THE A TEAM 2010
באמת מאכזב (לא אומר שלא נראה את זה וניתן לזה צ'אנס).
מה שהכי מאכזב שאמרו בהתחלה שהולכים להשקיע בסרט הזה,
ג'ים קארי= מרדוק
מל גיבסון/ברוס ווילס= חניבאל
בארט פיט= פייס
הכושי הגדול מהגריין מייל=B.A
ותראו מה ייצא מזה.
מה שהכי מאכזב שאמרו בהתחלה שהולכים להשקיע בסרט הזה,
ג'ים קארי= מרדוק
מל גיבסון/ברוס ווילס= חניבאל
בארט פיט= פייס
הכושי הגדול מהגריין מייל=B.A
ותראו מה ייצא מזה.
יש סרטים או לצורך העניין סדרות שלא נוגעים בהם, זה שווה ערך לחילול קודשPavelz כתב:עוד לא ראיתם את הסרט הזה וכבר מחליטים שזה יהיה נורא?
שרלטו קופלי מ District9 בתור מרדוק זאת הברקת קאסטינג שעוד תסחוב את הסרט....
אתה ראית את הפרומו של הדבר הזה?Pavelz כתב:עוד לא ראיתם את הסרט הזה וכבר מחליטים שזה יהיה נורא?
שרלטו קופלי מ District9 בתור מרדוק זאת הברקת קאסטינג שעוד תסחוב את הסרט....
טנק נופל ממטוס מתפוצץ ומתחיל לירות מהמקלע החיצוני שמותקן עליו במטוס שפוצץ אותו.... מה לעזאזל?!?!?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אמרו את מה שאמרת על הסרטים\סדרות הבאות (רשימה חלקית) :zeev78 כתב:יש סרטים או לצורך העניין סדרות שלא נוגעים בהם, זה שווה ערך לחילול קודשPavelz כתב:עוד לא ראיתם את הסרט הזה וכבר מחליטים שזה יהיה נורא?
שרלטו קופלי מ District9 בתור מרדוק זאת הברקת קאסטינג שעוד תסחוב את הסרט...., קח לדוגמא את הסרט ספרות זולה, זה יהיה ממש פשע לעשות סרט המשך ובאמת לא עשו.
...
Star Trek מחוץ לקאנון
Battlestar Galactica
The Watchmen
X-Men
סרט בטמן עם בחור צעיר ויפיוף בתפקיד הג'וקר
המשרד בגרסת ארה"ב
Avatar סרט מצויר עם אנשי חתול כחולים בתקציב של 300 מיליון דולר.
ועוד ועוד ועוד.
באמנות כמו באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה. אלא אם זה סרט בהפקה של מייקל ביי ואז אני מסכים איתך
Need more cowbell
Pavelz כתב:אמרו את מה שאמרת על הסרטים\סדרות הבאות (רשימה חלקית) :zeev78 כתב:יש סרטים או לצורך העניין סדרות שלא נוגעים בהם, זה שווה ערך לחילול קודשPavelz כתב:עוד לא ראיתם את הסרט הזה וכבר מחליטים שזה יהיה נורא?
שרלטו קופלי מ District9 בתור מרדוק זאת הברקת קאסטינג שעוד תסחוב את הסרט...., קח לדוגמא את הסרט ספרות זולה, זה יהיה ממש פשע לעשות סרט המשך ובאמת לא עשו.
...
Star Trek מחוץ לקאנון
Battlestar Galactica
The Watchmen
X-Men
המשרד בגרסת ארה"ב
ועוד ועוד ועוד.
באמנות כמו באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה. אלא אם זה סרט בהפקה של מייקל ביי ואז אני מסכים איתך...
שהסרט הראשון מעולה בד"כ אפשר רק לקלקל בסרט ההמשך השני
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73347
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הסידרה הזו הפכה אצלי את המסחריות של GMC לדבר הכי נחשק בילדותי, אני זוכר שתמיד חלמתי שיהיה לי רכב שכזה. מזל שמתבגרים
הבעייה עם חידושים היא שהאנשים שמכירים את המקור (וזה לרב קהל היעד) כ"כ מקובעים על השחקנים המקוריים שצריך הרבה ביצים ויכולת בשביל ליצור המשכון שיתפוס. למשל אני ממש לא קונה את הכושי בפרומו כ Mr. T, בעיניי הכושי המקורי תמיד יהיה Mr. T, מה שדי מקשה על תהליך ההתחברות לדמויות. זה בהחלט יכול להיות עוד סרט אקשן לא רע (ואולי אפילו טוב) אבל למי שאהב את הסידרה המקורית תמיד תהיה השוואה לא הוגנת שתפריע לו להינות לחלוטין מההמשך - קרי הנוסטלגיה.
ד"א - מישהו פה ראה את הסרט FAME שיצא על בסיס הסידרה לא מזמן? אני אישית החלטתי לוותר על החוויה ולהישאר עם הזיכרונות.
הבעייה עם חידושים היא שהאנשים שמכירים את המקור (וזה לרב קהל היעד) כ"כ מקובעים על השחקנים המקוריים שצריך הרבה ביצים ויכולת בשביל ליצור המשכון שיתפוס. למשל אני ממש לא קונה את הכושי בפרומו כ Mr. T, בעיניי הכושי המקורי תמיד יהיה Mr. T, מה שדי מקשה על תהליך ההתחברות לדמויות. זה בהחלט יכול להיות עוד סרט אקשן לא רע (ואולי אפילו טוב) אבל למי שאהב את הסידרה המקורית תמיד תהיה השוואה לא הוגנת שתפריע לו להינות לחלוטין מההמשך - קרי הנוסטלגיה.
