
חשבתי שEURO SPORT וMTV CNN BBC SKY סרטים ונטיונל גיאוגרפיק ודיסקברי אפשר לקלוט עם לווין NILESAT או HOTBIRD או דרך ממיר שיתופי או דרך לווין אחר שאני לא זוכר את שמו וחשבתי שאולי משהו פה ידע.
התרגום לא כזה כל כך חשוב אבל רצוי.
וחשבתי שאפשר אולי לרכוש כרטיסים כאלה מיוחדים ששמים כמו בממיר של יס והוט ואולי הם יצאו לי יותר זול ואני אוכל לבחור את התחנות שאני רוצה?
אגב לגבי הצורה הלא חוקית מה הכוונה? אני גם ככה מוריד מהאינטרנט קבצים של סרטים לא חוקיים זה משהו בסגנון?
התרגום לא כזה כל כך חשוב אבל רצוי.
וחשבתי שאפשר אולי לרכוש כרטיסים כאלה מיוחדים ששמים כמו בממיר של יס והוט ואולי הם יצאו לי יותר זול ואני אוכל לבחור את התחנות שאני רוצה?
אגב לגבי הצורה הלא חוקית מה הכוונה? אני גם ככה מוריד מהאינטרנט קבצים של סרטים לא חוקיים זה משהו בסגנון?
באיזה לווין יש את ערוצי החדשות האלה באנגלית ואת MTV והסרטים ונשיונל גיאוגפריק, לא חייב תרגום אבל כן חייב באנגלית כי אני לא מבין עוד שפות.asaf23 כתב:את ערוצי החדשות יש בלווין וגם MTV. אבל סרטים עם תרגום ונשיונל ג'אוגרפיק עם תרגום רק בהוט או יס....
ב-NILESAT יש BBC, CNN, AL JAZEERA ENGLISH
ויש גם MTV וערוצי סרטים וסדרות באנגלית ללא תשלום.
יורוספורט על הוטבירד בשיתוף או כרטיס מנוי. יש גם חופשי באסטרא אבל צריך צלחת גדולה. אם אתה אוהב ספורט יש כרטיס זול של אל ג'זירה - 10 ערוצים עם כל הליגות מלבד האנגלית.
ויש גם MTV וערוצי סרטים וסדרות באנגלית ללא תשלום.
יורוספורט על הוטבירד בשיתוף או כרטיס מנוי. יש גם חופשי באסטרא אבל צריך צלחת גדולה. אם אתה אוהב ספורט יש כרטיס זול של אל ג'זירה - 10 ערוצים עם כל הליגות מלבד האנגלית.
"יורוספורט על הוטבירד בשיתוף או כרטיס מנוי. יש גם חופשי באסטרא אבל צריך צלחת גדולה."....
זאת אומרת שאני אצטרך לקחת לווין NILE SAT ולהוסיף לו: או אסטרא או הוטבירד או שיתוף?
איפה אני קונה כרטיס מנוי?
ושאלה אחרונה לגבי הנטיונל גיאוגרפיק ולגבי הדיסקברי איפה אפשר למצוא אותם?
זאת אומרת שאני אצטרך לקחת לווין NILE SAT ולהוסיף לו: או אסטרא או הוטבירד או שיתוף?
איפה אני קונה כרטיס מנוי?
ושאלה אחרונה לגבי הנטיונל גיאוגרפיק ולגבי הדיסקברי איפה אפשר למצוא אותם?
יש בכל מיני חבילות, גם את יורוספורט. אבל הכרטיסים יקרים, אולי עדיף לך כבר להתחבר להוט. או שיתוף. קונים מחנויות לווין או סוחרים באינטרנט. יש באי ביי בריטניה כל מיני כרטיסים. תחפש למשל digitalb זו חבילה פופולרית שמשדרת הרבה באנגלית.
הכי פשוט NILESAT עם הרבה ערוצים טובים אבל בלי יורוספורט
הכי פשוט NILESAT עם הרבה ערוצים טובים אבל בלי יורוספורט