Pioneer LX70 מול LX81
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
בזמנו עשיתי השוואה ארוכה אחד מול אחד ומצאתי ששניהם זהים בק"ב ובסטריאו ה-LX70 עדיף כי ההגברה שלו נשמעה יותר מוסיקלית מאשר ההגברה של ה-LX81 שנשמעה מעט יבשה.
אם נשים את נושא ההגברה בצד ונתיחס אל שניהם כפרוססורים (לחבר להם הגברה חיצונית) האם מישהו התנסה בשניהם ויוכל לומר לי מי עדיף?
שוב, אנא! רק מהתנסות אישית ולא מקריאה מקטלוגים.
יש לי ידיד שהחליף את ה-LX70 שלו ב-LX81 ולטענתו שומעים בק"ב הרבה יותר טוב, דבר שהפתיע אותי כי ציפיתי שהם ישמעו מאוד דומה.
אם נשים את נושא ההגברה בצד ונתיחס אל שניהם כפרוססורים (לחבר להם הגברה חיצונית) האם מישהו התנסה בשניהם ויוכל לומר לי מי עדיף?
שוב, אנא! רק מהתנסות אישית ולא מקריאה מקטלוגים.
יש לי ידיד שהחליף את ה-LX70 שלו ב-LX81 ולטענתו שומעים בק"ב הרבה יותר טוב, דבר שהפתיע אותי כי ציפיתי שהם ישמעו מאוד דומה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... y.asp?id=7
דני אני מבין שיש לך כבר את ה70 בביתך
אז אם כן ממש אין טעם להתאמץ ולרכוש את ה81 שלדעתי עדיין פי 2 ממנו במחיר!!
ולו רק בגלל העובדה שהוא חדיש יותר...
שמתי קישור למעלה לאתר פיוניר
וניתן ללחוץ ולסמן את 2 הרסיורים הנל אחד מול השני ולבדוק מפרט
לפי מה שאני רואה המפרט ממש דומה וזהה בשניהם
אך אין זה אומר מאום....
אם זכרוני לא מטעה אותי ה70 עדיין ההגברה האנאלוגית הרגילה של פיוניר שהייתה
וה81 הוא כבר ICE
אך עצם זה שה81 הוא בתקן THX ULTRA 2 PLUS
וה70 THX SELECT
הנחות יותר
ה81 הרבה יותר חזק ומתקדם ממנו (הגברה ופרוססין )
האוזן שלך תרגיש בהבדלים?אני בספק.......
אך עוד פעם אם כבר יש לך את ה70
אין טעם להשתגע בשביל הבדלים בודדים!
דני אני מבין שיש לך כבר את ה70 בביתך
אז אם כן ממש אין טעם להתאמץ ולרכוש את ה81 שלדעתי עדיין פי 2 ממנו במחיר!!
ולו רק בגלל העובדה שהוא חדיש יותר...
שמתי קישור למעלה לאתר פיוניר
וניתן ללחוץ ולסמן את 2 הרסיורים הנל אחד מול השני ולבדוק מפרט
לפי מה שאני רואה המפרט ממש דומה וזהה בשניהם
אך אין זה אומר מאום....
אם זכרוני לא מטעה אותי ה70 עדיין ההגברה האנאלוגית הרגילה של פיוניר שהייתה
וה81 הוא כבר ICE
אך עצם זה שה81 הוא בתקן THX ULTRA 2 PLUS
וה70 THX SELECT
הנחות יותר
ה81 הרבה יותר חזק ומתקדם ממנו (הגברה ופרוססין )
האוזן שלך תרגיש בהבדלים?אני בספק.......
אך עוד פעם אם כבר יש לך את ה70
אין טעם להשתגע בשביל הבדלים בודדים!
וואלה דני החיים הטובים .....
לישון עד שעה כזו.....
לישון עד שעה כזו.....
-
danlior
- חבר מכור קשה

ADICT
1) ההבדל הוא כבר רק 2,500 ש"ח
2) ביקשתי התנסות בפועל ולא הפניה לקטלוגים
3) ביקשתי להתעלם מההגברה ולדבר עליהם כפרוססורים בלבד.
אבל תודה בכל זאת על ההתיחסות
אבל תודה בכל זאת על ההתיחסות
נדמה לי שדיברתי על פרוססין כאשר אמרתיdanlior כתב:ADICT
אבל תודה בכל זאת על ההתיחסות...