ד"א - מישהו פה ראה את הסרט FAME שיצא על בסיס הסידרה לא מזמן? אני אישית החלטתי לוותר על החוויה ולהישאר עם הזיכרונות.
והוא באמת יהיה MR.T... מר. טי משחק בסדרה את בי.אי באראקאס. האיש והדמות שהוא משחק התמזגו לכדי יישות אחת.... אפשר לראות את זה אפילו בתגובה שלך.Huber כתב:הסידרה הזו הפכה אצלי את המסחריות של GMC לדבר הכי נחשק בילדותי, אני זוכר שתמיד חלמתי שיהיה לי רכב שכזה. מזל שמתבגרים![]()
ד"א - מישהו פה ראה את הסרט FAME שיצא על בסיס הסידרה לא מזמן? אני אישית החלטתי לוותר על החוויה ולהישאר עם הזיכרונות....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
דווקא נראה לי סרט בן-Xונה - וגדלתי על A-Team.
תחשבו איך הפופולריות של הסדרה המקורית תעלה רק בגלל הסרט הזה.
תחשבו איך הפופולריות של הסדרה המקורית תעלה רק בגלל הסרט הזה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יודע מה יש לכולם...
רימייקים יכולים לתת כבוד למקור בכל מיני צורות, ובמקרה הזה - הכבוד הוא דרך הרעיון העלילתי.
אז נכון, חניבעל הוא לא אותו שחקן, ו BA הרבה פחות מאיים (אין על Mr. T), אבל פייס ומרדוק נראים ליהוקים מצוינים, והקטע עם הטנק הרג אותי...
מבחינת השאר, אתם באמת רוצים את הגרפיקה המגוכחת (במבט עכשווי) של הסדרה?
רימייקים יכולים לתת כבוד למקור בכל מיני צורות, ובמקרה הזה - הכבוד הוא דרך הרעיון העלילתי.
אז נכון, חניבעל הוא לא אותו שחקן, ו BA הרבה פחות מאיים (אין על Mr. T), אבל פייס ומרדוק נראים ליהוקים מצוינים, והקטע עם הטנק הרג אותי...
מבחינת השאר, אתם באמת רוצים את הגרפיקה המגוכחת (במבט עכשווי) של הסדרה?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Terminator 2zeev78 כתב:Pavelz כתב:אמרו את מה שאמרת על הסרטים\סדרות הבאות (רשימה חלקית) :zeev78 כתב:יש סרטים או לצורך העניין סדרות שלא נוגעים בהם, זה שווה ערך לחילול קודשPavelz כתב:עוד לא ראיתם את הסרט הזה וכבר מחליטים שזה יהיה נורא?
...
Star Trek מחוץ לקאנון
Battlestar Galactica
The Watchmen
X-Men
המשרד בגרסת ארה"ב
ועוד ועוד ועוד.
באמנות כמו באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה. אלא אם זה סרט בהפקה של מייקל ביי ואז אני מסכים איתך...
שהסרט הראשון מעולה בד"כ אפשר רק לקלקל בסרט ההמשך השני...
Godfather 2
Dark Knight
כולם היו יותר טובים מהסרטים שקדמו להם.
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73347
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אבל מה הקשר בין הדוגמאות שאתם מביאים לנושא הת'רד? פה מדובר על סרט שיוצא על גבי "תהילתה" של סידרת קאלט מהעבר, לא סרט שהוא המשכון לסרט קודם.
שני הרובוטריקים מזעזעים, ככה שאין פה עליית מדרגה בסרט השני.Pavelz כתב:Terminator 2zeev78 כתב:Pavelz כתב:אמרו את מה שאמרת על הסרטים\סדרות הבאות (רשימה חלקית) :zeev78 כתב:יש סרטים או לצורך העניין סדרות שלא נוגעים בהם, זה שווה ערך לחילול קודשPavelz כתב:עוד לא ראיתם את הסרט הזה וכבר מחליטים שזה יהיה נורא?
...
Star Trek מחוץ לקאנון
Battlestar Galactica
The Watchmen
X-Men
המשרד בגרסת ארה"ב
ועוד ועוד ועוד.
שהסרט הראשון מעולה בד"כ אפשר רק לקלקל בסרט ההמשך השני...
Godfather 2
Dark Knight
כולם היו יותר טובים מהסרטים שקדמו להם....
הסנדק השני לא יותר טוב מהראשון, אם כבר - שניהם יצירות מופת.
אני הייתי מביא בתור דוגמא את שליחות קטלנית 2...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
איפה ראית רובוטריקים...levikon כתב:שני הרובוטריקים מזעזעים, ככה שאין פה עליית מדרגה בסרט השני.Pavelz כתב: Terminator 2
Godfather 2
Dark Knight
אני הייתי מביא בתור דוגמא את שליחות קטלנית 2......
שליחות קטלנית = Terminator - והשני עולה בהרבה רמות על הראשון (והשלישי והרביעי כמובן
סורי, לומד למבחן ונכנס לשרשורים באמצע. אסור. אסור. אסור.uriler כתב:איפה ראית רובוטריקים...levikon כתב:שני הרובוטריקים מזעזעים, ככה שאין פה עליית מדרגה בסרט השני.Pavelz כתב: Terminator 2
Godfather 2
Dark Knight
אני הייתי מביא בתור דוגמא את שליחות קטלנית 2......
שליחות קטלנית = Terminator - והשני עולה בהרבה רמות על הראשון (והשלישי והרביעי כמובן)
...
לפחות אני ואתה חושבים בצורה זהה לגבי שליחות קטלנית....