מה ההבדל בין אוזניות אולפן לאוזניות אודיופיליות
אוקיי
אז איזה אוזניות מתאימות לציוד שלי???
אני לי ממש רוצה להשקיע באוזניות HIGH END ןלחבר לציוד בינוני.
מה לא מספיק טוב בציוד שלי?? צריך כרטיס קול יותר טוב?? המגברים לא הכי איכותיים?
עם זוג אוזניות "רגיל" של AKG 414P אני שומע מעולה.מה גורם לך [זאב 78] לחשוב שאני לא אהנה באותה מידה עם זוג יותר טוב?
עם זוג אוזניות "רגיל" של AKG 414P אני שומע מעולה.מה גורם לך [זאב 78] לחשוב שאני לא אהנה באותה מידה עם זוג יותר טוב?
תקנה אוזניות רגילות ותחבר אותם ישר למחשב. זה יתן לך את התוצאה הכי איכותית כרגע (מבלי שתצטרך לקנות מגבר אוזניות יעודי ונגן דיסקים).
שמעתי לפני שבוע אוזניות אולפניות של AKG241 מחוברות למגבר אוזניות פשוט והמקור היה מחשב (כמו במקרה שלך), התוצאה היתה מאוד מאכזבת אבל ברור לי האוזניות יכולות להשמע הרבה יותר טוב ממקור איכותי והגברה יותר איכותית.
שמעתי לפני שבוע אוזניות אולפניות של AKG241 מחוברות למגבר אוזניות פשוט והמקור היה מחשב (כמו במקרה שלך), התוצאה היתה מאוד מאכזבת אבל ברור לי האוזניות יכולות להשמע הרבה יותר טוב ממקור איכותי והגברה יותר איכותית.
מה אני אגיד לךdany75 כתב:אוקיי
עם זוג אוזניות "רגיל" של AKG 414P אני שומע מעולה.מה גורם לך [זאב 78] לחשוב שאני לא אהנה באותה מידה עם זוג יותר טוב?...
מקווה שיהיה עוד מישהו שיחזק את דברי כי אתה לא מאמין לי
הSR80 הם אוזניות הרבה יותר טובות ממה שיש לך ואם אתה מחפש שידרוג אז הם יתנו לך שיפור משמעותי, תקבל במה רחבה בסאונד, תשמע כלי נגינה וצלילים שלא שמעתה מקודם וכן הלאה. בנוסף למה שאמרתי לא צריך מגבר מיוחד בשביל שישמעו טוב, אני משתמש איתם בבית עם נגן MP3 או דיסקמן של סוני ובנסיעות חיברתי אותם למחשב הנייד שרציתי לשמוע מוזיקה באיכות טובה.
קודם כל אני לא מזלזל בדברי אף אחד פה...ולא אמרתי שאני לא מאמין לך.
אני רק יודע מדעות של אנשים פה בפורום שיש בלאי גבוה לספוגים שלהם וזה קצת מרתיע זה הכל.
שני מה מיוחד בהן לעומת שני הדגמים האחרים פה בדיון ??
אני בכלל לפני כל זה שקלתי את ה SR 125 אבל אז כבר ראיתי שיש מעבר לגרדו (הייתי דיי נעול אפשר לומר...)
אני רק יודע מדעות של אנשים פה בפורום שיש בלאי גבוה לספוגים שלהם וזה קצת מרתיע זה הכל.
שני מה מיוחד בהן לעומת שני הדגמים האחרים פה בדיון ??
אני בכלל לפני כל זה שקלתי את ה SR 125 אבל אז כבר ראיתי שיש מעבר לגרדו (הייתי דיי נעול אפשר לומר...)
יש לי את האוזניות האלה כבר למעלה משנתיים ואין לי שום בלאי בהם. לגבי ההבדלים, אין לי שום רצון להכנס לדיון על זה כי כל פעם שהנושא עולה מתחילה פה מלחמת עולם 3. אם אתה רוצה להקשיב לעצה שלי תיגש לבן אדם שמוכר אותם, תשמע אותם ותראה לבד שהם אוזניות מאוד מיוחדות עם סאונד מיוחד.
