המלצה לשידרוג

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
rm571 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכם ברשותי מגבר סוני דגם db-930qs בו מספר שניים, נראה לי משהוא כמו שש שבע שנים, לפי דעתי המגברים של סוני של אז יותר טובים מהמגברים של סוני היום, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
זה לא הנושא אבל השאלה שלי איך אני יכול לשדרג את המגבר שלי, האים כדאי להוסיף פאוור או פרוססור, אשמח לשמוע הצעות, אני לא מוכן למכור את המגבר כרגע מפני שאני אוהב את הסאאונד שלו, לכן חשבתי אולי אפשר להוסיף לו קצת עוצמה ואיכות גם יחד.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

rm571 כתב:שלום לכם ברשותי מגבר סוני דגם db-930qs בו מספר שניים, נראה לי משהוא כמו שש שבע שנים, לפי דעתי המגברים של סוני של אז יותר טובים מהמגברים של סוני היום, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
זה לא הנושא אבל השאלה שלי איך אני יכול לשדרג את המגבר שלי, האים כדאי להוסיף פאוור או פרוססור, אשמח לשמוע הצעות, אני לא מוכן למכור את המגבר כרגע מפני שאני אוהב את הסאאונד שלו, לכן חשבתי אולי אפשר להוסיף לו קצת עוצמה ואיכות גם יחד.
...
מאחר ואין לו לא 5.1 כניסות ,על מנת לחבר לו מעבד חדיש ושימוש רק בהגברה שלו ומאחר ואין לו 5.1 יציאות , על מנת לחבר לו מגברי הספק חיצוניים ,לא ניתן לשדרג את השימוש בו. זה או להמשיך לעשות בו שימוש, כמו שהוא, או
למכור ולקנות רסיבר חדש ומתקדם . הם לא ממש יקרים היום. בסביבות 3000 ש"ח אתה יכול להשיג אחלה רסיבר.

rm571 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אים אני לא טועה יש לו יציאת פרה, ואני כן חושב שהוא 5.1.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #4 

השדרוג שהכי יורגש זה רסיבר מודרני, שמפענח פורמטים חדשים, משופרים, לא מגבר כוח.
למשל פיוניר 70.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #5 

rm571 כתב:אים אני לא טועה יש לו יציאת פרה, ואני כן חושב שהוא 5.1.
...
אתה טועה.

יש לו יציאת פרה אוט לסאב אבל אין לו יציאות (5.1) לחיבור הגברה חיצונית.

זה שהמעבדים שלו תומכים ב 5.1 זה נכון אבל אין לו 5.1 כניסות אנלוגיות ,שהיו מאפשרות לך לשדך לו פרוססור חיצוני ,שתומך בכל פורמטי הסאונד החדשים(וכולל כניסות ויציאות HDMI).

בקיצור ,כמו שכתבתי לך בתחילה, במידה ואתה רוצה שידרוג רסיבר חדש זה הפתרון עבורך.

rm571 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

נגיד וניקח מגבר שיש לו יציאת פרה, האים במצב של שידרוג פאוור נותן תוצאות ברמה מספיק טובה באשוואה למגבר לדוגמא דנון סדרה 19 או20, או אונקיו סידרה 5 ו6.

rm571 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

http://cgi.ebay.com/SONY-STR-DB930-HOME ... 33593901c4
בדקתי באינטרנט למגבר יש גם 5.1 וגם יציאת פרה, להלן הכתובת באתר אי ביי , דרך אגב דורשים על המגבר הזה 250 דולר, ריפרבש, אים דורשים עליו מחיר כזה אז תבינו במה מדובר, וזה לפני משלוח ומיסים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”