שה70 הוא THX SELECT
וה81 הוא TX ULTRA 2
שזה אומר הכול ..אם ה2500 הללו לא משחקים לך תפקיד
אז איפוא הבעיה....
אוזניים שונות -שווה טעם שונה ..
-
danlior
- חבר מכור קשה

ברשותך לא אכנס לנושא זה כרגע, כבר היו מספר שירשורים על מה עדיף, רסיבר ק"ב איכותי כפרוססור או פרוססור ק"ב יעודי.gro111 כתב:למה לקחת מכשיר ברמת הLX81 לשימוש כפרוססור בלבד, ועוד בכוונת תחילה?
אתה לא חושב שניתן למצוא פרוססור איכותי יותר, ללא הגברה כמובן, בטווח מחירים הזה?
ככה אתה מרוויח מכל העלמות, ותמיד יכול לשנות את ההגברה....
אם אכנס לזה עכשיו השירשור ישר יהפך לשוב ויכוח לוהט בנושא ומאוד חושב לי לשמוע מאנשים עם נסיון מהשטח לגבי נושא השירשור.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מאוד מתקשה להאמין שמישהו יתן לך תשובה בעניין שביקשת...
-
danlior
- חבר מכור קשה

מדוע? האם אף אחד לדעתך לא טרח לעשות השוואה בין שני הרסיברים האילו?Itay_Pollak כתב:אני מאוד מתקשה להאמין שמישהו יתן לך תשובה בעניין שביקשת......
תכתוב הודעה פרטית לרן מו
מויאל. נדמה לי שהוא היה עם שניהם לפרוססינג בלבד ונשאר עם ה70 בסוף. אם אני זוכר נכון זה הופיע בשרשור בהמשך למבחן של הפיוניר 90 אל.אקס שערך איתי הגיתי.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
danlior
- חבר מכור קשה

Re: תכתוב הודעה פרטית לרן מו
תודה!theezway כתב:מויאל. נדמה לי שהוא היה עם שניהם לפרוססינג בלבד ונשאר עם ה70 בסוף. אם אני זוכר נכון זה הופיע בשרשור בהמשך למבחן של הפיוניר 90 אל.אקס שערך איתי הגיתי....
מה שם המשתמש של רן מויאל באתר?
בוקר טוב לכולם...
רשמים מה-LX81...
למרות שאני מאוד מעריך את דני ליאור (חבר וותיק
)..
ואני מעריך את בדיקתו מול ה-70..
אני בגישה אחרת ואפילו דיי קיצונית לצד השני, שאכן יש הבדלים וההבדלים הם נשמעים לאוזן ולטובה.
כפי שידוע (או שלא), היה לי את ה-70 לפני כשבוע, שוב לא רוצה לעשות פרסומת, אך אכן מדובר בסוס עבודה במיוחד למחירו, כבר עברו אצלי כמה וכמה רסיברים ופרוססורים (פרוססורים כגון grand 2 של sunfire, וה-cazanova של THETA)..רסיברים כגון: (AX10/AX5 PIONEER, A1/AX1 YAMAHA, ONKYO 989/939)
ואכן מדובר על חיות...
אני חייב לציין שה-70 בהחלט נותן תמורה מצויינת עבור הכסף...(הכל יחסי כמובן
)...
כפי שדני כבר אמר, אכן ההגברה של ה-70 משובחת ועושה עבודה נפלאה...
וכמובן הפרוססור המשובח...
אני אמנם משתמש בהגברה חיצונית (אני לא מאמין בהגברה של רסיברים של ק"ב, מכל הקשור ל-gain/דינאמיקה/כוח...סרט קולנוע צריך להרגיש נוכחות בכל עבר, במיוחד מאחור כהשלמה לחזית.
דברים שהפריעו לי ב-70 שכאמור ה-81 רק השלים:
1.בווליומים גדולים (נניח בין מינוס 12 למינוס 5) הרגשתי שה-70 מכניס טיפה גרעיניות לסאונד הכללי-מה שאמר לי שהפרוססור של ה-70 לא כזה נקי...(בפרוססורים ייעודיים לא הרגשתי זאת)
2כיול מדויק יותר, הכיול הקוסטי גילה הרבה יותר "טעויות" אקוסטיות אצלי בחלל מה-70.
