אני עומד לקבל את המכשיר עצמו מחר אני מקווה,ועדיין לא מצאתי כאן בפורום שום תשובה ברורה לגבי האפשרות של MovieJukeBox במכשיר,ואני מדבר על האפשרות לראות ממש קיר פוסטרים שלם עם כל הסרטים שלי כולל חלוקה לז'אנרים,תקציר הסרט,אורך הסרט וכו' - בעת חיבור המכשיר למסך הטלויזיה! (ולא באמצעות תוכנת ה BETA באתר של האקסטרימר במחשב).
לפי מה שהבנתי או לא הבנתי יש איזה אדם כאן בשם dizingof שהסביר שאפשר להתקין במכשיר את ה MovieJukeBox ולראות ממש את כל מה שפירטתי כאן,והינה הלינק:
http://www.hometheater.co.il/vt90854.%D ... F-XTREAMER
- אבל מה שלא הבנתי זה אם זה עובד או לא עובד או מה בכלל קורה עם זה ?
נ.ב אני יודע שצוות התוכנה של ה Xtreamer עובדים על האפשרות של ה - MovieJukeBox מובנה במכשיר,ותהיתי לגבי תאריך משוער לשחרור הגירסא בה זה יכלל.
תודה,שגב.
MovieJukeBox ב - Xtreamer
אין כרגע אפשרות לג'וקבוקס במכשיר עצמו. מה שיש זה התוכנה של המחשב שיוצרת לך קבצי תמונה בכל ספריה, ואז אתה רואה את התמונות בסטרימר, אחרי שאתה מנווט לספריה עצמה.
מה שפרסם דיזנגוף זה שדרוג קוסמטי של אותה תוכנה למחשב שקצת משפר את התוצאה הסופית.
לגבי ג'וקבוקס אמיתי מובנה במכשיר - בפורום של היצרן כבר פורסם שהעבודה על זה נמצאת בשלבים מתקדמים, כבר הייתה תצוגת תכלית ל"מקורבים" של משהו ראשוני, מקווים שישוחרר בקרוב לקהילה.
מה שפרסם דיזנגוף זה שדרוג קוסמטי של אותה תוכנה למחשב שקצת משפר את התוצאה הסופית.
לגבי ג'וקבוקס אמיתי מובנה במכשיר - בפורום של היצרן כבר פורסם שהעבודה על זה נמצאת בשלבים מתקדמים, כבר הייתה תצוגת תכלית ל"מקורבים" של משהו ראשוני, מקווים שישוחרר בקרוב לקהילה.