עזרה בבחירת רסיבר - התלבטות בין שני דגמים והמלצות
היי,
אני מחפש לקנות רסיבר, רמת ההבנה שלי בכל הנושא הזה לא ממש גבוהה.
חבר שלי קנה לא מזמן רסיבר של דנון דגם AVR 1709, והוא מבסוט ממנו.
לפי מה שהבנתי היום מאחת החנויות הדגם הזה לא קיים יותר ויש דגם מקביל של דנון 1610.
ראיתי שבוואלה שופס מוכרים את ה-1709 וההפרש בינהם הוא בערך 500 ש"ח.
האם יש סיבה ללכת על ה-1610?
מה ההבדלים בינהם?
אני לא ממש נעול על דנון (למרות שאני יודע שזו חברה טובה), כך שאם יש רסיבר עם איכות מקבילה של חברה אחרת, אני אשמח לשמוע.
תודה,
גידי.
אני מחפש לקנות רסיבר, רמת ההבנה שלי בכל הנושא הזה לא ממש גבוהה.
חבר שלי קנה לא מזמן רסיבר של דנון דגם AVR 1709, והוא מבסוט ממנו.
לפי מה שהבנתי היום מאחת החנויות הדגם הזה לא קיים יותר ויש דגם מקביל של דנון 1610.
ראיתי שבוואלה שופס מוכרים את ה-1709 וההפרש בינהם הוא בערך 500 ש"ח.
האם יש סיבה ללכת על ה-1610?
מה ההבדלים בינהם?
אני לא ממש נעול על דנון (למרות שאני יודע שזו חברה טובה), כך שאם יש רסיבר עם איכות מקבילה של חברה אחרת, אני אשמח לשמוע.
תודה,
גידי.
תודה,
כיום יש לי רסיבר YAMAHA ישן, שאין בו DTS (יש לו רק דולבי).
הממיר מחובר אליו (סאונד), הדי וי די (סאונד) והאקסטרימר (סאונד).
כל חיבורי התצוגה מחוברים ישירות לטלויזיה.
אני לא מחפש רסיבר שעולה 4000 ש"ח, ולא רק בגלל המחיר אלא בגלל שאני לא חושב שהאוזן שלי תבחין בהבדלים.
אבל כן חשוב לי לקנות משהו טוב, (כלומר לא *** כדי לחסוך כסף). הרסיבר שלי שימש אותי קרוב ל-10 שנים ואלמלא הקטע הזה של ה-DTS כנראה היה ממשיך לשרת אותי עוד שנים רבות והייתי נשאר מרוצה.
בסופו של דבר, אני משתמש ברסיבר לשמוע טלויזיה, לסרטים ולמוסיקה.
יש לי סלון רגיל, לא חדר קולנוע ביתי או משהו כזה.
לפי מה שהבנתי ההבדלים בין שני הדגמים לא ממש גדולים, אחד דגם ישן יותר והשני דגם חדש יותר. השאלה אם ההפרש במחיר באמת מעיד על הבדל מהותי גם בין שני הדגמים.
תודה,
גידי.
כיום יש לי רסיבר YAMAHA ישן, שאין בו DTS (יש לו רק דולבי).
הממיר מחובר אליו (סאונד), הדי וי די (סאונד) והאקסטרימר (סאונד).
כל חיבורי התצוגה מחוברים ישירות לטלויזיה.
אני לא מחפש רסיבר שעולה 4000 ש"ח, ולא רק בגלל המחיר אלא בגלל שאני לא חושב שהאוזן שלי תבחין בהבדלים.
אבל כן חשוב לי לקנות משהו טוב, (כלומר לא *** כדי לחסוך כסף). הרסיבר שלי שימש אותי קרוב ל-10 שנים ואלמלא הקטע הזה של ה-DTS כנראה היה ממשיך לשרת אותי עוד שנים רבות והייתי נשאר מרוצה.
בסופו של דבר, אני משתמש ברסיבר לשמוע טלויזיה, לסרטים ולמוסיקה.
יש לי סלון רגיל, לא חדר קולנוע ביתי או משהו כזה.
לפי מה שהבנתי ההבדלים בין שני הדגמים לא ממש גדולים, אחד דגם ישן יותר והשני דגם חדש יותר. השאלה אם ההפרש במחיר באמת מעיד על הבדל מהותי גם בין שני הדגמים.
תודה,
גידי.
היי,
קראתי כאן פוסט של בחור שהתלבט כמוני ואחד הדגמים שהוצעו לו היה הרמן קרדון AVR 255
לפי מה שהבנתי, הדגמים די מקבילים, גם במחיר.
לא הצלחתי להבין בסופו של דבר מהפוסט, איזה דגם עדיף דנון 1610 או ההרמן קרדון 255.
אני רוצה לקנות את הרסיבר מחר, אז אשמח לתשובה מהירה
תודה רבה!
קראתי כאן פוסט של בחור שהתלבט כמוני ואחד הדגמים שהוצעו לו היה הרמן קרדון AVR 255
לפי מה שהבנתי, הדגמים די מקבילים, גם במחיר.
לא הצלחתי להבין בסופו של דבר מהפוסט, איזה דגם עדיף דנון 1610 או ההרמן קרדון 255.
אני רוצה לקנות את הרסיבר מחר, אז אשמח לתשובה מהירה
תודה רבה!
אני מחפש רסיבר איכותי במסגרת התקציב, אני מחפש רסיבר בעלות של עד 2500 (כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב).
ברור לי שבמחירים האלה אני לא אוכל לקנות את הרסיבר הכי טוב בעולם, אבל אני גם לא צריך.