3.gain boundry של THX ULTRA יוצר deccay איכותי יותר לתדרים הנמוכים בסאב ובערוצים ויוצר הרמוניה כללית טובה יותר
4. THX ULTRA 2 PLUS Prossesing, מצליח להשקיט ולעגל עוד יותר את הצליל הכללי
5.PQLS סינכרון סאונד משובח יותר עם נגן הבלוריי פיוניר 51 שאצלי...
6. פרוט, דיוק, פירוט, דיוק
כאמור, עברו אצלי הרבה ציוד, אך ה-81 הצליח להפיל אותי (כמובן לאחר כיול ידני-לא אוטומטי), במצב ה-direct של המכשיר, הסאונד הכללי אכן נוטה ל-over בהירות בצליל הכללי, אך הפירוט שה-81 מצליח להביא ו"קריסטליות" של הצליל מאוד הזכיר ציוד של KRELL..שאופי הסאונד שלהם מאוד נקי/אסולוטי מפורט ודינאמי...
לאחר כיול אקוסטי/גלים עומדים שהיו קריטיים אצלי/revebrations/X-CURVE...הסאונד שבוקר מה-81 בהחלט מרשים, השילוב עם ההגברה החיצונית משתלבת היטב והרגשה הומוגנית הרבה יותר טוב מאשר עם ה-70.ישנה אחידות בצליל טובה יותר, וישנה תחושה שבכל ווליום שאני משחרר למעלה, הסאונד רק הופך לעשיר יותר ולא מוגרען, כפי שהרגשתי עם ה-70...
הסאונד הכללי של ה-81, מאוד נקי ומפורט-פרטים שלא שמעתי עם ה-70, כגון:
1. הווקליות נישמעת עם יותר אוויר בין המילים וההגיות, ישנה תחושת נוכחות מקדימה הרבה יותר ברורה וצלולה.
במיוחד בסרטים בעלי נאום התחלתי כגון: 300, שליחות קטלנית 2, שר הטבעות, בבילון AD ועוד...)
2.ישנה תחושה היקפית הרבה יותר ברורה ותלת מימדית, ישנו יותר דו-שיח בין כל החזיתות, קדימה-צד-אחורי, ישנה השתלבות לטעמי טבעית יותר, לעיתים עם ה-70 הרגשתי בפסי קול מסוימים קצת "חורים" שוב בווליומים מסויימים שהדגישו יותר אפקטים שבאים מהחזית לאחור..עם ה-81 אני מרגיש "השלמה" טובה יותר...
3.ה-X CURVE הרבה יותר אטרקטיבי והשפעתו על הסאונד הכללי יותר נשמעת ויותר אפקטיבית...
4. פרה הסטיראו של ה-81 לטעמי טוב יותר, מפני שהוא מכניס פירוט דינאמי שלא הרגשתי שיש לי עם ה-70...
גם במצב direct ובמיוחד לאחר כיול מסיבי..
5.הבאס של ה-81 ז"א יציאת הסאב, ה-gain שלו יותר עדין..במיוחד לאחר ה-gain boundry...עם ה-70 הרגשתי שהסאב בומי מידי...אפילו שמדובר על סאב שלדעתי סופר מוזיקלי AVANCE SIGNATURE 10 MK 2...שבכל פרוססור השתלב בצורה עדינה ופאנצ'ית באותה המידה, כיוון הפאזה שלו מאוד עדין...
ה-81 מציג באס מצויין, מוזיקלי מאוד במיוחד בקולנוע...
ןאם כבר מדברים על באס, ישנה תחושה שהרמקולים האחוריים מצליחים להוציא תדרים מאוד עמוקים ודינאמיים הרבה יותר ממה שהרגשתי עם ה-70...
ב-bottem line, אמנם ה-ספסיפקציות ברשת, מראות על כמעט מכשיר זהה, אך ההבדלים קיימים...ולא צריך להיות גאון בסאונד כדי להבחין בהם היטב...
לגבי ה-ICE POWER, הוא בהחלט עושה עבודה מצויינת עם הסראוונדים, מוציא מהם הרבה יותר פרטים, לגבי החזית, אני אישית מעדיף את ה-classe שלי, ואכן ה-70 היה נשמע מרוסן יותר במיוחד במוזיקה דו-ערוצית אך עם זאת פחות מפורט ודינאמי..מה שכיול מסיבי על ה-81 בהחלט תיקן והשלים את החוויה המוזיקלית...
