תיקון בעיה אחרי הורדה של ffdshow ו Hali media
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עוברים על החלק של ffdshow audio decoder configuration ובודקים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
טוב...קצת ניסוי וטעייה ופתרתי את זה:)
עניין אחר, יש לי סרט HD עם שני פסקולים . אחד באנגלית ואחד בהונגרית.
עד היום כשצפיתי בזה דרך VLC , יכולתי לבחור איזה TRACK לשמוע... עכשיו שזה דרך הMEDIA PLAYER אני שומע את זה רק בהנוגרית ולא ממש יודע איך להחליף כדי לשמוע באנגלית...
אשמח לרעיונות....
תודה,
עדי
עניין אחר, יש לי סרט HD עם שני פסקולים . אחד באנגלית ואחד בהונגרית.
עד היום כשצפיתי בזה דרך VLC , יכולתי לבחור איזה TRACK לשמוע... עכשיו שזה דרך הMEDIA PLAYER אני שומע את זה רק בהנוגרית ולא ממש יודע איך להחליף כדי לשמוע באנגלית...
אשמח לרעיונות....
תודה,
עדי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם סרט ה HD שלך ארוז ב MKV אז השליטה על איזה פס קול מחולץ מהקובץ היא באחריות מפצל המדיה ולא המפענח. יש ל Haali אפשרויות מובנות לקבוע בררות מחדל וסדרי עדיפויות לגבי שפות פסי הקול והתרגומים המחולצים מהאריזה וזה מוסבר במדריך להגדרת Haali שמקושר בדביקים.
למי שאין כוח לקרוא את הדביקים יש גם את האפשרות לעשות קליק ימני על צלמית ה Haali ולבחור את פס הקול או התרגום מהתפריט שמופיע.
לנגן ה VLC יש מפצל מדיה מובנה ולכן יכלת לבחור את שפת הפסקול או התרגום הישר מתוכו, Windows Media Player לעומתו הוא נגן נטו ומפצל המדיה הוא חיצוני.
למי שאין כוח לקרוא את הדביקים יש גם את האפשרות לעשות קליק ימני על צלמית ה Haali ולבחור את פס הקול או התרגום מהתפריט שמופיע.
לנגן ה VLC יש מפצל מדיה מובנה ולכן יכלת לבחור את שפת הפסקול או התרגום הישר מתוכו, Windows Media Player לעומתו הוא נגן נטו ומפצל המדיה הוא חיצוני.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.