השוואת ניגון סרטי בלוריי בסטרימרים החדשים
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ביצעתי בדיקה לניגון ריפ של הסרט "ממזרים חסרי כבוד" בגרסאת CEE שכוללת תרגום עברי במקור.
לפני הבדיקה ניגנתי את הסרט כולו במחשב בתוכנה TMT3 בכדי לוודא שהוא מנגן תקין.
במכשיר פופקורן C200 הסרט התחיל לנגן, אך הפסיק כ 15 דקות מתחילתו. לאחר ההפסקה המכשיר חזר למסך של רשימת הסרטים. חזרתי על הבדיקה עם הגרסה הרשמית ועם גרסת הבטא האחרונה. בשתי הגרסאות ההפסקה הייתה באותו מקום. ניסיון לקפוץ מעט לאחר נקודת ההפסקה גרם להפסקה נוספת לאחר מספר דקות.
במכשיר Dune Prime 3 הסרט ניגן, אך ניתקע בדיוק באותה נקודה בה הפסיק ה C200. התמונה על המסך קפאה, אך המכשיר חשב שהסרט עדיין מנגן. גם כאן ערכתי את הבדיקה עם הגרסא הרשמית והבטא האחרונה ובשתיהן הבעיה הייתה זהה.
לבסוף ניסיתי לנגן את הקובץ הראשי של הסרט בפופקורן A110 ללא התפריטים ועם תרגום חיצוני. הסרט ניגן בצורה חלקה ללא תקיעה.
לאחר בדיקת מספר דיסקים שונים, המסקנה שלי היא שאין כיום אף נגן שמנגן ריפים של בלוריי עם התפריטים בצורה תקינה.
יש כיום 3 אופציות סבירות:
1) לצרוב את הסרט לדיסק בלוריי פיזי ולצפות בו בנגן בלוריי.
2) לנגן את הקובץ הראשי של הסרט (במידה שיש כזה) בנגן יציב מהדור הקודם, כגון ה A110.
3) להשתמש ב HTPC עם TMT3.
לפני הבדיקה ניגנתי את הסרט כולו במחשב בתוכנה TMT3 בכדי לוודא שהוא מנגן תקין.
במכשיר פופקורן C200 הסרט התחיל לנגן, אך הפסיק כ 15 דקות מתחילתו. לאחר ההפסקה המכשיר חזר למסך של רשימת הסרטים. חזרתי על הבדיקה עם הגרסה הרשמית ועם גרסת הבטא האחרונה. בשתי הגרסאות ההפסקה הייתה באותו מקום. ניסיון לקפוץ מעט לאחר נקודת ההפסקה גרם להפסקה נוספת לאחר מספר דקות.
במכשיר Dune Prime 3 הסרט ניגן, אך ניתקע בדיוק באותה נקודה בה הפסיק ה C200. התמונה על המסך קפאה, אך המכשיר חשב שהסרט עדיין מנגן. גם כאן ערכתי את הבדיקה עם הגרסא הרשמית והבטא האחרונה ובשתיהן הבעיה הייתה זהה.
לבסוף ניסיתי לנגן את הקובץ הראשי של הסרט בפופקורן A110 ללא התפריטים ועם תרגום חיצוני. הסרט ניגן בצורה חלקה ללא תקיעה.
לאחר בדיקת מספר דיסקים שונים, המסקנה שלי היא שאין כיום אף נגן שמנגן ריפים של בלוריי עם התפריטים בצורה תקינה.
יש כיום 3 אופציות סבירות:
1) לצרוב את הסרט לדיסק בלוריי פיזי ולצפות בו בנגן בלוריי.
2) לנגן את הקובץ הראשי של הסרט (במידה שיש כזה) בנגן יציב מהדור הקודם, כגון ה A110.
3) להשתמש ב HTPC עם TMT3.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
תודה רבה jpost
שאלה. יש לי סרט בלו ריי מלא. עם תרגום לעברית. ופופקורן A110. זיהיתי את הקובץ m2ts שהוא הסרט. איך אני מנגן אותו עם תרגום לעברית?
כי אם אני מנגן את הקובץ m2ts הוא מנגן את הסרט אבל אם אני לוחץ על subtitle בשלט הוא לא נותן לי להפעיל כתוביות
שאלה. יש לי סרט בלו ריי מלא. עם תרגום לעברית. ופופקורן A110. זיהיתי את הקובץ m2ts שהוא הסרט. איך אני מנגן אותו עם תרגום לעברית?
כי אם אני מנגן את הקובץ m2ts הוא מנגן את הסרט אבל אם אני לוחץ על subtitle בשלט הוא לא נותן לי להפעיל כתוביות
-
jpost
- חבר מביא חבר