רשמים מה-LX81...
למרות שאני מאוד מעריך את דני ליאור (חבר וותיק
ואני מעריך את בדיקתו מול ה-70..
אני בגישה אחרת ואפילו דיי קיצונית לצד השני, שאכן יש הבדלים וההבדלים הם נשמעים לאוזן ולטובה.
כפי שידוע (או שלא), היה לי את ה-70 לפני כשבוע, שוב לא רוצה לעשות פרסומת, אך אכן מדובר בסוס עבודה במיוחד למחירו, כבר עברו אצלי כמה וכמה רסיברים ופרוססורים (פרוססורים כגון grand 2 של sunfire, וה-cazanova של THETA)..רסיברים כגון: (AX10/AX5 PIONEER, A1/AX1 YAMAHA, ONKYO 989/939)
ואכן מדובר על חיות...
אני חייב לציין שה-70 בהחלט נותן תמורה מצויינת עבור הכסף...(הכל יחסי כמובן
כפי שדני כבר אמר, אכן ההגברה של ה-70 משובחת ועושה עבודה נפלאה...
וכמובן הפרוססור המשובח...
אני אמנם משתמש בהגברה חיצונית (אני לא מאמין בהגברה של רסיברים של ק"ב, מכל הקשור ל-gain/דינאמיקה/כוח...סרט קולנוע צריך להרגיש נוכחות בכל עבר, במיוחד מאחור כהשלמה לחזית.
דברים שהפריעו לי ב-70 שכאמור ה-81 רק השלים:
1.בווליומים גדולים (נניח בין מינוס 12 למינוס 5) הרגשתי שה-70 מכניס טיפה גרעיניות לסאונד הכללי-מה שאמר לי שהפרוססור של ה-70 לא כזה נקי...(בפרוססורים ייעודיים לא הרגשתי זאת)
2כיול מדויק יותר, הכיול הקוסטי גילה הרבה יותר "טעויות" אקוסטיות אצלי בחלל מה-70.
3.gain boundry של THX ULTRA יוצר deccay איכותי יותר לתדרים הנמוכים בסאב ובערוצים ויוצר הרמוניה כללית טובה יותר
4. THX ULTRA 2 PLUS Prossesing, מצליח להשקיט ולעגל עוד יותר את הצליל הכללי
5.PQLS סינכרון סאונד משובח יותר עם נגן הבלוריי פיוניר 51 שאצלי...
6. פרוט, דיוק, פירוט, דיוק
כאמור, עברו אצלי הרבה ציוד, אך ה-81 הצליח להפיל אותי (כמובן לאחר כיול ידני-לא אוטומטי), במצב ה-direct של המכשיר, הסאונד הכללי אכן נוטה ל-over בהירות בצליל הכללי, אך הפירוט שה-81 מצליח להביא ו"קריסטליות" של הצליל מאוד הזכיר ציוד של KRELL..שאופי הסאונד שלהם מאוד נקי/אסולוטי מפורט ודינאמי...
לאחר כיול אקוסטי/גלים עומדים שהיו קריטיים אצלי/revebrations/X-CURVE...הסאונד שבוקר מה-81 בהחלט מרשים, השילוב עם ההגברה החיצונית משתלבת היטב והרגשה הומוגנית הרבה יותר טוב מאשר עם ה-70.ישנה אחידות בצליל טובה יותר, וישנה תחושה שבכל ווליום שאני משחרר למעלה, הסאונד רק הופך לעשיר יותר ולא מוגרען, כפי שהרגשתי עם ה-70...
הסאונד הכללי של ה-81, מאוד נקי ומפורט-פרטים שלא שמעתי עם ה-70, כגון:
1. הווקליות נישמעת עם יותר אוויר בין המילים וההגיות, ישנה תחושת נוכחות מקדימה הרבה יותר ברורה וצלולה.
במיוחד בסרטים בעלי נאום התחלתי כגון: 300, שליחות קטלנית 2, שר הטבעות, בבילון AD ועוד...)