akg-702
שלום לכולם
בקצרה אני רוצה להגיב על האוזניות AKG-K702 מתאימות ביותר לצליל אודיופילי נטו יש אוזניות טובות אחרות לאולפנים גם שוות המון המון גרמניות לא מתאימות לבית
באולפני הקלטה משתמשים בהן אך עם מגברים מיוחדים לאוזניות בשווי של אלפי דולרים של חברת ליימן הגרמנית מינמום מגבר שם לבית הוא בסביבות 500/600$ הפשוט לבית ועד אלפי אלפי דולרים
הן יצלצלו טוב אך ורק עם מגבר אוזניות יעודי ורצוי איכותי ( צליל מדוייק רחב צלול עם רב שכבתיות ועומק במה ורוחב נדירים )
וכמובן עם מקור צליל משובח ביותר
אחרת הן לא מתאימות לכל מגבר או רסיבר ובודאי לא לאי פוד כי יצאת האוזניות שם הן לא ברמה של מגבר יעודי נפרד בוא נגיד פרו גקט או איל בסו או דרגו או וינסנט או מיוזיקאל פידלטי V-8 או V-CAN רק ללא מנורות
ורק אחרי מעל 500 שעות הרצה מקבלות א הצליל שלהן לפני שלא יתבצעו כל התנאים הללו
הן כמו אוזניות של 50 שח בהום סנטר
זה מנסיון שיש לי איתן
בברכה
בקצרה אני רוצה להגיב על האוזניות AKG-K702 מתאימות ביותר לצליל אודיופילי נטו יש אוזניות טובות אחרות לאולפנים גם שוות המון המון גרמניות לא מתאימות לבית
באולפני הקלטה משתמשים בהן אך עם מגברים מיוחדים לאוזניות בשווי של אלפי דולרים של חברת ליימן הגרמנית מינמום מגבר שם לבית הוא בסביבות 500/600$ הפשוט לבית ועד אלפי אלפי דולרים
הן יצלצלו טוב אך ורק עם מגבר אוזניות יעודי ורצוי איכותי ( צליל מדוייק רחב צלול עם רב שכבתיות ועומק במה ורוחב נדירים )
וכמובן עם מקור צליל משובח ביותר
אחרת הן לא מתאימות לכל מגבר או רסיבר ובודאי לא לאי פוד כי יצאת האוזניות שם הן לא ברמה של מגבר יעודי נפרד בוא נגיד פרו גקט או איל בסו או דרגו או וינסנט או מיוזיקאל פידלטי V-8 או V-CAN רק ללא מנורות
ורק אחרי מעל 500 שעות הרצה מקבלות א הצליל שלהן לפני שלא יתבצעו כל התנאים הללו
הן כמו אוזניות של 50 שח בהום סנטר
זה מנסיון שיש לי איתן
בברכה
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מההודעה שלך אחד יכול להבין שכדאי לו להתרחק מהאוזניות כמו מאש.
וזה לא רחוק מהאמת
אני יכול בבטחה להגיד שIEM הן העתיד. תמורת 800$ הJH10X3 PRO עם נגן נייד תשמע כמה דרגות מעל הAKG, אפילו בהנחה שאתה מגביר את הAKG עם מגבר שסכום חלקי המערכת שלך עולה על הIEM הנ"ל.
וזה לא רחוק מהאמת
אני יכול בבטחה להגיד שIEM הן העתיד. תמורת 800$ הJH10X3 PRO עם נגן נייד תשמע כמה דרגות מעל הAKG, אפילו בהנחה שאתה מגביר את הAKG עם מגבר שסכום חלקי המערכת שלך עולה על הIEM הנ"ל.
AKG-K702 הבהרה ברורה
אין הכוונה להתרחק מאוזניות כמו מאש
חס ושלום
אוזניות ראפראנס אמיתיות למי שמחפש את זה ללא צבע כמו שיש HD-600 בתחום באס תחתון ומיד מודגש
והן מעולות לסוגים שונים של מוסיקה
אך מי שרוצה להאזין ולהנות ממוסיקה שוטפת ופנצית ופירוט מעולה 701/702 הן עבורו
שמעתי דרכן אופרות קונצרטים לפסנתר של מוצרט ובראהמס
הנדל ומאהלר ממש חוייה לא צריך לחפש כלום הכל ישנו
כדי שיתנו את מלוא הפוצניאל שלהם צריך לתת להן מגבר טוב לאוזניות יעודי
ומקור טוב CD כרטיס מעולה במחשב
ואז הן נשמעות מעולה מממש עם תמונת צליל כמו להביט בציור ראנסאנס של קארואגו עם כל הניאואסים הקטנים של הבדלי חושך ואור .
