יש לי שאלה לגבי הזמנה של ה-hdi dune
אני יחסית חדש פה בפורום (ובכלל בכל העסק של מזרימדיות וקולנוע ביתי ב-HD) ויש לי שאלות של "חדשים" מה שנקרא.
בעיקרון אני רוצה להזמין את הנגן של HDI מהדגם Dune Base 3.0. אף פעם לא הזמנתי מוצרי אלקטרוניקה מחו"ל ולכן אין לי מושג איך כל התהליך עובד, מה שכן הבנתי זה שהחנות שממנה כדאי להזמין היא Digital Connection.
עכשיו נניח שאני מזמין משם, איך המוצר מגיע אליי הביתה - יש משלוח עד הבית (FedEx למשל)? או שזה מגיע בדואר? ואיך אני משלם על המוצר מכס/מע"מ?
אני אשמח אם מישהו שהזמין מהחנות הזאת מוצר כלשהו יוכל לתאר את התהליך בפירוט.
תודה!
דרך אגב, אני אשמח לשמוע חוות דעת על הנגן (בחרתי בו לאחר התלבטות רבה), והאם אתם ממליצים אולי על נגנים אחרים.
בעיקרון אני רוצה להזמין את הנגן של HDI מהדגם Dune Base 3.0. אף פעם לא הזמנתי מוצרי אלקטרוניקה מחו"ל ולכן אין לי מושג איך כל התהליך עובד, מה שכן הבנתי זה שהחנות שממנה כדאי להזמין היא Digital Connection.
עכשיו נניח שאני מזמין משם, איך המוצר מגיע אליי הביתה - יש משלוח עד הבית (FedEx למשל)? או שזה מגיע בדואר? ואיך אני משלם על המוצר מכס/מע"מ?
אני אשמח אם מישהו שהזמין מהחנות הזאת מוצר כלשהו יוכל לתאר את התהליך בפירוט.
תודה!
דרך אגב, אני אשמח לשמוע חוות דעת על הנגן (בחרתי בו לאחר התלבטות רבה), והאם אתם ממליצים אולי על נגנים אחרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Fedex עד הבית
יש מיסים על זה ואותם פדאקס ישלמו ואתה תשלם להם...
אין הרבה חוכמות כאן.
יש מיסים על זה ואותם פדאקס ישלמו ואתה תשלם להם...
אין הרבה חוכמות כאן.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני רכשתי את הנגן הזה דרך digital connection.
הם שלחו עם usps והנגן הגיע לדואר ישראל לסניף הקרוב לביתי.
המשלוח הגיע לארץ תוך פחות משבועיים אבל לצערי דואר ישראל איטי זה עבר שם בין מחלקת ביטחון אח"כ למכס ואח"כ נשלח לסניף.
קרוב לחודש מרגע ההזמנה.
אני מאוד מרוצה, אבל למה החלטת דווקא ללכת עליו?
הם שלחו עם usps והנגן הגיע לדואר ישראל לסניף הקרוב לביתי.
המשלוח הגיע לארץ תוך פחות משבועיים אבל לצערי דואר ישראל איטי זה עבר שם בין מחלקת ביטחון אח"כ למכס ואח"כ נשלח לסניף.
קרוב לחודש מרגע ההזמנה.
אני מאוד מרוצה, אבל למה החלטת דווקא ללכת עליו?
שחר