מספר שאלות בקשר לנוקיה E72
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש לי E72 אבל מעולם לא היה לי E71 אז איך אתה רוצה שאענה לך על השאלה ?
לגופו של עניין,
מיילים ואינטרנט - חזק ביותר ( ה wifi עובד מעולה )
מקלדת - לוקח זמן להתרגל ( במיוחד אם מגיעים ממכשיר ללא מקלדת ). בהתחלה סבלתי, שלושה שבועות אחרי זה נראה יותר טוב ( למרות שלפעמים אני עדיין מוצא את עצמי מחפש סימנים כאלה או אחרים ).
ניווט - מעולה ( waze ) גם סלקום נוויגטור עובד יפה.
קישוריות - עם fring אפשר לנהל שיחות קוליות ( Voip ) ולהעביר מסרים מידיים בצורה קלה. אני מאוד מקווה שבקרוב תתוסף אופציית הוידאו.
ניהול קבצים - חלש ביותר. צריך להוריד כלי ייעודי. עד עכשיו אני לא מבין איפה כל דבר נמצא.
מולטימדיה - לא מבין בזה ואני לא יודע להשוות למכשירים אחרים. נקודה אחת חשובה : המצלמה לא משהו ( בהשוואה למצלמות דיגיטליות עם אותה כמות MP).
אכסון - הנרתיק שמגיע עם המכשיר מבאס ולא פרקטי. אני עדיין מתקשה למצוא משהו סביר שגם יגן על המכשיר וגם יהיה פרקטי
באגים :
מקש הרווח מפסיק לעבוד לפעמים ( דורש כיבוי והדלקה למכשיר )
אפליקציית המייל המובנת נתקעת ( לעיתים רחוקות אומנם אבל נתקעת )
מאוד קשה להבין מה קורה מבחינת קישוריות ( מה מופעל, כמה ומתי ). ללא קונפיגורציה דקדקנית אתה תגלה שהטלפון שלך מתחבר חופשי לחברת הסלולר, ורק אלוהים ידע להגיד לך למה זה קרה.
את המכשיר קיבלתי מהעבודה כך שאני לא משלם עליו.
אם היתי צריך לשלם עליו 2500 שקלים זה בהחלט לא היה קורה ולא בגלל המכשיר ספציפית אלא בגלל שאני חושב שמדובר במחיר מופקע לטלפון.
ליאור
לגופו של עניין,
מיילים ואינטרנט - חזק ביותר ( ה wifi עובד מעולה )
מקלדת - לוקח זמן להתרגל ( במיוחד אם מגיעים ממכשיר ללא מקלדת ). בהתחלה סבלתי, שלושה שבועות אחרי זה נראה יותר טוב ( למרות שלפעמים אני עדיין מוצא את עצמי מחפש סימנים כאלה או אחרים ).
ניווט - מעולה ( waze ) גם סלקום נוויגטור עובד יפה.
קישוריות - עם fring אפשר לנהל שיחות קוליות ( Voip ) ולהעביר מסרים מידיים בצורה קלה. אני מאוד מקווה שבקרוב תתוסף אופציית הוידאו.
ניהול קבצים - חלש ביותר. צריך להוריד כלי ייעודי. עד עכשיו אני לא מבין איפה כל דבר נמצא.
מולטימדיה - לא מבין בזה ואני לא יודע להשוות למכשירים אחרים. נקודה אחת חשובה : המצלמה לא משהו ( בהשוואה למצלמות דיגיטליות עם אותה כמות MP).
אכסון - הנרתיק שמגיע עם המכשיר מבאס ולא פרקטי. אני עדיין מתקשה למצוא משהו סביר שגם יגן על המכשיר וגם יהיה פרקטי
באגים :
מקש הרווח מפסיק לעבוד לפעמים ( דורש כיבוי והדלקה למכשיר )
אפליקציית המייל המובנת נתקעת ( לעיתים רחוקות אומנם אבל נתקעת )
מאוד קשה להבין מה קורה מבחינת קישוריות ( מה מופעל, כמה ומתי ). ללא קונפיגורציה דקדקנית אתה תגלה שהטלפון שלך מתחבר חופשי לחברת הסלולר, ורק אלוהים ידע להגיד לך למה זה קרה.
את המכשיר קיבלתי מהעבודה כך שאני לא משלם עליו.
אם היתי צריך לשלם עליו 2500 שקלים זה בהחלט לא היה קורה ולא בגלל המכשיר ספציפית אלא בגלל שאני חושב שמדובר במחיר מופקע לטלפון.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
רק כהערת אגב, הE72 אמור להיות בעיקר שיפור של המצלמה של E71, עליה רבים התלוננו (תכלס ראיתי תמונות שצולמו באה, איכות נוראה)Lior_M כתב: מולטימדיה - לא מבין בזה ואני לא יודע להשוות למכשירים אחרים. נקודה אחת חשובה : המצלמה לא משהו ( בהשוואה למצלמות דיגיטליות עם אותה כמות MP)....
- shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תגובה מאוחרת
כאחד שעבר מ E71 ל E72 הייתי ממליץ לחכות לעדכון Firmware.
המכשיר מגיב לאט להקלדה - הרבה פעמים אני מקליד ומגלה שהמכשיר פשוט פספס אותיות.
המכשיר מגיב לאט בעבודה יחסית ל E71 (אולי זה קשר למערכת הפעלה המשודרגת שדורשת יותר כח עיבוד?)
המצלמה מוציאה תמונות גרועות כמו ה E71
אה..וכמעט שכחתי. הוא לא עובד טוב עם כל דיבורית BT
בקיצור - לא ממש רואה טעם לשדרג.
המכשיר מגיב לאט להקלדה - הרבה פעמים אני מקליד ומגלה שהמכשיר פשוט פספס אותיות.
המכשיר מגיב לאט בעבודה יחסית ל E71 (אולי זה קשר למערכת הפעלה המשודרגת שדורשת יותר כח עיבוד?)
המצלמה מוציאה תמונות גרועות כמו ה E71
אה..וכמעט שכחתי. הוא לא עובד טוב עם כל דיבורית BT
בקיצור - לא ממש רואה טעם לשדרג.