להקים מדיה סנטר להלקלטות?
שלום לכולם,
האם כדאי להקים מדיה סנטר להלקטות בלבד?
יש ברשותי כרטיס טלוויזיה שרכשי בעבר (ה -150 הנפוץ).
לצערי הבלאסטר והעינית כבר אינם איתי (גם השלט לא סוכר היכן הוא).
היתרונות שחשבתי עליהם זה שאוכל לצרוב ולהמיר את התוכניות המוקלטות.
לא נוכל להכניס עוד ממיר מקליט הביתה כיוון שגם ככה יש לנו יותר מדי ממירים ואני לא רואה כמעט טלוויזיה בשביל להצדיק עוד תשלום על הממיר הנ"ל.
ב - SETUP יש HDX1000 לתכנים שלי.
דעתכם?
האם כדאי להקים מדיה סנטר להלקטות בלבד?
יש ברשותי כרטיס טלוויזיה שרכשי בעבר (ה -150 הנפוץ).
לצערי הבלאסטר והעינית כבר אינם איתי (גם השלט לא סוכר היכן הוא).
היתרונות שחשבתי עליהם זה שאוכל לצרוב ולהמיר את התוכניות המוקלטות.
לא נוכל להכניס עוד ממיר מקליט הביתה כיוון שגם ככה יש לנו יותר מדי ממירים ואני לא רואה כמעט טלוויזיה בשביל להצדיק עוד תשלום על הממיר הנ"ל.
ב - SETUP יש HDX1000 לתכנים שלי.
דעתכם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהחלט אפשר לעשות את זה. אתה יכול לעבוד עם GBPVR שמוציאה קבצים סטנדרטיים בסיומת MPG שכל סטרימר ינגן. כמו כן, אתה יכול לשלוט בה גם על הביטרייט של ההקלטה למיקסום איכות.
פעל על פי המדריך להתקנת GBPVR, כאשר אתה מדלג על החלקים של ה-IR וה-MegaEPG שהם לא נחוצים, ואז פשוט הקלט בעזרת אופציית הקלטה ידנית את ההקלטות שיש לך על ההוט מג'יק.
אם תרצה אחרי זה להקטין את קבצי ה-MPG כך שלא יתפסו הרבה מקום איחסון, תוכל לנסות את ה-MCEBuddy, היודעת לדחוס אותם לקבצי AVI קטנים יותר.
פעל על פי המדריך להתקנת GBPVR, כאשר אתה מדלג על החלקים של ה-IR וה-MegaEPG שהם לא נחוצים, ואז פשוט הקלט בעזרת אופציית הקלטה ידנית את ההקלטות שיש לך על ההוט מג'יק.
אם תרצה אחרי זה להקטין את קבצי ה-MPG כך שלא יתפסו הרבה מקום איחסון, תוכל לנסות את ה-MCEBuddy, היודעת לדחוס אותם לקבצי AVI קטנים יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

וממיר דיגיטלי רגיל יש לך בחדר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז אתה יכול לעבוד עם GBPVR שהוא גם חינמי וגם לא מחייב הימצאות של ה-IR Blaster.
תתקין על פי המדריך ללא החלק ה-IR Server Suite, ואז תוכל לעשות בו הקלטות באופן נוח דרך לוח המשדרים.
את הממיר תצטרך לתכנת בנוסף כדי שיעבור לתחנה המוקלטת כי הלכה לך לאיבוד ערכת ה-IR הנחוצה לכך.
תתקין על פי המדריך ללא החלק ה-IR Server Suite, ואז תוכל לעשות בו הקלטות באופן נוח דרך לוח המשדרים.
את הממיר תצטרך לתכנת בנוסף כדי שיעבור לתחנה המוקלטת כי הלכה לך לאיבוד ערכת ה-IR הנחוצה לכך.