2.ישנה תחושה היקפית הרבה יותר ברורה ותלת מימדית, ישנו יותר דו-שיח בין כל החזיתות, קדימה-צד-אחורי, ישנה השתלבות לטעמי טבעית יותר, לעיתים עם ה-70 הרגשתי בפסי קול מסוימים קצת "חורים" שוב בווליומים מסויימים שהדגישו יותר אפקטים שבאים מהחזית לאחור..עם ה-81 אני מרגיש "השלמה" טובה יותר...
3.ה-X CURVE הרבה יותר אטרקטיבי והשפעתו על הסאונד הכללי יותר נשמעת ויותר אפקטיבית...
4. פרה הסטיראו של ה-81 לטעמי טוב יותר, מפני שהוא מכניס פירוט דינאמי שלא הרגשתי שיש לי עם ה-70...
גם במצב direct ובמיוחד לאחר כיול מסיבי..
5.הבאס של ה-81 ז"א יציאת הסאב, ה-gain שלו יותר עדין..במיוחד לאחר ה-gain boundry...עם ה-70 הרגשתי שהסאב בומי מידי...אפילו שמדובר על סאב שלדעתי סופר מוזיקלי AVANCE SIGNATURE 10 MK 2...שבכל פרוססור השתלב בצורה עדינה ופאנצ'ית באותה המידה, כיוון הפאזה שלו מאוד עדין...
ה-81 מציג באס מצויין, מוזיקלי מאוד במיוחד בקולנוע...
ןאם כבר מדברים על באס, ישנה תחושה שהרמקולים האחוריים מצליחים להוציא תדרים מאוד עמוקים ודינאמיים הרבה יותר ממה שהרגשתי עם ה-70...
ב-bottem line, אמנם ה-ספסיפקציות ברשת, מראות על כמעט מכשיר זהה, אך ההבדלים קיימים...ולא צריך להיות גאון בסאונד כדי להבחין בהם היטב...
לגבי ה-ICE POWER, הוא בהחלט עושה עבודה מצויינת עם הסראוונדים, מוציא מהם הרבה יותר פרטים, לגבי החזית, אני אישית מעדיף את ה-classe שלי, ואכן ה-70 היה נשמע מרוסן יותר במיוחד במוזיקה דו-ערוצית אך עם זאת פחות מפורט ודינאמי..מה שכיול מסיבי על ה-81 בהחלט תיקן והשלים את החוויה המוזיקלית...
-
danlior
- חבר מכור קשה

יש לציין ש-itay123 הוא החבר שעקב רשמיו פתחתי את השירשור. המבחן שלי בבדיקה של כשעה וחצי אחד מול השני הראה אחרת ואילו itay123 לא השווה אחד מול השני כי אם מזיכרון של שמיעה מלפני שבוע של ה-LX70 מול ה-LX81 שנמצא עכשיו בביתו - לא ממש אמין אבל העיקר שהוא מבסוט 
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 24/01/2010 15:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
danlior כתב:יש לציין ש-itay123 הוא החבר שעקב רשמיו פתחתי את השירשור. המבחן שלי בבדיקה של כשעה וחצי אחד מול השני הראה אחרת ואילו itay123 לא השווה אחד מול השני כי אם מזיכרון של שמיעה מלפני שבוע של ה-LX70 מול ה-LX81 שנמצא עכשיו בביתו - לא ממש אמין אבל העיקר שהוא מבסוט...
"לא אמין" טוב דני זו דעתך בלבד, התגובה שלך ממש לא לעניין..מי אמר שדעתך לגבי ה-70/81 היא הצודקת והאמינה ביותר...מי אמר שאתה צודק יותר ממני...ומי טען שאוזניך היא הנכונה ביותר בהשוואה...
בגלל שאתה ישבת שעה וחצי בהשוואה זה אומר נחרצות כי ההשוואה שלך היא הנכונה..ו"האמינה" ביותר...
קצת הגזמת הייתי אומר...
וללא שום קשר...אתה לא השוות את הכיול בשני המכשירים, לא השוות THX UTRA מול SELECT...
להזכירך אתה נמצא עם ה-70 כבר כמות נכבדת של חודשים שהוא ברשותך, ואפילו לא כיילת אותו כמו שצריך...אז מי הפך אותך לנציג של ה-70 במיוחד מול ה-81, להזכירך את ה-70 אני מכיר הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממך...מפני שמסיבה פשוטה חקרתי כל פרמטר אפשרי ברסיבר הזה...ואני מכיר אותו טוב מאוד...
