בגירסה האחרונה של ffdshow (גרסת פיתוח (SVN - 32-bit - generic) http://sourceforge.net/projects/ffdshow ... %20builds/
יש אפשרות (לפחות על פי ההגדרות) להעברה של פורמטי האודיו HD .
ניסיתי אבל לא הצלחתי
האם הגדרתי משהו לא נכון או שזה לא ניתן ...
לא מצאתי את הפוסטים שמדברים על הנושא , גם ככה האנגלית שלי לא משהו ...
אם כבר קראת בפורום אולי תוכל לסכם את הנושא
האם ההגבלה לתמיכה של פורמי האודיו HD היא בחומרה (תלוי כרטיס המסך/קול שמשתמשים בו) או בתוכנה (אין רשיונות לכרטיסים מסויימים) ?
האם לדעתך/כתבו בפורום הבעיה תפטר בגרסאות הבאות ?
sufgi123, כדאי לפני ששואלים על פורמטים חדשים לציין מהי החומרה שלך.
ה-9400 אינו מסוגל חומרתית להעביר DTS-HD ו-True-HD.
כרטיס 9400 חיצוני גם לא מסוגל להעביר LPCM 7.1 ואין לו כרטיס קול משלו (משרשרים אליו את ה-SPDIF מלוח האם).
כרטיס 9400 מובנה לוח אם, לעומת זאת, יכול להעביר LPCM 7.1, ותצטרך להגדיר את ה-FFDShow שיעשה המרה מ-DTS-HD או True-HD ל-LPCM 7.1. האיכות הסופית המתקבלת ברסיבר אמורה להיות זהה, רק החיווי ברסיבר יהיה שונה.
שאלה טובה. לי אין רסיבר עם כניסות HDMI בבית אז אני לא יכול לבדוק.
הימור שלי: כבה את הריבועים של DTS-HD ו-True-HD, כבה את הריבוע של 16 ביט וסמן במקומו את הריבוע של 24 ביט.
Catskinner (וכל מישהו אחר שיודע): כמו שזה נראה, אנחנו צריכים המלצות של סטים של הגדרות ב-FFDShow עבור 3 סוגי חומרות:
1. חומרה עם יציאת HDMI ללא תמיכה ב-LPCM 7.1 (כמו AMD/ATI 780G/785G, כרטיסי אנוידיה חיצוניים וכו).
2. חומרה עם יציאת HDMI שתומכת ב-LPCM 7.1 אבל לא ב-DTS-HD/True-HD (כמו ה-ATI 4XXX, אנוידיה 9XXX מובנה לוח אם ואינטל 4500).
3. חומרה עם תמיכה מלאה בכל הפורמטים (כרטיסי Asus Xonar HDAV וכרטיסי מסך ATI 5XXX).