זה לא בדיוק נושא הדיון, כדאי שתפתח נושא חדש.knazi כתב:תודה רבה jpost
כי אם אני מנגן את הקובץ m2ts הוא מנגן את הסרט אבל אם אני לוחץ על subtitle בשלט הוא לא נותן לי להפעיל כתוביות...
בכל מקרה פשוט שמים קובץ SRT באותו שם כמו הקובץ הראשי. לדוגמא:
[left]
00004.m2ts
00004.srt
[/left]
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בדיוק לפני כמה ימים ראיתי את ממזרים חסרי כבוד על ה dune base3.0, לא היו שום בעיות בנגיינה.
לעומת זאת היום בסרט wall-e אחרי 50 דקות צפייה החלו בעיות מוזרות, מחר אני אבדוק את הסרט על מחשב כדאי לדעת אם זאת בעיה בסטרימר.
לעומת זאת היום בסרט wall-e אחרי 50 דקות צפייה החלו בעיות מוזרות, מחר אני אבדוק את הסרט על מחשב כדאי לדעת אם זאת בעיה בסטרימר.
שחר
-
jpost
- חבר מביא חבר

ashk, נראה שזה אותו דיסק. ואני משתמש בדיוק באותה גרסת תוכנה.ashk כתב:אצלי C-200 מנגן אותו דיסק בלי תופעה שתיארת (FW: 02-01-091113-19-POP-408-000)
רק לפרוטוקול: בRIP יש 341 קבצים ב19 תיקיות == 44.8GB...
אתה מנגן מהרשת או מהדיסק המקומי ?
האם יש לך מגבר עם DTS-HD ?
באיזו רזולוציה אתה צופה ובאיזה fps ?
אם תוכל לבצע בדיקת md5 על הקובץ הראשי של הסרט 00269.m2ts בכדי שיהיה ברור שזו אותה גרסה.
NTFS מקומי (פנימי)jpost כתב: ashk, נראה שזה אותו דיסק. ואני משתמש בדיוק באותה גרסת תוכנה.
אתה מנגן מהרשת או מהדיסק המקומי ?...
כןjpost כתב: האם יש לך מגבר עם DTS-HD ?...
Video Output: 1080p 60Hzjpost כתב: באיזו רזולוציה אתה צופה ובאיזה fps ?...
FramerateSync: NTSC/PAL/24p
E2B95B0C1CB6164FD8172424E70EF587jpost כתב: אם תוכל לבצע בדיקת md5 על הקובץ הראשי של הסרט 00269.m2ts בכדי שיהיה ברור שזו אותה גרסה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השתמשתי בראשונה שמצאתי - http://www.diamondcs.com.au/freeutilities/md5.phpjpost כתב:ashk,
אצלי ה MD5 הוא E464A65A75E9C80B4B0F050576CC6A74
באיזו תוכנה לחישוב ה MD5 השתמשת ? לפעמים התוצאה יוצאת שונה בתוכנות שונות.
הורדתי אתמול מחדש את הסרט, אבל הוא זהה לקודם....
אתה לא יכול להוציא אותו. התרגום בבלוריי זה קבצי גרפיקה. (כלומר יש אפשרויות להוציא את זה, אבל לא תוכל להשתמש בזה).knazi כתב:רק עוד שאלה קטנה. נראה לי חבל לפתוח שרשור חדש בשבילה![]()
יש תרגום בעברית לבלו ריי. איך אני מוצא אותו איך הוא יראה בתיקיות של הסרט? או שבכלל צריך להביא תרגום ממקום אחר?...
אתה צריך למצוא את התרגום (בגירסה המתאימה) ממקור אחר ולשים אותו יחד עם הקובץ של הסרט (כפי שכתבו כאן לעיל)
-
jpost
- חבר מביא חבר

ashk כתב:
השתמשתי בראשונה שמצאתי - http://www.diamondcs.com.au/freeutilities/md5.php...
עם התוכנה הזו גם לי יצא
E2B95B0C1CB6164FD8172424E70EF587
ההבדל היחיד הוא שאני מנגן ב NFS מהרשת ואתה מדיסק מקומי.
אני אחזור על הבדיקה היום/מחר בערב עם דיסק פנימי.