בגלל שאנחנו מכירים היטב, אני לא אקח זאת אישית...
-
danlior
- חבר מכור קשה

itay123
ממש לא טענתי שהבדיקה שלי היא "הצודקת והאמינה ביותר" כל מטרת השירשור הזה הוא לשמוע דעות והתנסויות אחרות. לו הייתי חושב כך לא הייתי פותח את השירשור, אז למה סתם?
בוא לא נדבר על המקרה שלנו רק אנסה להעביר לך שאין תקדים למבחן אמיתי הנעשה על זכרון שמיעה מלפני שבוע ולא אחד מול אחד. פשוט אין תקדים!
בוא נתחיל בזה שזכרון שמיעתי הוא דבר מאוד, מאוד לא מדויק. בנוסף ישנם גורמים שונים שעלולים לשנות ולהשפיע על הזכרון שלך והכי חשוב ישנם הרבה מאוד גורמים שיכלו לגרום לך "לשמוע" באופן שונה היום מאשר שמעת לפני שבוע - שינויים ברשת החשמל, מצב הרוח שלך, לחצים באוזניים, הצטננות ורק התחלתי למנות.
לפעמים אני פותח את המערכת שלי ולא מאמין כמה טוב היא נשמעת ולפעמים אני יכול להשבע שאתמול היא נשמעה יותר טוב. כל אודיופיל יתחבר למה שכתבתי עכשיו.
בקיצור - מבחן השוואתי - רק אחד מול השני. אני לא אומר שהתרשמות מלפני שבוע לא לגיטימית, ברור שכן אך היא לא יכולה להיות חלק מניסוי מדעי ומדויק שעל פי ניתן להפיק מסקנות מובהקות.
ולגבי ה-LX70 שלי, לידעתך, הוא מכויל למשעי בכל מה שקשור לעוצמה בכל הערוצים ודיליי. נכון שאני בוחר לא להתעסק ב-THX מוד ובכיול עמוק של כל הפרמטרים של ה-RC כי הם לא לטעמי.
ממש לא טענתי שהבדיקה שלי היא "הצודקת והאמינה ביותר" כל מטרת השירשור הזה הוא לשמוע דעות והתנסויות אחרות. לו הייתי חושב כך לא הייתי פותח את השירשור, אז למה סתם?
בוא לא נדבר על המקרה שלנו רק אנסה להעביר לך שאין תקדים למבחן אמיתי הנעשה על זכרון שמיעה מלפני שבוע ולא אחד מול אחד. פשוט אין תקדים!
בוא נתחיל בזה שזכרון שמיעתי הוא דבר מאוד, מאוד לא מדויק. בנוסף ישנם גורמים שונים שעלולים לשנות ולהשפיע על הזכרון שלך והכי חשוב ישנם הרבה מאוד גורמים שיכלו לגרום לך "לשמוע" באופן שונה היום מאשר שמעת לפני שבוע - שינויים ברשת החשמל, מצב הרוח שלך, לחצים באוזניים, הצטננות ורק התחלתי למנות.
לפעמים אני פותח את המערכת שלי ולא מאמין כמה טוב היא נשמעת ולפעמים אני יכול להשבע שאתמול היא נשמעה יותר טוב. כל אודיופיל יתחבר למה שכתבתי עכשיו.
בקיצור - מבחן השוואתי - רק אחד מול השני. אני לא אומר שהתרשמות מלפני שבוע לא לגיטימית, ברור שכן אך היא לא יכולה להיות חלק מניסוי מדעי ומדויק שעל פי ניתן להפיק מסקנות מובהקות.
ולגבי ה-LX70 שלי, לידעתך, הוא מכויל למשעי בכל מה שקשור לעוצמה בכל הערוצים ודיליי. נכון שאני בוחר לא להתעסק ב-THX מוד ובכיול עמוק של כל הפרמטרים של ה-RC כי הם לא לטעמי.
-
danlior
- חבר מכור קשה

Re: DANILOR
עזוב, זה המשך של דיון חוצב להבות שהחל בטלפון, נימשך לאימייל ומסתיים כאן בפורום.theezway כתב:יש לך יכולת מופלאה ללבות את היצרים בכל דיון...