כמו שרשמתי, לחבר שלי יש את הדנון 1709 והוא מבסוט ממנו, ומכיוון שלשנינו יש את אותם הצרכים, אני מניח שגם לי הוא יהיה מספיק טוב (לראייה, יש לי היום רסיבר של ימאהה מלפני 10 שנים לפחות, והייתי מבסוט ממנו עד שהתחלתי לראות סרטים ב-HD ואני לא יכול לשמוע 5.1 ב-DTS).
אני מחפש משהו שישרת אותי לכמה שנים הבאות (כמובן, כמה שיותר, יותר טוב), כך שזה צריך להיות אמין (ואני יודע שדנון והרמן קרדון, הן שתי חברות אמינות), עם כמה שיותר מפענחים כדי שאני לא אתקל בבעיה מסויימת של מפענח עוד כמה שנים.
תודה,
גידי.
ברור לי שבמחירים האלה אני לא אוכל לקנות את הרסיבר הכי טוב בעולם, אבל אני גם לא צריך.
כמו שרשמתי, לחבר שלי יש את הדנון 1709 והוא מבסוט ממנו, ומכיוון שלשנינו יש את אותם הצרכים, אני מניח שגם לי הוא יהיה מספיק טוב (לראייה, יש לי היום רסיבר של ימאהה מלפני 10 שנים לפחות, והייתי מבסוט ממנו עד שהתחלתי לראות סרטים ב-HD ואני לא יכול לשמוע 5.1 ב-DTS).
אני מחפש משהו שישרת אותי לכמה שנים הבאות (כמובן, כמה שיותר, יותר טוב), כך שזה צריך להיות אמין (ואני יודע שדנון והרמן קרדון, הן שתי חברות אמינות), עם כמה שיותר מפענחים כדי שאני לא אתקל בבעיה מסויימת של מפענח עוד כמה שנים.
תודה,
גידי.
תראה אני אישית לא אוהב את הרסיברים של דנון ולכן אני אמליץ לך על מה שאני הייתי קונה ב2500 ש"ח:
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId ... emId=75625
או
http://www.netoneto.co.il/PersonalProdu ... 65&aff=Zap
תשווה בין האונקיו שהצעתי לדנון 1709 ותגלה שהסאונד שלו יותר נעים לאוזן ואיכותי יותר מזה של הדנון (הסאונד שלו מאוד " יבש" ביחס למתחרים).
http://www.amnonsound.co.il/?categoryId ... emId=75625
או
http://www.netoneto.co.il/PersonalProdu ... 65&aff=Zap
תשווה בין האונקיו שהצעתי לדנון 1709 ותגלה שהסאונד שלו יותר נעים לאוזן ואיכותי יותר מזה של הדנון (הסאונד שלו מאוד " יבש" ביחס למתחרים).
אין לך מה להסתבך, שהולכים וקונים משהו עושים סקר אישי ולא מתבייתים על דגם אחד. תיגש לחנות ותעשה מבחן לכמה רסיברים ותחליט מה נשמע לך הכי טוב. אל תתבייש לקחת את הזמן שלך שם ואם המוכר חסר סבלנות כנראה שהמקום שאליו נכנסתה הוא לא המקום שבו כדאי לך לבצע את הרכישה.
אישית הייתי הולך על האונקיו בגלל שהסאונד שלו פשוט יותר טוב מזה של המתחרים.
אישית הייתי הולך על האונקיו בגלל שהסאונד שלו פשוט יותר טוב מזה של המתחרים.
שלום לך.
לאחרונה רכשתי את הHK 255 ואף שידרגתי את התוכנה שלו.
אני מאוד מרוצה ממנו ומתוצאת השידרוג ששידרג לי את כל הפורמטים גם של הסאונד וגם של הוידאו
היית ממליץ עליו בחום ולו בגלל האפשרות לשידרוג הפורמטים מפעם לפעם.
כדי לא לבלבל אותך תציב לך תקציב גבול עליון ובדוק בחנויות שמתמחות בתחום (ראה רשימה באתר זה) אל תתפתה לקנות במחסנים כל שהם. רצוי לבדוק בחנות בעזרת דיסק וידאו מוכר ודיסק אודיו איכותי מוכר.
תתמקד ב 2 עד 3 דגמים השווה אותם באינטרנט וצא עם המידע לחנות. זכור המוכר מציע לך מוצר שיש לו אינטרס למכור (מרוויח יותר) חשוב שלמכשיר תהיה אופציית אפסקאיילינג לטובת שידורי הטלוויזיה זה מאוד משפר את האיכות. כמו כן שיהיו הרבה כניסות לעתיד.
לאחרונה רכשתי את הHK 255 ואף שידרגתי את התוכנה שלו.
אני מאוד מרוצה ממנו ומתוצאת השידרוג ששידרג לי את כל הפורמטים גם של הסאונד וגם של הוידאו
היית ממליץ עליו בחום ולו בגלל האפשרות לשידרוג הפורמטים מפעם לפעם.
כדי לא לבלבל אותך תציב לך תקציב גבול עליון ובדוק בחנויות שמתמחות בתחום (ראה רשימה באתר זה) אל תתפתה לקנות במחסנים כל שהם. רצוי לבדוק בחנות בעזרת דיסק וידאו מוכר ודיסק אודיו איכותי מוכר.
תתמקד ב 2 עד 3 דגמים השווה אותם באינטרנט וצא עם המידע לחנות. זכור המוכר מציע לך מוצר שיש לו אינטרס למכור (מרוויח יותר) חשוב שלמכשיר תהיה אופציית אפסקאיילינג לטובת שידורי הטלוויזיה זה מאוד משפר את האיכות. כמו כן שיהיו הרבה כניסות לעתיד.