המלצה לשידרוג
שלום לכם ברשותי מגבר סוני דגם db-930qs בו מספר שניים, נראה לי משהוא כמו שש שבע שנים, לפי דעתי המגברים של סוני של אז יותר טובים מהמגברים של סוני היום, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
זה לא הנושא אבל השאלה שלי איך אני יכול לשדרג את המגבר שלי, האים כדאי להוסיף פאוור או פרוססור, אשמח לשמוע הצעות, אני לא מוכן למכור את המגבר כרגע מפני שאני אוהב את הסאאונד שלו, לכן חשבתי אולי אפשר להוסיף לו קצת עוצמה ואיכות גם יחד.
זה לא הנושא אבל השאלה שלי איך אני יכול לשדרג את המגבר שלי, האים כדאי להוסיף פאוור או פרוססור, אשמח לשמוע הצעות, אני לא מוכן למכור את המגבר כרגע מפני שאני אוהב את הסאאונד שלו, לכן חשבתי אולי אפשר להוסיף לו קצת עוצמה ואיכות גם יחד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מאחר ואין לו לא 5.1 כניסות ,על מנת לחבר לו מעבד חדיש ושימוש רק בהגברה שלו ומאחר ואין לו 5.1 יציאות , על מנת לחבר לו מגברי הספק חיצוניים ,לא ניתן לשדרג את השימוש בו. זה או להמשיך לעשות בו שימוש, כמו שהוא, אוrm571 כתב:שלום לכם ברשותי מגבר סוני דגם db-930qs בו מספר שניים, נראה לי משהוא כמו שש שבע שנים, לפי דעתי המגברים של סוני של אז יותר טובים מהמגברים של סוני היום, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
זה לא הנושא אבל השאלה שלי איך אני יכול לשדרג את המגבר שלי, האים כדאי להוסיף פאוור או פרוססור, אשמח לשמוע הצעות, אני לא מוכן למכור את המגבר כרגע מפני שאני אוהב את הסאאונד שלו, לכן חשבתי אולי אפשר להוסיף לו קצת עוצמה ואיכות גם יחד....
למכור ולקנות רסיבר חדש ומתקדם . הם לא ממש יקרים היום. בסביבות 3000 ש"ח אתה יכול להשיג אחלה רסיבר.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
השדרוג שהכי יורגש זה רסיבר מודרני, שמפענח פורמטים חדשים, משופרים, לא מגבר כוח.
למשל פיוניר 70.
למשל פיוניר 70.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה טועה.rm571 כתב:אים אני לא טועה יש לו יציאת פרה, ואני כן חושב שהוא 5.1....
יש לו יציאת פרה אוט לסאב אבל אין לו יציאות (5.1) לחיבור הגברה חיצונית.
זה שהמעבדים שלו תומכים ב 5.1 זה נכון אבל אין לו 5.1 כניסות אנלוגיות ,שהיו מאפשרות לך לשדך לו פרוססור חיצוני ,שתומך בכל פורמטי הסאונד החדשים(וכולל כניסות ויציאות HDMI).
בקיצור ,כמו שכתבתי לך בתחילה, במידה ואתה רוצה שידרוג רסיבר חדש זה הפתרון עבורך.
http://cgi.ebay.com/SONY-STR-DB930-HOME ... 33593901c4
בדקתי באינטרנט למגבר יש גם 5.1 וגם יציאת פרה, להלן הכתובת באתר אי ביי , דרך אגב דורשים על המגבר הזה 250 דולר, ריפרבש, אים דורשים עליו מחיר כזה אז תבינו במה מדובר, וזה לפני משלוח ומיסים.
בדקתי באינטרנט למגבר יש גם 5.1 וגם יציאת פרה, להלן הכתובת באתר אי ביי , דרך אגב דורשים על המגבר הזה 250 דולר, ריפרבש, אים דורשים עליו מחיר כזה אז תבינו במה מדובר, וזה לפני משלוח ומיסים.