מול ים מוזכרת בפרק האחרון של המשרד בארה״ב!!!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
בקטע הפתיחה של הפרק האחרון של המשרד, הם מזכירים את מסעדת מול ים בתל אביב כטובה ביותר בעולם לאכילת לובסטר !!!
מה לכל הרוחות?!
מה לכל הרוחות?!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
מול ים מתגמדת בהשוואה ל Hot n Juicy Crawfish שנמצאת בלאס-וגאס. שמעתי על המסעדה דרך פרק ב Man vs Food והייתי חייב לבדוק את התופעה מקרוב.
אם יוצא לכם לבקר ב LV, זוהי מסעדת חובה בשל החוויה והטעם הנפלא.
אם יוצא לכם לבקר ב LV, זוהי מסעדת חובה בשל החוויה והטעם הנפלא.
-
oferlaor
- מנהל

עזבו אם זה נכון או לא (מישהו מכם בכלל ניסה לובסטר במול ים? זה נראה לי יקר בטירוף ואין שום סיבה ביקום שזה יהיה יותר טוב ממקומות כמו MAINE ששם אנשים שוחים בים איתם...).
בקטע הזה (ששודר לדעתי שלשום בארה"ב), נכנס מישהו שאמור להעריך את שווי החברה בגלל שהיא מתפרקת.
לצורך זה הם עושים לו הצגה, מחליפים את סטנלי בבחור אחר, מייקל מגיע לברך אותו על סגוואי (!!!) ועם רכב ספורט חדש בחניה (!!!) ודווייט עושה סימולציה כאילו שיש להם מערכת מחשוב מתוחכמת (בסגנון HAL9000) שיודעת לענות על כל השאלות בעולם... בין היתר הוא מצהיר שיש בסקרנטון את מסעדת הים עם הלובסטר הכי טוב בעולם. לזה עונה דווייט בתור קומפיוטרון הכל יודע שמסעדת "מול ים בתל אביב" ידועה כטובה בעולם. מייקל מתווכח ודוואייט (סליחה, קמפיוטרון) מנצח את הויכוח.
כל הפרק הזוי למדי, ובעיקר משמש להראות שטויות מהעבר של הסדרה. מה שבעצם הבחור בא לעשות זה לבדוק איפה אפשר לחתוך בלוקסוסים, ומייקל בא ומראה לו איזה חברה בזבזנית הם (סגוואי למשרד של 60 מ"ר ?!!!!) ...
עכשיו שאני חושב על זה, יתכן מאוד שזה הדרך שלהם לעשות תרגיל "קונאן אובריין" ולבזבז כסף ל-NBC...
בקטע הזה (ששודר לדעתי שלשום בארה"ב), נכנס מישהו שאמור להעריך את שווי החברה בגלל שהיא מתפרקת.
לצורך זה הם עושים לו הצגה, מחליפים את סטנלי בבחור אחר, מייקל מגיע לברך אותו על סגוואי (!!!) ועם רכב ספורט חדש בחניה (!!!) ודווייט עושה סימולציה כאילו שיש להם מערכת מחשוב מתוחכמת (בסגנון HAL9000) שיודעת לענות על כל השאלות בעולם... בין היתר הוא מצהיר שיש בסקרנטון את מסעדת הים עם הלובסטר הכי טוב בעולם. לזה עונה דווייט בתור קומפיוטרון הכל יודע שמסעדת "מול ים בתל אביב" ידועה כטובה בעולם. מייקל מתווכח ודוואייט (סליחה, קמפיוטרון) מנצח את הויכוח.
כל הפרק הזוי למדי, ובעיקר משמש להראות שטויות מהעבר של הסדרה. מה שבעצם הבחור בא לעשות זה לבדוק איפה אפשר לחתוך בלוקסוסים, ומייקל בא ומראה לו איזה חברה בזבזנית הם (סגוואי למשרד של 60 מ"ר ?!!!!) ...
עכשיו שאני חושב על זה, יתכן מאוד שזה הדרך שלהם לעשות תרגיל "קונאן אובריין" ולבזבז כסף ל-NBC...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
רגע, איזה פרק, איזו עונה?
-
oferlaor
- מנהל

עונה 6, פרק 13 (14 אם אתה סופר לפי השיטה של EPGUIDES)
"THE BANKER"
http://www.tv.com/the-office/the-banker ... mmary.html
שודר ב-21 לינואר 2010.
לדעתי אפילו במול ים לא יודעים על זה עדיין. מישהו יכול ליידע אותם?
"THE BANKER"
http://www.tv.com/the-office/the-banker ... mmary.html
שודר ב-21 לינואר 2010.
לדעתי אפילו במול ים לא יודעים על זה עדיין. מישהו יכול ליידע אותם?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
יש 14?? חשבתי שזה נגמר ב 13...
טוב!
טוב!
אז ככה,
אני ואבא שלי אוכלים לובסטרים במול ים פעמיים בשנה, כפינוק של ימי ההולדת שלנו, זה בא בחמאה עם עשבי טיבול ירוקים משהו, וכן!!! טעים ברמות על!!! המסעדה הטובה ביותר בארץ, לפי דעתי
החומר גלם, משמע הלובסטר עצמו משחק תפקיד גדול בטעם, אך יש הרבה מעבר לזה.
שווה ביקור לפחות פעם בשנה
אני ואבא שלי אוכלים לובסטרים במול ים פעמיים בשנה, כפינוק של ימי ההולדת שלנו, זה בא בחמאה עם עשבי טיבול ירוקים משהו, וכן!!! טעים ברמות על!!! המסעדה הטובה ביותר בארץ, לפי דעתי
החומר גלם, משמע הלובסטר עצמו משחק תפקיד גדול בטעם, אך יש הרבה מעבר לזה.
שווה ביקור לפחות פעם בשנה
-
oferlaor
- מנהל