לפחות וממגוון המכשור שיש לי
רק יצאת אוזניות למרבה הפלא של טייפ סוני TCK-222ES בלי הגברה
מסידרות של היוקרה של סוני משנות התשעיים נשמעות האוזניות ללא הגברת נוספת מעולה באס מיד פתוח וגבוהים טובים
ואולם מיני דיסק MDS-JB730QS לא משהוא
אך אח בכור שלו MDS-JB940QS נישמע טוב
יצאת אוזניות של פרה TAE-9000ES גרוע ללא חיים ואפילו עם הגברת ווליום
יצאת האוזניות של LUXMAN ך-510 קלאס א הן מעולות ממש ל-600 וצריך להרים מעל הרגיל כדי ש-702 יעבדו נכון
ואז אתה בשמיים עם צליל חם עגול עשיר ולפעמים באס כמו מנורות
במיוחד מצליל של תקליט משובח
האוזניות אלו הן ממש יחודיות במינה בצליל הרגשה ומה שאתה שומע דרכה מדהים
כוונה היא צריך למצוא את הפרטנר המתאים להם ומגבר אוזניות יכול לעשות פלאים לאוזניה המיוחדת הזו
מי שצריך לאי פוד זו אינה עבורו רק למי שממש מחפש סאונד מדוייק לכל קצוות הספקטרום
כמו מוסיקה איקוסטית קלאסית גאז ואפילו מוסיקה קלה ופופ שניסיתי מעט אומנם אך נשמע מעולה
תלוי בטעם של האדם
AKG-K702 הן תופעה ממש (701) בתחום האודיו
ויש הרבה טובים אחרים כמובן
יש לי את HD-600 עובדות ממש לא משנה מה טוב עם כל יצאת אוזניות
אך אין להן את היכולת להפריד שכבות כמו 702/701 או בתחום הגבוהה ה-600 בתחום המיד מעולות
702/701 הן מוניטוריות
ובהקלטות ממש עם סוב באס שהוקלט ממש מתופי דוד ודם באס הקלטות טלרק ידועות בכך ללא קומפרסיה כמעט
לפעמיים חשבתי כי השארתי רמקולים פתוחים
הכל תלוי בטיב המילוי כמו שאומרים אצלנו
מה מכניס מה אתה מקבל כמו אומרים אצלנו זה ה-701/702
בזה אני מסיים
תודה לכל החברה הטובים ב-AKG על יצור מעולה של 702
ולכם חברי הפורום שקראתם את תגובתי
מי שיש לו אותם שיהנה ומי שאין לו אותם שיקנה אותם לא יצטער בלבד שיחבר למקור הנכון
בברכה
חס ושלום
אוזניות ראפראנס אמיתיות למי שמחפש את זה ללא צבע כמו שיש HD-600 בתחום באס תחתון ומיד מודגש
והן מעולות לסוגים שונים של מוסיקה
אך מי שרוצה להאזין ולהנות ממוסיקה שוטפת ופנצית ופירוט מעולה 701/702 הן עבורו
שמעתי דרכן אופרות קונצרטים לפסנתר של מוצרט ובראהמס
הנדל ומאהלר ממש חוייה לא צריך לחפש כלום הכל ישנו
כדי שיתנו את מלוא הפוצניאל שלהם צריך לתת להן מגבר טוב לאוזניות יעודי
ומקור טוב CD כרטיס מעולה במחשב
ואז הן נשמעות מעולה מממש עם תמונת צליל כמו להביט בציור ראנסאנס של קארואגו עם כל הניאואסים הקטנים של הבדלי חושך ואור .
לפחות וממגוון המכשור שיש לי
רק יצאת אוזניות למרבה הפלא של טייפ סוני TCK-222ES בלי הגברה
מסידרות של היוקרה של סוני משנות התשעיים נשמעות האוזניות ללא הגברת נוספת מעולה באס מיד פתוח וגבוהים טובים
ואולם מיני דיסק MDS-JB730QS לא משהוא
אך אח בכור שלו MDS-JB940QS נישמע טוב
יצאת אוזניות של פרה TAE-9000ES גרוע ללא חיים ואפילו עם הגברת ווליום
יצאת האוזניות של LUXMAN ך-510 קלאס א הן מעולות ממש ל-600 וצריך להרים מעל הרגיל כדי ש-702 יעבדו נכון
ואז אתה בשמיים עם צליל חם עגול עשיר ולפעמים באס כמו מנורות
במיוחד מצליל של תקליט משובח
האוזניות אלו הן ממש יחודיות במינה בצליל הרגשה ומה שאתה שומע דרכה מדהים
כוונה היא צריך למצוא את הפרטנר המתאים להם ומגבר אוזניות יכול לעשות פלאים לאוזניה המיוחדת הזו
מי שצריך לאי פוד זו אינה עבורו רק למי שממש מחפש סאונד מדוייק לכל קצוות הספקטרום
כמו מוסיקה איקוסטית קלאסית גאז ואפילו מוסיקה קלה ופופ שניסיתי מעט אומנם אך נשמע מעולה
תלוי בטעם של האדם
AKG-K702 הן תופעה ממש (701) בתחום האודיו
ויש הרבה טובים אחרים כמובן
יש לי את HD-600 עובדות ממש לא משנה מה טוב עם כל יצאת אוזניות
אך אין להן את היכולת להפריד שכבות כמו 702/701 או בתחום הגבוהה ה-600 בתחום המיד מעולות
702/701 הן מוניטוריות
ובהקלטות ממש עם סוב באס שהוקלט ממש מתופי דוד ודם באס הקלטות טלרק ידועות בכך ללא קומפרסיה כמעט
לפעמיים חשבתי כי השארתי רמקולים פתוחים
הכל תלוי בטיב המילוי כמו שאומרים אצלנו
מה מכניס מה אתה מקבל כמו אומרים אצלנו זה ה-701/702
בזה אני מסיים
תודה לכל החברה הטובים ב-AKG על יצור מעולה של 702
ולכם חברי הפורום שקראתם את תגובתי
מי שיש לו אותם שיהנה ומי שאין לו אותם שיקנה אותם לא יצטער בלבד שיחבר למקור הנכון
בברכה
האוזניות האלו של שור הם הטובות ביותר בשוק של האוזניות המתאימות לעבודה עם אולפן הקלטות או עבודה מקצועית אחרת.